Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
За мотивами п"ятничних зборів ("А це, синку, твоя батьківщина")
|
|
bazaua |
Опубліковано 22-09-2009 12:15
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 08.01.09 |
наскільки пригадую то минулого сезону на питання навіщо Пікассо а не якийсь інший безкоштовний зал, було сказано що Пікассо надається чи то безкоштовно чи то за рахунок Облради, то про яке підвищення орендної плати йде мова?
http://bazaua.org.ua/ |
Bizba |
Опубліковано 22-09-2009 12:15
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
ishmail надіслано: 1. Нажитись на ваших (і моїх) внесках - фіг то правда - коли все порахувати , то в кращому випадку все в нуль зійдеться (якщо не в мінус) 2. Підняття вартості внеску за етап - адекватне, відповідно до збільшення вартості питань та оренди приміщень (нагадаю: з минулого року курс долара змінився більш ніж на 50%) Як це вже набридло... "в нуль", "вартість питань зросла", "вартість оренди зросла/курс долара". Цифри в студію! Хто знає, скільки платиться за питання ІЛ? За оренду "Пікассо", Погулянки? Чи не ЛОДА проплачує за Пікассо?! Хто бачив хоч якісь документи? Тільки балаканина про нерентабельність. Зате на форумі дехто пише до долара суми, про які домовлялись Дракони! І жодних цифр про ЛОЛІТ. Sapienti sat Змінено: Bizba, 22-09-2009 12:17 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 22-09-2009 12:27
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
ishmail надіслано: 3. Зростання вартості апеля - призване зменшити кількість апелів ( я знаю про 75% зарахованих, там мій значний внесок). 30 обов"язкових гривень: пояснення їх необхідності мене не переконали (необхідності в цьому не бачу) Боротись з кількістю апелів підвищенням вартості застави, а не якості питань ... атлічний савєцкій підхід. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 22-09-2009 12:55
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
а в мене інше питання. набагато важливіше. а чог ов слові ЛОЛІТ наголос на останньому складі. Пропоную проголосувати за зміну наголосу в лові ЛОЛІТ на перший склад. Це ж так кльово буде.. див нік. |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 22-09-2009 13:45
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Шльома Гомельський надіслано: а в мене інше питання. набагато важливіше. а чог ов слові ЛОЛІТ наголос на останньому складі. Пропоную проголосувати за зміну наголосу в лові ЛОЛІТ на перший склад. Це ж так кльово буде.. Тоді вже краще писати англійською, двома словами - "LOL IT". Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 22-09-2009 14:01
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
ну та, хтось з Драконів колись розказував, як вони з Печерогою домовлялись. На початку минулого сезону для ІЛ ціна запитання озвучувалась, якщо не помиляюсь, 20 грн. Можливо мене підводить память, старий вже. В такому випадку прошу пробачення за недостовірну інфу. Запитання львівських авторів - по 10 грн. 2 Мефісто - помойму якість запитань значно зросла, тобі так не здається? ха-ха |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 22-09-2009 15:42
|
2 Дмитро Поліщук: якщо так, то чому ж правління так боїцця апеляцій, що більш ніж в 2 рази піднімає заставу за них?
|
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 22-09-2009 15:49
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
ishmail надіслано: 2. Підняття вартості внеску за етап - адекватне, відповідно до збільшення вартості питань та оренди приміщень... Далась та оренда... Згадуючи старий анекдот: "вам шашечки чи їхати"? Не бачу нічого поганого у спартанських умовах проведення змагань, якщо при цьому команди грають у своє задоволення і не надто переплачують. Якщо престижність є справою принципу - що ж, діло хазяйське. Біда в тому, що за тією показною престижністю губиться сама суть гри. Давайте називати речі своїми іменами - при дійсно масовому інтелектуальному русі і традиції проведення ІЛ та ПЛ у хороших, престижних умовах, львівські команди на всеукраїнському рівні традиційно пасуть задніх. Ніхто не задавав собі питання - чому? Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Corleone |
Опубліковано 22-09-2009 20:55
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
От-от. Можна безкінечно довго говорити про "близьку до нуля рентабельність", та без фінансового звіту це будуть пусті слова. Цифри в студію! А щодо залів - можна грати будь-де, лиш би умови були створені нормальні. "Гарячі голови" (2008-2014) |
Scessia |
Опубліковано 22-09-2009 21:06
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Просто смішно..."можна грати будь-де, лиш би умови були створені"... Та, звісно, що не можна! Є умови, котрих створити не можна! В залі має бути певна акустика, освітлення, розташування столів і т. д. інакше самі ж будете плюватись...
Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 22-09-2009 21:54
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Не бачу нічого поганого у спартанських умовах проведення змагань, Нє, я проти. Ви собі не бачте, але я хочу грати в пікасо, з столами, пивом і ведучим в костюмі.Для переважної більшості гравців лолітівські турніри все-таки головні, і там фігові питання, запізнення, внески, це все зле, але так принаймі є відчуття того що все що відбуваєть шось серйозне, а не укуб, не тренування і не ддд якесь. In Iokus veritas... |
|
|
Corleone |
Опубліковано 22-09-2009 22:00
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
Scessia надіслано: Просто смішно..."можна грати будь-де, лиш би умови були створені"... Та, звісно, що не можна! Є умови, котрих створити не можна! В залі має бути певна акустика, освітлення, розташування столів і т. д. інакше самі ж будете плюватись... Щось я ніфіга не зрозумів Немає умов, яких не можна створити! А я і мав на увазі столи, освітлення і т.д. "Гарячі голови" (2008-2014) |
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 22-09-2009 22:12
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
Багато років тому Інтелект-ліга грала у залі на Погулянці, потім були ігри на Коперніка, і там і там все було нормально зі столами, акустикою, освітленням і т.п. Пива не було, але за ним не проблема збігати у кіоск у перервах між турами Так що понти то всьо. |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 22-09-2009 22:22
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Понти до певного рівня. Бо зал на погулянці то ше куда не йшло, але проводити інтелект лігу в 15 аудиторії на кирила і мефодія 8 то теж троха не пасує, нє?
In Iokus veritas... |
|
|
Bizba |
Опубліковано 22-09-2009 22:23
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Infinite Tale надіслано: але так принаймі є відчуття того що все що відбуваєть шось серйозне, а не укуб, не тренування і не ддд якесь. щось серйозне?! lol it! ) Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 22-09-2009 23:09
|
Понтій Пілат надіслано: Багато років тому Інтелект-ліга грала у залі на Погулянці, потім були ігри на Коперніка, і там і там все було нормально зі столами, акустикою, освітленням і т.п. Пива не було, але за ним не проблема збігати у кіоск у перервах між турами Так що понти то всьо. Саме так. ІЛ грала в товаристві охорони пам'яток архітектури, ЛП - на Погулянці... потім по великих святах: перший, новорічний та останній етап разом 2 ліги в Пікассо... |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 22-09-2009 23:10
|
Infinite Tale надіслано: Не бачу нічого поганого у спартанських умовах проведення змагань, Нє, я проти. Ви собі не бачте, але я хочу грати в пікасо, з столами, пивом і ведучим в костюмі.Для переважної більшості гравців лолітівські турніри все-таки головні, і там фігові питання, запізнення, внески, це все зле, але так принаймі є відчуття того що все що відбуваєть шось серйозне, а не укуб, не тренування і не ддд якесь. Пиво, ведучий в костюмі, запізнення - все це є на тренуваннях у Володимира Жмурка на Погулянці |
|
|
Лєон Ерте |
Опубліковано 22-09-2009 23:17
|
Вміє писати Повідомлень: 10 Зареєстровано: 06.03.09 |
Infinite Tale: "Нє, я проти. Ви собі не бачте, але я хочу грати в пікасо, з столами, пивом і ведучим в костюмі.Для переважної більшості гравців лолітівські турніри все-таки головні, і там фігові питання, запізнення, внески, це все зле, але так принаймі є відчуття того що все що відбуваєть шось серйозне, а не укуб, не тренування і не ддд якесь". Протестую! Укуб - це дуже серйозний турнір! Зараз я це Вам доведу на основі Ваших же аргументів: Столи є (просто прийдіть на декілька хвилин раніше і візьміть безкоштовний столик)! Пиво є (проносьте скільки завгодно, тільки не напивайтеся і приберіть після гри за собою пляшки)! Ведучий в костюмі і навіть при краватці є (з мікрофоном, нармальною дикцією)! А ще є чудові запитання! Найкращі судді! Приємна атмосфера "Що? Де? Коли?" епохи "романтизму", а не "загниваючого капіталізму"! Висловлюю велику подяку "Драконам ймовірності" за їхню діяльність у проведенні інтелектуальних ігор! |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 23-09-2009 00:26
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Infinite Tale надіслано: Для переважної більшості гравців лолітівські турніри все-таки головні, і там фігові питання, запізнення, внески, це все зле, але так принаймі є відчуття того що все що відбуваєть шось серйозне "Нє вєрю!" (с) Станіславський Єдині видимі переваги, які залишилися за ЛОЛІТівським чемпом "в умовах плюралізму" - це історія і статус такого, що виводить на всеукраїнські турніри. За іншими параметрами У3 і тренування-синхрони криють його, як бик вівцю Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 23-09-2009 09:30
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Infinite Tale надіслано: я хочу грати в пікасо з ... ведучим в костюмі. все понімаю, але нашо тобі костюм на ведучому? О врємена о нрави. вибачте заа вирвану з контексту фразу :-) Змінено: Брудна волохата дупа, 23-09-2009 09:35 див нік. |
|
Перейти на Форум: |