Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Відкрита Ліга
Відкрита ліга, сезон 2012-2013
|
|
McGregory |
Опубліковано 27-05-2013 11:55
|
Вміє писати Повідомлень: 31 Зареєстровано: 05.01.09 |
Як один з редакторів 5 етапу Відкритки дозволю собі сказати наступне: даний пакет не задумувався спеціально важким. Проте під час тестувань ми зрозуміли, що питання все-таки брати непросто. І, незважаючи на те, що ми суттєво спростили багато з них, пакет залишився доволі складним. На мою думку, топ-команди Інтелект-ліги А взяли б, напевно, питань 27-30. З огляду на це, хочу привітати команди Чернівців і побажати їм корпоративного духу для повторення таких результатів в подальшому! |
|
|
Кандидат |
Опубліковано 27-05-2013 14:47
|
Вивчає абетку Повідомлень: 8 Зареєстровано: 23.04.13 |
Відносно пакета: дійсно цікаві запитання, перевагою є те, що не було суперечливих моментів. Вимагалися чіткі відповід. Авторам бажаю творчої наснаги і продовжувати в такому ж дусі. |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 27-05-2013 18:20
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
McGregory надіслано: Як один з редакторів 5 етапу Відкритки дозволю собі сказати наступне: даний пакет не задумувався спеціально важким. Проте під час тестувань ми зрозуміли, що питання все-таки брати непросто. І, незважаючи на те, що ми суттєво спростили багато з них, пакет залишився доволі складним. На мою думку, топ-команди Інтелект-ліги А взяли б, напевно, питань 27-30. З огляду на це, хочу привітати команди Чернівців і побажати їм корпоративного духу для повторення таких результатів в подальшому! Неспроста хлопці такі результати показують. За славу борються Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Prometheus |
Опубліковано 28-05-2013 02:01
|
Вміє писати Повідомлень: 13 Зареєстровано: 16.12.11 |
McGregory надіслано: Як один з редакторів 5 етапу Відкритки дозволю собі сказати наступне: даний пакет не задумувався спеціально важким. Проте під час тестувань ми зрозуміли, що питання все-таки брати непросто. І, незважаючи на те, що ми суттєво спростили багато з них, пакет залишився доволі складним. На мою думку, топ-команди Інтелект-ліги А взяли б, напевно, питань 27-30. З огляду на це, хочу привітати команди Чернівців і побажати їм корпоративного духу для повторення таких результатів в подальшому! Суттєво спростили це м\'яко кажучи. Декілька дуже непоганих питань були просто понівечені пуантами, котрі здавали їх з потрохами. Більше половини взятих у нашій команді бралися на першій же секунді, часто одразу декількома гравцями. Не впевнений, що можна поки що обговорювати питання, тому обійдуся без конкретних прикладів. Suum cuique |
|
|
Prometheus |
Опубліковано 28-05-2013 02:15
|
Роже Гароді надіслано: McGregory надіслано: Як один з редакторів 5 етапу Відкритки дозволю собі сказати наступне: даний пакет не задумувався спеціально важким. Проте під час тестувань ми зрозуміли, що питання все-таки брати непросто. І, незважаючи на те, що ми суттєво спростили багато з них, пакет залишився доволі складним. На мою думку, топ-команди Інтелект-ліги А взяли б, напевно, питань 27-30. З огляду на це, хочу привітати команди Чернівців і побажати їм корпоративного духу для повторення таких результатів в подальшому! Неспроста хлопці такі результати показують. За славу борються Якщо це завуальований натяк на нечесну гру з боку наших команд, то тут, як-то кажуть, "мимо каси". Моя команда, повторюсь, не планує наступного року кудись виходити, і взагалі не братиме участь у відкритому чемпіонаті Львівської області, навіть у Відкритці, тому нам не має сенсу накручувати собі результат. Якщо ви сумніваєтесь в наших можливостях, можете зайти на сайт рейтингу МАК і подивитись, що команда "Прометей" цілком відповідає за своїм рівнем командам з Інтелект-ліги "А", і якби не відстань між Чернівцями та Львовом, ви могли би в цьому переконатися на власні очі. Suum cuique |
|
|
Bizba |
Опубліковано 28-05-2013 09:16
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Prometheus надіслано: Якщо ви сумніваєтесь в наших можливостях, можете зайти на сайт рейтингу МАК і подивитись, що команда "Прометей" цілком відповідає за своїм рівнем командам з Інтелект-ліги "А" Авжеж, відповідає. Єдиний очний турнір, який команда зіграла за межами Чернівців, красномовно це засвідчує: http://ratingnew.chgk.info/tournament...ament=2046 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 28-05-2013 13:01
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
от особисто я, ні на що не натякав. Просто зауважив що на тесті запитання видавалися складними і 30 на такому пакеті було набрати імхо складно. До речі 30 набрала інша команда. У ваш результат вірю, а їхній трохи насторожує.
Французький буржуазний націоналіст |
|
|
СкРиПаЧ |
Опубліковано 28-05-2013 13:27
|
Вміє писати Повідомлень: 38 Зареєстровано: 30.10.09 |
Роже Гароді надіслано: от особисто я, ні на що не натякав. Просто зауважив що на тесті запитання видавалися складними і 30 на такому пакеті було набрати імхо складно. До речі 30 набрала інша команда. У ваш результат вірю, а їхній трохи насторожує. Насторожують результати третьої команди, прямо американські гірки якісь, а перших двох ніби стабільні, імхо. |
|
|
Prometheus |
Опубліковано 28-05-2013 16:10
|
Bizba надіслано: Prometheus надіслано: Якщо ви сумніваєтесь в наших можливостях, можете зайти на сайт рейтингу МАК і подивитись, що команда "Прометей" цілком відповідає за своїм рівнем командам з Інтелект-ліги "А" Авжеж, відповідає. Єдиний очний турнір, який команда зіграла за межами Чернівців, красномовно це засвідчує: http://ratingnew.chgk.info/tournament...ament=2046 А тепер відкрийте склад команди на Відкритому Кубку Правобережжя-2012 і на будь-якому з турнірів 2013 року і знайдіть 4 відмінності (рівно 4, назвати їх поіменно?), можливо тоді вам все стане зрозуміло Suum cuique |
|
|
Bizba |
Опубліковано 28-05-2013 16:28
|
Це ви запропонували рейтинг МАК як мірило рівня команд. Найбільш об'єктивними в цьому плані є результати на очних турнірах. Я лише продемонстрував очевидний факт: рейтинг команди поза Чернівцями = 0.
Змінено: Bizba, 28-05-2013 16:29 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Prometheus |
Опубліковано 28-05-2013 16:39
|
а я вам ще раз кажу, що з тих шести людей, котрі представляли команду за межами Чернівців рік тому, нині в команді залишилась лише одна людина (я мовчу про те, що троє з них ніколи до команди "Прометей" не відносились і в ЧГК ніколи не грали). А основа нашої команди - це четверо людей, котрих не було у Франківську, і які, як прийнято говорити в спорті, "роблять гру". І якщо вже говорити про виступи за межами Чернівців, то був ще такий турнір http://ratingnew.chgk.info/tournaments.php?displaytournament=2160 не вельми представницький, але на ньому ми поступилися лише команді "5-й елемент" (сподіваюся, що у вас немає сумнівів у їх рівні?)
Suum cuique |
|
|
Bizba |
Опубліковано 28-05-2013 17:32
|
Дякую за довге роз'яснення, хто де грав, але суті це не міняє: команда ідентифікується за назвою. А рівняти себе з провідними львівськими командами ІЛ-А, не зігравши жодного більш-менш представницького очного турніру - смішно. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Prometheus |
Опубліковано 28-05-2013 18:04
|
Bizba надіслано: Дякую за довге роз'яснення, хто де грав, але суті це не міняє: команда ідентифікується за назвою. А рівняти себе з провідними львівськими командами ІЛ-А, не зігравши жодного більш-менш представницького очного турніру - смішно. Ах, ось у чому справа. То ви вже даруйте мені таку зухвалість, що поставив нас у один ряд з САМИМИ. Я, дурний холоп, це не подумавши зробив. Більше не буду Suum cuique |
|
|
lieutenant |
Опубліковано 28-05-2013 19:52
|
Вивчає абетку Повідомлень: 2 Зареєстровано: 28.05.13 |
Найкращий результат в Бродах ГУГЛИКИ - 24 Ми новий чемпіон Бродівського району. Чи будемо виходити в інтелект лігу Б ще незнаємо. Можливий варіант створення однієї команди з "АВМФБТ завод - не радість", яка представлятиме Бродівщину. Змінено: lieutenant, 28-05-2013 20:26 |
|
|
kmjif |
Опубліковано 29-05-2013 17:19
|
Вивчає абетку Повідомлень: 8 Зареєстровано: 21.04.13 |
McGregory надіслано: Як один з редакторів 5 етапу Відкритки дозволю собі сказати наступне: даний пакет не задумувався спеціально важким. Були присутні на останніх трьох турах відкритки, цей, на мою думку, був не важчим, а навпаки (питання з боягузом WTF?). Порадували бліци. Змінено: kmjif, 29-05-2013 17:20 "Скловата" |
|
|
Кандидат |
Опубліковано 29-05-2013 21:48
|
Погоджуюся з попереднім дописувачем питання 2-го та 4-го етапу були цікавішими. Бліци надзвичайно легко бралися. Відносно боягуза, то відповідь була написана ще під час питання. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 30-05-2013 08:50
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
kmjif, Кандидат, ви впевнені, що Франківськ відіграв вже? |
|
|
Войтюк |
Опубліковано 30-05-2013 10:38
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 05.01.09 |
Попередні результати 5 етапу ВЛ в Івано-Франківську: 1. Не Етюд - 20. 2-3. Погнута каска, Копахельм - 17. А світити відповіді дуже негарно. |
|
|
Кандидат |
Опубліковано 30-05-2013 11:01
|
Не факт, що це питання було взяте. в майбутньому такого не повториться. Приношу свої вибачення командам, результат яких залежить від результатів івано-франківських команд. |
|
|
ZelenkA |
Опубліковано 30-05-2013 11:57
|
Вивчає абетку Повідомлень: 2 Зареєстровано: 30.05.13 |
Прохання максимально швидко викласти зведені результати 5 етапу,хоча б сюди на форум.Думаю команди,кому важливо,вже собі порахують загальну таблицю. |
|
Перейти на Форум: |