Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Олімпійський Кубок Львова-2011
|
|
Bizba |
Опубліковано 15-06-2011 15:48
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
23 червня вперше відбудеться ЩДК-турнір за "олімпійською схемою" - Олімпійський Кубок Львова-2011! Даний турнір є відбірковим на ОКЛУК-2011. Опублікований Регламент ОКЛ: https://docs.google.com/document/pub?...m7_P4z7Vts Детальніша інформація буде вивішуватись тут: http://u3.org.ua/anons/ol%D1%96mp%D1%...ubok-lvova Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
ASSA |
Опубліковано 15-06-2011 16:34
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Я так розумію кубок буде закритий? Хоча в регламенті нічого про це не вказано.
Змінено: ASSA, 15-06-2011 16:35 |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 15-06-2011 20:20
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
добре, що бодай в наступний четвер, а не в цей... чи не здається, що про такий турнір слід оголошувати трішки швидше ніж за 8 днів? |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 15-06-2011 21:11
|
ов... то тут ще й привязка до СЛ... ясн... |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 01:48
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
RIOTER надіслано: ов... то тут ще й привязка до СЛ... ясн... а в чому проблема привязки до СЛ ? та й слово "привязка" цілком умовне в даному випадку RIOTER надіслано: добре, що бодай в наступний четвер, а не в цей... чи не здається, що про такий турнір слід оголошувати трішки швидше ніж за 8 днів? думаю, 8 днів - цілком достатньо... k |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 02:13
|
ну так, проводити турнір, що виводить на всеукраїнське змагання в будень і оголошувати про це за 8 днів до його проведення, а також відсікати близько 70% команд регіону (яких би не було і як би не було) через не участь їх у іншому турнірі, який вже завершився і на початку і протягом якого не було оголошено про переваги, які надаватимуться його учасникам, то більш ніж організовано, достатньо та нормально... |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 16-06-2011 02:30
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
RIOTER надіслано: ну так, проводити турнір, що виводить на всеукраїнське змагання в будень і оголошувати про це за 8 днів до його проведення, а також відсікати близько 70% команд регіону (яких би не було і як би не було) через не участь їх у іншому турнірі, який вже завершився і на початку і протягом якого не було оголошено про переваги, які надаватимуться його учасникам, то більш ніж організовано, достатньо та нормально... http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=61 турнір, який виводить на КУ, зібрав багато команд |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 02:50
|
RIOTER надіслано: ну так, проводити турнір, що виводить на всеукраїнське змагання в будень і оголошувати про це за 8 днів до його проведення, а також відсікати близько 70% команд регіону (яких би не було і як би не було) через не участь їх у іншому турнірі, який вже завершився і на початку і протягом якого не було оголошено про переваги, які надаватимуться його учасникам, то більш ніж організовано, достатньо та нормально... чому зразу відсікати ? ніхто нікого не відсікає... k |
|
|
Bizba |
Опубліковано 16-06-2011 08:22
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
RIOTER надіслано: а також відсікати близько 70% команд регіону (яких би не було і як би не було) через не участь їх у іншому турнірі, який вже завершився і на початку і протягом якого не було оголошено про переваги, які надаватимуться його учасникам Яка шалена перевага - потрапити в один чи інший кошик для жеребкування! З тим же успіхом можна було б дайс використати... Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 11:26
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
а на вихідних відбір звісно зробити не можна добре хоч турнір українською буде... а рейтинг МАК, наскільки я розумію, у нас мають лише ті команди, які грають у Синхрон-лізі? Просто цікаво, якщо заявиться Арматора, Хамелеон чи КарМони чи їх часом не пошлють подалі, бо є якась команда з ВЛ чи ЛП чи хтохна звідки, яка прийшла на кілька ігор Синхрон-ліги ха-ха |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 11:43
|
Ось, будь ласка - http://ratingnew.chgk.info/teams.php?...idtown=183 Рейтинг МАК команд Львова. КарМони 10-ті і можуть дати фору багатьом командам Синхрон-Ліги ... k |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 11:55
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 Жмурпесик та, тіки якщо набереться більше 16 заявок і обиратимуть хто гратиме: ви чи наприклад Full House, Скоромовка по Фрейду, Японське Кантрі то ви в прольоті ха-ха |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 12:09
|
yurk@, RIOTER надіслано: (яких би не було і як би не було) norfolk надіслано: , серйозно? а як на мене в регламенті інше пише...чому зразу відсікати ? ніхто нікого не відсікає... Bizba надіслано: хм.. . і де це в моєму повідомленні було використано слово"шалена"? а переваги таки є! Яка шалена перевага - потрапити в один чи інший кошик для жеребкування! З тим же успіхом можна було б дайс використати... |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 12:17
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Comedian надіслано: а на вихідних відбір звісно зробити не можна добре хоч турнір українською буде... а рейтинг МАК, наскільки я розумію, у нас мають лише ті команди, які грають у Синхрон-лізі? Просто цікаво, якщо заявиться Арматора, Хамелеон чи КарМони чи їх часом не пошлють подалі, бо є якась команда з ВЛ чи ЛП чи хтохна звідки, яка прийшла на кілька ігор Синхрон-ліги Якщо Арматора, Хамелеон чи КарМони не попадуть на ОК Львова через команду хтозна звідки, котра не грає в турнірах ЛОЛІТ, то це проблеми вищеназваних команд. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 12:33
|
James Hetfield надіслано: Якщо Арматора, Хамелеон чи КарМони не попадуть на ОК Львова через команду хтозна звідки, котра не грає в турнірах ЛОЛІТ, то це проблеми вищеназваних команд. хм...і де ж в решламенті СЛ згадується про ці переваги? 1.2. Метою Синхрон-ліги є залучення львівських команд до участі у всеукраїнських та світових синхронних турнірах з гри «Що? Де? Коли?», розвиток ігрової практики команд. завдання СЛ наче чітко позначене... чи я помиляюся? то все ж... чому, теоретично, команди, які прочитавши регламент, вирішили, що ігрова практика їм, в принципі, не потрібна, а крім синхронів їм шансу взяти участь у всеукраїнському змаганні не буде, повинні зараз через це постраждати? |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 12:38
|
RIOTER надіслано: то все ж... чому, теоретично, команди, які прочитавши регламент, вирішили, що ігрова практика їм, в принципі, не потрібна, а крім синхронів їм шансу взяти участь у всеукраїнському змаганні не буде, повинні зараз через це постраждати? ну якщо ігрова практика не потрібна, то чому стільки галасу через ОКЛ ? і це при тому, що ще ніхто вашу команду звідти не витіснив через якісь рейтинги чи невчасність подачі заявок... Змінено: Омське пташенятко, 16-06-2011 12:38 k |
|
|
Sam |
Опубліковано 16-06-2011 12:42
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мені от цікаво, а шо, синхрон-лігу грають якісь люди взагалі відірвані від ЛОЛІТ - так ніби прийшли якісь лєві тіпи і хочуть відібрати в команд можливість поїхати на ОКЛУК? (подивіться як часто львівські команди виїжджали кудись навіть якшо завойовували це право). Наскільки я розумію в ній представлені практично всі команди ІЛ. З Кармонів, наприклад, двоє людей грає в Фінтролс, один в "Тануна Х" ітак далі. І питання - а що заважає іншим людям прийти і пограти? Моя думка, шо хто захоче грати ОКЛ той його і зіграє. For those about to rock - we salute you! |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 16-06-2011 12:45
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
чогось ніхто не згадує про те, що ОКЛ (яко відбір до ОКЛУК) до цього взагалі ніхто не планував проводити |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 12:48
|
Олександр Сергійович надіслано: І питання - а що заважає іншим людям прийти і пограти? Моя думка, шо хто захоче грати ОКЛ той його і зіграє. ні, не зіграє, якщо прийдуть всі команди СЛ, то ще з 2-3 команди тільки матимуть можливість. Певне з половина ЛП, як не більше не грала в СЛ, а як мінімум 3 команди з Відкритки грало... і в ІЛ достатньо команд... я можу й помилятися, але вже згадувані Арматора чи Хамелеон (а ця команда не з 2-3 людей складається, які постійно грають в СЛ, а зі значно більшої кількості), з Валідолу, наприклад, деяких гравців на СЛ не бачив (команда входить в 5) + ще й інші команди тієї ж ІЛ. А якщо взяти оті 1-3 людини з команди що грали в СЛ, то є добре, а що робити, скажімо, іншим гравцям, які матимуть бажання пограти? - отож бо... |
|
|
Sam |
Опубліковано 16-06-2011 12:49
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Вово - і того хто поїде мала вирішувати чиясь ліва пятка
For those about to rock - we salute you! |
|
Перейти на Форум: |