Перегляд теми
Вам треба щоб ведучий тикав мікрофон капітанам в рота ? | ||||||||||||||||
|
А вам того треба ?
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 17-12-2009 12:16
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Шльома Гомельський надіслано:
Народ!!!!!!!!! а вам ото тре, шоб ведучий ходив по залу з мікрофоном і капітанам в рота того свого мікрофона тикав??? Ну, чого не відчитати гарненько, швиденько.... Я граю ЩДК не багато: всього 5 років і оте ходіння вже в печінках осіло, чесно слово... Буду радий почути інші мислі.. k |
|
|
Sam |
Опубліковано 17-12-2009 12:53
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Думаю кількість команд до якої повинен підходити ведучий треба обмежити двома-трьома. Бо дійсно іноді можна почути веселі версії, трохи розвеселивши гру |
|
|
Rebe |
Опубліковано 17-12-2009 13:34
|
Трохи пише Повідомлень: 225 Зареєстровано: 19.01.09 |
sam надіслано: Думаю кількість команд до якої повинен підходити ведучий треба обмежити двома-трьома. Бо дійсно іноді можна почути веселі версії, трохи розвеселивши гру +1 Вважаю, що формат великих залів - це одне, а формат того, де голий дядько курить на вході - це ЗОВСІМ інше. У цьому тицьканні є плюс, він створює специфічну атмосферу. Правда, це не дуже спортивний захід (а граємо, все ж таки у спортивне ЩДК), проте додає видовищності. |
|
|
BogDan |
Опубліковано 17-12-2009 14:43
|
Трохи пише Повідомлень: 120 Зареєстровано: 13.01.09 |
Вважаю, шо шось прикольного в такому тицянні є. Наше ЩДК хоч і спортивне, проте грошами (як в інших спортах) тут не дуже пахне. Доходом від гри я вважаю, зокрема, приємну атмосферу, відчуття свята (ну шось тіп таго). Впринципі можна вести гру і на сухо Але в такому разі пропоную збільшити кількість питань в турі до 15 (тоді часу хватить) |
|
|
sark |
Опубліковано 17-12-2009 18:32
|
Пише багато Повідомлень: 251 Зареєстровано: 19.02.09 |
sam надіслано: Думаю кількість команд до якої повинен підходити ведучий треба обмежити двома-трьома. Бо дійсно іноді можна почути веселі версії, трохи розвеселивши гру Повністю погоджуюся |
|
|
Wintermute |
Опубліковано 17-12-2009 19:54
|
Пише багато Повідомлень: 434 Зареєстровано: 04.01.09 |
КВКашників серед ЧГКашників маловато, тому імпровізовані відповіді рідко бувають смішними. А от якшо зробити практику щоб судді давали прочитати кілька веселих неправильних версій(як на У3 було) замість тицяння мікрофону - оце буде гуд
(c). Цахіагійн Елбегдорж |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 17-12-2009 20:19
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Афанасій Нікітін надіслано: А от якшо зробити практику щоб судді давали прочитати кілька веселих неправильних версій(як на У3 було) замість тицяння мікрофону - оце буде гуд щось схоже було попередні сезони і на відкритці... Мені від той системи, як то кажуть, ні холодно, ні тепло ) Й так час проведення етапу, думаю, що мене підтримають й представники інших команд, що недавно ВЛ покинули, приємно вражає, так що в часовому цензі особливих претензій немає... |
|
Перейти на Форум: |