Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
ЛП 1 етап
|
|
RIOTER |
Опубліковано 01-12-2009 23:23
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Infinite Tale надіслано: А то нема в голові якогось не знаю, механізму шо помилки виправляє? недочування то канєшно біда, але то ж можна якось кілішнути шо "дотик команди квн про крем для взуття" якийсь брєд. 2Карп Яку легенду? а, ну звісно, перше слово яке спаде в голову то звісно дотеп, то й сперечатися нема чого... у кожного ж у голові закладений словник практично рим... Чогось ні я, ні хтось інший нікого наче не звинувачували і не ображали, але варто було сказати представникам 3 різних команд що вони почули інше слово (причому одне й теж) зразу ж звинувачення в певних проблемах з головою... а можна подумати, що записувати питання з мораторій, коли його обмірковуєш взагальному то не брєд? питання в принципі красиве, але як на мене дуалька можлива... |
|
|
Sam |
Опубліковано 02-12-2009 02:07
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Написав великий комент, але стер і обмежуся певно малим. Наша команад почула "дотеп" (6 людей) - може проведемо соціологічне опитування, хто шо почув? Я ж не думаю шо хтось міг в тверезому розумі, як вже казали, придумати який-небудь "дотик команди КВН")) Будьте, врешті-решт, трошки гнучкіші. Ми ж граємо в ЩДК не шоб обсирати ведучого і питання, а для свого задоволення і щоб знайти шось нове для себе, чи не так? Якби прозвучало "жарт", думаю всі питання були б вичерпані. а так - редактори вжили трохи рідкісніше слово. Що - від того міняється якість пакету??? |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 02-12-2009 02:27
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
sam надіслано: ...Ми ж граємо в ЩДК не шоб обсирати ведучого і питання, а для свого задоволення і щоб знайти шось нове для себе, чи не так... дозволю собі себе ж процитувати RIOTER надіслано: Чогось ні я, ні хтось інший нікого наче не звинувачували і не ображали... |
|
|
Bizba |
Опубліковано 02-12-2009 09:51
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Гадаю, це "обговорення" варто вже припинити. Відразу кілька команд висловились, що почули хибно - значить, ведучий вимовив недостатньо ясно. Доконаний факт. А те, як фільтрувати почуте, до викладеного вище відношення не має. Тим більше, як справедливо було підмічено, гравці лише зауважили про цей нюанс, а на них відразу накинулись "оторіноларінгологи" Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Corleone |
Опубліковано 02-12-2009 18:13
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
а там звучала фраза "команди КВН"? ))))) Треба мити вуха |
Перейти на Форум: |