Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
Задовба.ли - ЛОЛІТофіліал
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 22-11-2010 19:08
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
а чому ми власне, юзаємо гардероб, туалет і сцену того нічного клубу? нам ж потрібен тільки зал. і насправді на вулиці біля кирила і мефодія,8 теж курити не можна. а оскільки ідіоти-фашисти в наших університетах не здогадуються зробити місця для куріння, чим власне нічого крім сміття не добиваються, то люди ходять на вулицю. In Iokus veritas... |
|
|
Stella |
Опубліковано 22-11-2010 19:17
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Я зрозуміла твою логіку. Ідіоти-фашисти ніц для вас не роблять - то ви радісно берете своє, де можна, начхавши на людей, які вас оточують і які до ідіото-фашистів не мають жодного відношення. Конструктивна і гідна наслідування позиція. Набагато менш конструктивно поворушити сідницями і хоча б спробувати добитися офіційно відведеної курилки. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Infinite Tale |
Опубліковано 22-11-2010 19:36
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
знаєш, в мене алергія на тополячий пух. я ж не вимагаю щоб там де я ходжу спиляли тополі. а це ж шкодить мому здоровю значно більше ніж перейтись до туалету. те що ти не вмієш поважати чужі права - твої і тільки твої проблеми. In Iokus veritas... |
|
|
Stella |
Опубліковано 22-11-2010 19:48
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Тополі не можуть усовіститися і звалити з твого шляху. Я думала, що у курців-інтелектуалів голови певно не дерев"яні. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Vasyl |
Опубліковано 22-11-2010 23:18
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Я дивлюсь вони дійсно дубові... |
|
Перейти на Форум: |