Перегляд теми
Кожен наступний - пиши на один смайл більше
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 03-04-2009 11:14
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 03-04-2009 11:46
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати цукерки білочка - ето харашо |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 03-04-2009 12:59
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
yurk@ надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати цукерки білочка - ето харашо І полєзно |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 03-04-2009 13:24
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Mephisto надіслано: yurk@ надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати цукерки білочка - ето харашо І полєзно +1 |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 03-04-2009 13:49
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: yurk@ надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати цукерки білочка - ето харашо І полєзно +1 +2 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 03-04-2009 13:57
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
yurk@ надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: yurk@ надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Norfolk надіслано: Mephisto надіслано: Commonwealth надіслано: Norfolk надіслано: Magic_fly надіслано: bilo4ka надіслано: Все таки ви реальні "інтелектуали", і розваги у вас "інтелектуальні". Добав ще один смайлик - оце неймовірно круте заняття, вам шо більш в житті нема чим зайнятись???????? Нам соромно. і мені соромно... а мені нє, бо я тут толком нічо і не писав +1, а білочку на паштет пустити. s на цукерки "Білочка" Тоді ще тре горішків нашинкувати цукерки білочка - ето харашо І полєзно +1 +2 +666 |
|
Перейти на Форум: |