Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
ЛОліто
|
|
Ехофразер |
Опубліковано 19-07-2011 16:52
|
Трохи пише Повідомлень: 178 Зареєстровано: 13.02.09 |
Ребе не ти один з киянами свояка хлопав...ше я Дана і Башук....і десь там ше Льоха курсував на задньому плані
Сало-сила,спорт це круть,а пиво це необхідна організму рідина))) |
|
|
don_gael |
Опубліковано 21-07-2011 14:28
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Infinite Tale надіслано: tayo надіслано: а ще давайте поплачемо щодо неможливості об’єднання всіх турнірів (укуб, лоліт, синхрон тощо) в один. ну, для відсутності балагану... Угу, може ще заодно Уімблдон переіменуємо? А ось Вімблдон прошу не чіпати! |
Infinite Tale |
Опубліковано 21-07-2011 22:33
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
don_gael надіслано: Infinite Tale надіслано: tayo надіслано: а ще давайте поплачемо щодо неможливості об’єднання всіх турнірів (укуб, лоліт, синхрон тощо) в один. ну, для відсутності балагану... Угу, може ще заодно Уімблдон переіменуємо? А ось Вімблдон прошу не чіпати! О, ти просто не все знаєш) то приколи нашої Брейн-ліги ) In Iokus veritas... |
|
|
Сладкій артішок |
Опубліковано 22-07-2011 13:17
|
Трохи пише Повідомлень: 166 Зареєстровано: 14.01.09 |
уімблдор)
Ходи сюди, щокастенький, я тобі барбарисок насиплю |
|
|
don_gael |
Опубліковано 22-07-2011 16:54
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Infinite Tale надіслано: don_gael надіслано: Infinite Tale надіслано: tayo надіслано: а ще давайте поплачемо щодо неможливості об’єднання всіх турнірів (укуб, лоліт, синхрон тощо) в один. ну, для відсутності балагану... Угу, може ще заодно Уімблдон переіменуємо? А ось Вімблдон прошу не чіпати! О, ти просто не все знаєш) то приколи нашої Брейн-ліги ) То розкажіть мені, бо ж цікаво! |
tayo |
Опубліковано 25-07-2011 11:34
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 27.01.11 |
don_gael надіслано: Infinite Tale надіслано: don_gael надіслано: Infinite Tale надіслано: tayo надіслано: а ще давайте поплачемо щодо неможливості об’єднання всіх турнірів (укуб, лоліт, синхрон тощо) в один. ну, для відсутності балагану... Угу, може ще заодно Уімблдон переіменуємо? А ось Вімблдон прошу не чіпати! О, ти просто не все знаєш) то приколи нашої Брейн-ліги ) То розкажіть мені, бо ж цікаво! просимо в нашу машинку часу та глипнути одним очком як меговедуча Ірина мило все переіменовувала) Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
Перейти на Форум: |