Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Календар турнырыв ЛУК 2011/2012
|
|
Bizba |
Опубліковано 02-06-2011 14:19
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Magic_fly надіслано: Хм... На той випадок, якщо ти мене не так зрозумів, підкоректував свою фразу, додавши слово "російською". Дійсно, не так тебе зрозумів, сорі. Уточнення дуже доцільне. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
bazaua |
Опубліковано 02-06-2011 14:33
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 08.01.09 |
Bizba надіслано: Президент ЛОЛІТ висунув категоричну вимогу про проведення турніру українською мовою. Куратори від правління ЛУК не погоджуються з цією умовою. З яким саме куратором ви звязувалися? І чим саме куратори агументували свою відмову від проведення турніру українською мовою? Як на мене то оптимальним варіантом для проведення українською мовою у Львові є Олімпійський Кубок ЛУК, куратором якого є Дмитро Башук, ви з ним звязувалися? І, як на мене, варто зробити обговорення на листі ЛУК чи хотіли б самі знавці спробувати зіграти один турнір на українській мові у Львові. http://bazaua.org.ua/ |
Bizba |
Опубліковано 02-06-2011 14:49
|
bazaua надіслано: Більшість з проголосувавших (http://lolit.eleks.lviv.ua/forum/view...post_19745) висловили своє бажання за те щоб мати можливість ставити свої запитання Вам Ви можете проводити скільки завгодно опитувань і ставити стільки ж запитань. Але жодне відоме мені правило не зобов'язує відповідати на питання, поставлені на інтернет-форумі. Це зрозуміло? Свого часу ви проігнорували моє питання щодо особи. Повторю: представитись немає бажання? Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
bazaua |
Опубліковано 02-06-2011 15:02
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 08.01.09 |
Bizba надіслано: Ви можете проводити скільки завгодно опитувань і ставити стільки ж запитань. Але жодне відоме мені правило не зобов'язує відповідати на питання, поставлені на інтернет-форумі. Це зрозуміло? Зрозуміло те що Ви відповідаєте тільки на ті питання, на які вам вигідно відповідати. Свого часу було багато критики "Лоліт" через дуже погану інформаційну політику, ваша ж інформаційна політика нічим не краща. Повторю: представитись немає бажання? Повторюю: немає http://bazaua.org.ua/ |
Bizba |
Опубліковано 02-06-2011 15:12
|
bazaua надіслано: Повторюю: немає Ну а в мене немає бажання дискутувати з анонімом. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
don_gael |
Опубліковано 02-06-2011 15:24
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Bizba надіслано: Magic_fly надіслано: Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною мовою цілком природнє і демократичне. Ще і тобі скажу: проводив соціологічне опитування серед гравців ЛУК? Недоречна звичка - висловлюватись за більшість. Ну ось зараз і подивимось - http://don-gael.livejournal.com/261744.html |
Moonlight |
Опубліковано 02-06-2011 15:46
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Чекаємо на пост від Бачинського під назвою "Невиконані обіцянки Андрія Безбородова"? |
Ня Смерть |
Опубліковано 02-06-2011 15:50
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
|
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 02-06-2011 16:34
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Magic_fly надіслано:Інша справа - особиста позиція. Тому слова "принципово не хочуть грати українською", у Вашому тексті буди б значно більш доречними, ніж "взагалі не розуміють українську". Ну що ж, така позиція є, принаймні, чесною. Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною російською мовою цілком природнє і демократичне. Судячи з голосування в ЖЖ don_gael, з 41 голосів 32 - за перші два пункти опитування. Такі пироги, а ви кажете Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 02-06-2011 16:42
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Ага... посилання викладено тільки на ЛОЛІТі і видне його друзям.... І який же буде результат? |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 02-06-2011 16:44
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Мурзік Васильович надіслано: Magic_fly надіслано:Інша справа - особиста позиція. Тому слова "принципово не хочуть грати українською", у Вашому тексті буди б значно більш доречними, ніж "взагалі не розуміють українську". Ну що ж, така позиція є, принаймні, чесною. Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною російською мовою цілком природнє і демократичне. Судячи з голосування в ЖЖ don_gael, з 41 голосів 32 - за перші два пункти опитування. Такі пироги, а ви кажете От ще б місто проживання кожного хто відповів, поряд написано було. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 02-06-2011 16:46
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
Наскільки мені відомо, Правління ЛУКу проти проведення олімпійки українською мовою у 2011 році. Мотивація наступна: в багатьох регіонах проходить окремий відбір на ОКЛУК. Якщо відбір проходить російською, то і фінальний, так би мовити, турнір має проводитися російською. |
|
|
don_gael |
Опубліковано 02-06-2011 16:57
|
Magic_fly надіслано: Мурзік Васильович надіслано: Magic_fly надіслано:Інша справа - особиста позиція. Тому слова "принципово не хочуть грати українською", у Вашому тексті буди б значно більш доречними, ніж "взагалі не розуміють українську". Ну що ж, така позиція є, принаймні, чесною. Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною російською мовою цілком природнє і демократичне. Судячи з голосування в ЖЖ don_gael, з 41 голосів 32 - за перші два пункти опитування. Такі пироги, а ви кажете От ще б місто проживання кожного хто відповів, поряд написано було. З тих 32, наскільки мені відомо, не більше п'яти - із Західної України. |
Vasyl |
Опубліковано 02-06-2011 17:01
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Да... мотивація... На ОКЛУК і так мало команд доїжджає останнім часом... Відбір російською... Мабуть ОКЛУК буде у Харкові :-) А те, що діти із західного регіону на студентських і шкільних чемпіонатах беруть участь у змаганнях з питаннями на російськомовних реаліях, на реаліях 80-х років, літературі, яка вивчалась за часів СРСР, а в сучасних програмах її немає, то нічого.... |
|
|
JaneD |
Опубліковано 02-06-2011 17:12
|
Вивчає абетку Повідомлень: 1 Зареєстровано: 02.06.11 |
Vasyl надіслано: А те, що діти із західного регіону на студентських і шкільних чемпіонатах беруть участь у змаганнях з питаннями на російськомовних реаліях, на реаліях 80-х років, літературі, яка вивчалась за часів СРСР, а в сучасних програмах її немає, то нічого.... Знаєте, у дітей з російськомовних регіонів майже ті самі проблеми ( |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 02-06-2011 17:19
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
don_gael надіслано: Magic_fly надіслано: От ще б місто проживання кожного хто відповів, поряд написано було. З тих 32, наскільки мені відомо, не більше п'яти - із Західної України. З цими опитуваннями френд-стрічки в ЖЖ завжди одна й та сама халепа. Ваші погляди на цю тему, наскільки я можу судити, помірковано-прихильні. Свою френд-стрічку Ви формували на свій смак. Не дивно, що ваші френди теж більш-менш виявились помірковано-прихильно налаштованими. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 02-06-2011 17:38
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Ну в опитуванні засвітились не тільки люди з френдстрічки Олега.
|
|
|
don_gael |
Опубліковано 02-06-2011 18:13
|
Magic_fly надіслано: don_gael надіслано: Magic_fly надіслано: От ще б місто проживання кожного хто відповів, поряд написано було. З тих 32, наскільки мені відомо, не більше п'яти - із Західної України. З цими опитуваннями френд-стрічки в ЖЖ завжди одна й та сама халепа. Ваші погляди на цю тему, наскільки я можу судити, помірковано-прихильні. Свою френд-стрічку Ви формували на свій смак. Не дивно, що ваші френди теж більш-менш виявились помірковано-прихильно налаштованими. Якраз нi. Знавцiв я френжу всiх. |
Commonwealth |
Опубліковано 02-06-2011 19:26
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Перемістив тему в анонси, щоб її було видно незалогованим користувачам. |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 02-06-2011 20:06
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
don_gael надіслано: http://don-gael.livejournal.com/26174...61744.html А от за це спасибі. |
|
Перейти на Форум: |