Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Олімпійський Кубок Львова-2011
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:20
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
James Hetfield надіслано: то була відповідь на повідомлення Миколи Гнідя. так це мав на увазі принаймні всі в рівних умовах і так, можна було б і хто швидше. Ти це мав на увазі? Я питався, що ти маєш на увазі під "і так, можна було б" |
|
|
Настя Пилипівна |
Опубліковано 16-06-2011 14:28
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 16.03.09 |
Проблеми вирішують тоді, коли вони є. Поки Ти вказав на наступне: 1) команда, що не задіяна у СЛ, теоретично не зможе зіграти + купа аргументів і 2) будній день і надто пізно оголошено про сам турнір. Зараз подано аж 2 (!) заявки. Вихідні теж не всім підходять (особливо згадючи минулу ЛП). Завжди були і будуть незадоволені.
Ах, господа, я такая проказница! |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 14:29
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
RIOTER надіслано: norfolk надіслано: ну якщо ігрова практика не потрібна, то чому стільки галасу через ОКЛ ? ігрова практика - дивись тренування. з результатів ІЛ можу сказати, що деякі команди не відвідуючи тренувань дають фору постійним клієнтам СЛ. Ігрова практика != тренування. Якщо маєш щось на увазі, то так і пиши... ІЛ і СЛ - все-таки різні турніри, та й склади команд там інші. Наскільки мені відомо, то лише Дракони грають однаковим складом і там і там. От цікаво яким то ти корелятивним аналізом провів дослідження сили команд, що грають різні турніри на різних пакетах за різних обставин... RIOTER надіслано: norfolk надіслано: - а це взагалі незрозуміло до чого тут? яку "вашу команду"? я про себе щось конкретно писав? я пишу в загальному про ситуацію... а якщо я хотів, теоретично, зібрати збірну і з нею піти на змагання, але не зможу... нема в нас рейтингу в МАК і в СЛ ми не грали... а якщо, теоретично, та збірна могла б зробити несподіванку? а якщо хтось таки і планував так зробити? Я хз чи так є, але припустити право маю, правильно?! і це при тому, що ще ніхто вашу команду звідти не витіснив через якісь рейтинги чи невчасність подачі заявок... я всього-навсього вказую на недоліки тої ситуації яка склалася? чи потрібно стиснути зуби, перетерпіти і нічого не говорити? О_о це моя думка, що час проведення, час коли було оголошено про змагання, та відбір є дещо невдалими... у інших думка, що все круто? - що ж, чудово! А хто тобі не дає зробити збірну ? Вперед - прошу дуже. Наразі заявок подано лише 2... Ще є 14 місць. Якщо "жлоби з СЛ" (с) заберуть місце твоєї збірної, то знову ж таки погоджусь з James Hetfield - це ваші проблеми. Якщо хочеш грати - приходь і грай не в залік на україномовному пакеті. Якщо хочеш брати участь в турнірах - то треба грати синхрони рейтингу МАК, а не створювати збірну-одноденку. k |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:30
|
та я нічо проти не маю, я взагалі участі приймати не буду, хіба ради цікавості прийду подивлюся будь ласка, став Безбородов представником - ура! але то було місяць тому. Невже не можна було ще тоді написати, орієнтовно через місяць відбудеться відбір на ОКЛУК і зі всіма умовами? незважаючи на те, де власне сам ОКЛУК відбуватиметься? тоді ще були турніри СЛ, якщо не помиляюся. Зараз вже все робиться постфатум. Чого СЛ, а не той же У3 скажімо? зробили би на наступний рік в регламенті СЛ пункт, от, виводить на ОКЛУК, я б не висував ніяких претензій по цьому пункту, бо дійсно то проблеми команд які не приходили, а зараз це, таки не справедливо... моя думка... + 2 інші мої претензії по часу проведення і часу оголошення вважаю також обгурнтованими |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 16-06-2011 14:30
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Настя Пилипівна надіслано: Проблеми вирішують тоді, коли вони є. Поки Ти вказав на наступне: 1) команда, що не задіяна у СЛ, теоретично не зможе зіграти + купа аргументів і 2) будній день і надто пізно оголошено про сам турнір. Зараз подано аж 2 (!) заявки. Вихідні теж не всім підходять (особливо згадючи минулу ЛП). Завжди були і будуть незадоволені. Подало більше, просто Бізба не оновив |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 16-06-2011 14:32
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Ігрова практика != тренування. Якщо маєш щось на увазі, то так і пиши... ІЛ і СЛ - все-таки різні турніри, та й склади команд там інші. Наскільки мені відомо, то лише Дракони грають однаковим складом і там і там. От цікаво яким то ти корелятивним аналізом провів дослідження сили команд, що грають різні турніри на різних пакетах за різних обставин... Дракони, здається, теж не ідентичним, принаймі, не завжди |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:33
|
norfolk надіслано: - серйозно? обов'язкова умова? йой... і що ж то робити??? я це мабуть десь недочитав Якщо хочеш брати участь в турнірах - то треба грати синхрони рейтингу МАК, а не створювати збірну-одноденку. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:34
|
norfolk надіслано: Це типу як при Союзі? Або вступай в партію, або нічого доброго тобі не світить? Якщо хочеш брати участь в турнірах - то треба грати синхрони рейтингу МАК, а не створювати збірну-одноденку. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 15:03
|
RIOTER надіслано: norfolk надіслано: - серйозно? обов'язкова умова? йой... і що ж то робити??? я це мабуть десь недочитав Якщо хочеш брати участь в турнірах - то треба грати синхрони рейтингу МАК, а не створювати збірну-одноденку. ні, я не писав, що це обовязкова умова... RIOTER надіслано: norfolk надіслано: Це типу як при Союзі? Або вступай в партію, або нічого доброго тобі не світить? Якщо хочеш брати участь в турнірах - то треба грати синхрони рейтингу МАК, а не створювати збірну-одноденку. ні k |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 15:06
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 norfolk і James Hetfield: я розумію, що МАКометрія останнім часом стала поширена у львівських знавців, але не МАКом єдиним... було б непогано зробити якусь систему де будуть враховуватись як турніри мак, так і турніри лоліт (можна ще і синхрон ЛУК і т.д.) з певними ваговими коефіцієнтами. Наприклад рейтинг команди визначається як рейтинг МАК+кількість очок у ІЛ*5+кількість очок у ЛП*3+ місце у ВЛ*100. ха-ха |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 15:09
|
В А. Безбородова питались на виборах, чи може він забезпечити проведення серйозних змагань у вихідні дні. Його відповідь була ствердною, а тепер якщо таки набереться 16 команд, то буде кльово сидіти в університеті години так до 11-ї...
ха-ха |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 16-06-2011 15:20
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
Для інформації гравцям: ОКЛУК відбудеться в раніше встановлений термін в м. Маріуполь. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 15:24
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Comediant надіслано: В А. Безбородова питались на виборах, чи може він забезпечити проведення серйозних змагань у вихідні дні. Його відповідь була ствердною, а тепер якщо таки набереться 16 команд, то буде кльово сидіти в університеті години так до 11-ї... Яка 11а? На сихронах і при 45-48 питаннях все закінчувалось ще до 10ї Comediant надіслано: 2 norfolk і James Hetfield: я розумію, що МАКометрія останнім часом стала поширена у львівських знавців, але не МАКом єдиним... було б непогано зробити якусь систему де будуть враховуватись як турніри мак, так і турніри лоліт (можна ще і синхрон ЛУК і т.д.) з певними ваговими коефіцієнтами. Наприклад рейтинг команди визначається як рейтинг МАК+кількість очок у ІЛ*5+кількість очок у ЛП*3+ місце у ВЛ*100. Місце у ВЛ*100 це шикарно. 20у і далі місцям вже буде пофік на всі рейтинги МАК)) Але вцілому ідея не позбавлена здорового глузду |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 16-06-2011 15:25
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
RIOTER надіслано: Чого СЛ, а не той же У3 скажімо? Зараз у Львові, на щастя, є три повноцінних ліги: чемпіонат ЛОЛІТ, У-куб та Синхрон-ліга. Команди беруть участь в тій лізі, в якій вважають за потрібне. Результати якої б ліги не брали за основу при посіві на турнірі, всім не догодиш. RIOTER надіслано: Це типу як при Союзі? Або вступай в партію, або нічого доброго тобі не світить? Це як в ЛОЛІТ. Або вступай в організацію, або плати в три рази більше за етапи, які і так чи не найдорожчі в Україні. Тільки от рейтинг МАК - світовий, загальноприйнятий рейтинг команди. І на багатьох російських фестивалях саме по ньому обмежують кількість команд, що бажають прийняти участь. |
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 15:35
|
Місце у ВЛ*100 це шикарно. 20у і далі місцям вже буде пофік на всі рейтинги МАК)) дурак, согласєн 1000 поділити на суму місць у ВЛ ха-ха |
|
|
Comediant |
Опубліковано 16-06-2011 15:52
|
Яка 11а? На сихронах і при 45-48 питаннях все закінчувалось ще до 10ї я звісно не спеціаліст, але чув шо олімпійка троха часу забирає ха-ха |
|
|
Bizba |
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
RIOTER надіслано: а прив'язувати до найменш відвідуваного "турніру" Львівщини постфактум, на мою думку, то неправильно. Багато нісенітниць читав тут, але ця - найбільша. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Sam |
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Наприклад рейтинг команди визначається як рейтинг МАК+кількість очок у ІЛ*5+кількість очок у ЛП*3+ місце у ВЛ*100. Ти не врахував шо часто одні і ті самі люди в кожному з цих турнірів грають в іншій командах, а більшість команд взагалі є тільки в якомусь одному з них. Отак навскидку з ІЛ тільки Герцоги миру і Металопрокат будуть мати якісь бали. Хоча ідея безперечно не позбавлена глузду For those about to rock - we salute you! |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 16-06-2011 15:54
|
Олександр Сергійович надіслано: Наприклад рейтинг команди визначається як рейтинг МАК+кількість очок у ІЛ*5+кількість очок у ЛП*3+ місце у ВЛ*100. Ти не врахував шо часто одні і ті самі люди в кожному з цих турнірів грають в іншій командах, а більшість команд взагалі є тільки в якомусь одному з них. Отак навскидку з ІЛ тільки Герцоги миру і Металопрокат будуть мати якісь бали. Хоча ідея безперечно не позбавлена глузду і Дракони k |
|
|
Sam |
Опубліковано 16-06-2011 15:58
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Ага - і їм найбільше балів, бо проводять У3
For those about to rock - we salute you! |
|
Перейти на Форум: |