Перегляд теми
Закритий доступ
|
|
Мариша |
Опубліковано 10-01-2009 22:38
|
Трохи пише Повідомлень: 189 Зареєстровано: 07.01.09 |
Підніму питання, яке зачепили ще на попередньому форумі Лоліт. Чи можливо зробити в кожній лізі окрему тему, яку переглядати зможуть лише зареєстровані користувачі? І відповідно у ній обговорювати етап, що щойно відбувся, з беспечним свіченням питань і відповідей, апеляцій і джерел... Якщо так, це було б дуже зручно! Питання лише, чи не зареєстровані тут гравці, які теоретично підпадають під той пресловутий мораторій, і яким ці питання бачити до часу Х не можна?
Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
Ня Смерть |
Опубліковано 10-01-2009 23:22
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Якщо не зареєстровані, то зареєструватись їм неважко буде. Імхо, на обговорення до завершення мораторію вистарчає аськи та чатів у скайпі.
|
|
|
Moonlight |
Опубліковано 11-01-2009 09:44
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Таке можна зробити. Але для цього потрібно ще трохи програмування, щоб додати імена\прізвища\команди всім користувачам. |
Мариша |
Опубліковано 11-01-2009 11:06
|
Щодо аськи... можливо трошки егоїстично прозвучить, але думку тих гравців, хто є в моєму списку в асьці я і так чудово знаю, бо це, як правило, моя команда та декілька друзів-львів'ян, з якими я ділюсь враженнями між турами, після гри та по телефону... А стукати в асю до всіх львівських знавців з питанням, ну Як вам?, трошки "невдобно", як на мене... ))) Можна і дочекатись закінчення мораторію, але чи комусь захочеться через три-чотири дні перегортувати сторінки записника і, чухаючи голову, пригадувати, що ж в тому питанні не сподобалось чи сподобалось, або "про якого такого фізика" згадує Мефісто у своєму комменті... імхо, мене це завжди дратує! Щодо "трохи програмування"... мені здається, що незалежно від того, чи підтримають мою пропозицію форумчани, все одно не завадить додати інформацію про команду. Було б дуже зручно! Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
Ня Смерть |
Опубліковано 11-01-2009 13:26
|
Скайп вирішить усі такі проблеми
|
|
|
Bizba |
Опубліковано 11-01-2009 20:52
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Мариша надіслано: незалежно від того, чи підтримають мою пропозицію форумчани... Підтримують! Гадаю, і редакторській групі, й авторам запитань корисно мати плідний "зворотній зв'язок" з гравцями. В разі закритого вивішення пакетів для обговорення, певно, треба призначати модераторів розділів і персональний допуск модераторами (по належності до команд відповідних ліг), а не допуск всіх зареєстрованих форумчан... |
|
|
March |
Опубліковано 11-01-2009 21:32
|
Трохи пише Повідомлень: 82 Зареєстровано: 06.01.09 |
Bizba надіслано: Мариша надіслано: незалежно від того, чи підтримають мою пропозицію форумчани... Підтримують! Гадаю, і редакторській групі, й авторам запитань корисно мати плідний "зворотній зв'язок" з гравцями. В разі закритого вивішення пакетів для обговорення, певно, треба призначати модераторів розділів і персональний допуск модераторами (по належності до команд відповідних ліг), а не допуск всіх зареєстрованих форумчан... Я впевнений, що гравцям відкритки буде цікаво ознайомитись з питаннями ЛП чи ІЛ. Правда, їм можна заборонити коментувати питання. |
|
|
Scessia |
Опубліковано 12-01-2009 10:30
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
March надіслано: Я впевнений, що гравцям відкритки буде цікаво ознайомитись з питаннями ЛП чи ІЛ. Правда, їм можна заборонити коментувати питання. Мова йде про обговорення питань під час мораторію. Думаю, справедливо було б закрити його для всіх, крім учасників певної ліги. Після його закінчення можна відкривати тему для всіх бажаючих. |
|
|
Мирослав Брегман |
Опубліковано 12-01-2009 11:35
|
Трохи пише Повідомлень: 126 Зареєстровано: 07.01.09 |
Я думаю що реально зробити групи ПЛ чи ІЛ в які входитимуть гравці, що ідентифікували себе і адмін їх туди запхав))) і зробити тему чи розділ, доступ до якого матимуть тільки вони і адміністратори. наскільки я знаю - це цілком реально |
|
|
Natka |
Опубліковано 12-01-2009 11:43
|
Пише багато Повідомлень: 573 Зареєстровано: 03.01.09 |
і це було би дуже навіть класно... шоб обговорювати не скайп чатом з 6 людьми в ньому, а всіма бажаючими з ліги, а такий буде явно більше... та і цікаво знати точку зору команд-супротивників...
Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 12-01-2009 11:57
|
в скайп чат можна хоч всіх гравців, які скайп мають запхати.
|
|
|
Scessia |
Опубліковано 12-01-2009 12:02
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Не всі мають скайп і не всі бажають його встановлювати. Форум - значно простіше... |
|
|
Мариша |
Опубліковано 12-01-2009 12:25
|
У мене є скайп, але це абсолютно не зручно: перш за все тим, що зібрати усіх знавців в один час в он-лайні - нереально... форум значно краще підходить для цього! а щодо доступів, мені здається окремі групи ІЛ та ПЛ недоцільно створювати, адже велика кількість гравців присутня на іграх "не своєї" групи, питання вони чують, тому мораторій для них - умовність (в тому розумінні, що нема від них що приховувати), а от поділитись враженнями про якість запитань і висловити свою думку вони можуть. Мені, наприклад, як гравцеві ПЛ, було б цікаво почути думку колег з ІЛ, все-таки переважно досвідченіші гравці... Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
March |
Опубліковано 12-01-2009 13:21
|
Scessia надіслано: March надіслано: Я впевнений, що гравцям відкритки буде цікаво ознайомитись з питаннями ЛП чи ІЛ. Правда, їм можна заборонити коментувати питання. Мова йде про обговорення питань під час мораторію. Думаю, справедливо було б закрити його для всіх, крім учасників певної ліги. Після його закінчення можна відкривати тему для всіх бажаючих. А скільки триває мораторій? |
|
|
March |
Опубліковано 12-01-2009 13:22
|
Мариша надіслано: а щодо доступів, мені здається окремі групи ІЛ та ПЛ недоцільно створювати, адже велика кількість гравців присутня на іграх "не своєї" групи, питання вони чують, тому мораторій для них - умовність До того ж знайомі, які брали участь у змаганнях ІЛ чи ПЛ, можуть просто поділитись запитаннями, в тому ж скайпі. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 12-01-2009 13:48
|
March надіслано: Scessia надіслано: March надіслано: Я впевнений, що гравцям відкритки буде цікаво ознайомитись з питаннями ЛП чи ІЛ. Правда, їм можна заборонити коментувати питання. Мова йде про обговорення питань під час мораторію. Думаю, справедливо було б закрити його для всіх, крім учасників певної ліги. Після його закінчення можна відкривати тему для всіх бажаючих. А скільки триває мораторій? Як коли. |
|
Перейти на Форум: |