Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інтелект-ліга
ІЛ 10/11 2 етап
|
|
Володимир Жмурко |
Опубліковано 25-11-2010 16:29
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 514 Зареєстровано: 08.01.09 |
Оргкомітет XIV Відкритого чемпіонату Львівської області з гри "Що? Де? Коли?" повідомляє, що апеляційне журі у складі: Олег Пелипейченко (Харків), Сергій Ремез (Тернопіль), Володимир Печерога (Київ) розглянуло: 1. Апеляцію команди "Валідол" на запитання 5-е 2-го етапу Інтелект-ліги "про розуміння мови птахів/тварин" та більшістю голосів задовільнило її. Таким чином, командам зараховано відповідь "розуміти мову тварин". 2. Апеляцію команди "Дракони ймовірності" на запитання 23-є 2-го етапу Інтелект-ліги "про галатів і Галатею" та більшістю голосів задовільнило її. Таким чином, командам зараховано відповідь "гали, Галатея". Після доопрацювання остаточні результати змагань будуть оприлюднені на сторінці ЛОЛІТ в Інтернеті. |
|
|
bavarlok |
Опубліковано 25-11-2010 16:36
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 03.01.09 |
дякуємо за оперативність АЖ і Оргкомітету! і відразу запитання: чи можна дізнатись яким саме командам які саме відповіді дозарахували? з турнірної таблиці дізнатися про це буде проблемно заздалегідь дякую за відповідь! наш адрес не дом и не улица наш адрес validol.110mb.com/ |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 25-11-2010 16:42
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
в мене нема слів. наступного етапу запасуся папером і привіт перемога. і яка різниця шо ті відповіді неправильні? In Iokus veritas... |
|
|
Natka |
Опубліковано 25-11-2010 17:29
|
Пише багато Повідомлень: 573 Зареєстровано: 03.01.09 |
пропоную забанити користувача Infinite Tale на підставі 3.1. Використовувати ненормативну лексику, образи, погрози на будь-чию адресу. задовбало вислуховувати, які вони бідні, і які всі сволочі по відношенню до них! Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 25-11-2010 17:40
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Оновлено підсумкову таблицю http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=57 |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 25-11-2010 18:38
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
А чи не можна б було тексти апелів і вердиктів, дуже, ну просто дуже цікаво... |
|
|
Наглий бабкозашибатєль |
Опубліковано 25-11-2010 20:34
|
Вміє писати Повідомлень: 26 Зареєстровано: 20.03.09 |
Infinite Tale надіслано: мені глибоко пох*** про що ви думали коли вирішили то комусь доводити. Я думаю, це взаємне... то якого хрєна ми маєм страждати через те що комусь там дуже тре самострвердитись? Приблизно такого ж, якого ми маємо це все вислуховувати... To: Vasyl Аргументи вкрай прості: якщо в автора в джерелі вказано "зверей и птиц" та "галаты (галлы)", то трохи негарно з його боку було скорочувати критерії зарахування до "птиц" і "галати" відповідно... Змінено: Наглий бабкозашибатєль, 26-11-2010 12:24 Родіон Розкольніков зашибання бабок розумів по-своєму (с)А.Пехник |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 25-11-2010 22:58
|
Якщо можете та надішліить мені будь-ласка Ваш апель на пошту разом з текстовкою питання та джерелами :-) |
|
|
pharmaceutist |
Опубліковано 26-11-2010 15:44
|
Вміє писати Повідомлень: 34 Зареєстровано: 28.01.09 |
to Infinite Tale Чоловіче апелі зарахували, обидва. Команда "Валідол" вперше за свою довгу історію подала апель - просто нас дістало... АЖ погодилось, що ми маємо рацію - чого Ти триндиш? Змінено: pharmaceutist, 26-11-2010 15:45 |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 26-11-2010 17:14
|
оооооооооооо, починається (потирає банхамер) |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 26-11-2010 18:29
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
pharmaceutist надіслано: to Infinite Tale Чоловіче апелі зарахували, обидва. Команда "Валідол" вперше за свою довгу історію подала апель - просто нас дістало... АЖ погодилось, що ми маємо рацію - чого Ти триндиш? я нічого не казала про ваш валідол, я знаю що сігурд говорив з тваринами(тому ми так і напсали на листочку) дибільний той другий апель. а якби я була чоловіком від мене би тут багато хто просто дістав по морді. In Iokus veritas... |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 27-11-2010 11:54
|
шо ви всі теми позафлуджували |
|
|
Darth Vader |
Опубліковано 27-11-2010 12:57
|
Вміє писати Повідомлень: 18 Зареєстровано: 16.11.10 |
Це неподобство з апелями ще с першого туру почалося. Нарешті люди прокидаються.
Recht Oder Unrecht - mein Vaterland |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 28-11-2010 08:37
|
Напишіть, де мені прочитати, що після того, як Сігурд спробував КРОВ, він почав розуміти мову птахів і ТВАРИН??? Для чого в питанні Кетцалькоатль та Франциск?
Змінено: Vasyl, 28-11-2010 12:32 |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 28-11-2010 11:41
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Наскільки мені розказували апелянти, то це пише в джерелі, вказаному у самому запитанні. |
pharmaceutist |
Опубліковано 28-11-2010 13:19
|
Вміє писати Повідомлень: 34 Зареєстровано: 28.01.09 |
to Infinite Tale Infinite Tale надіслано: в мене нема слів. наступного етапу запасуся папером і привіт перемога. і яка різниця шо ті відповіді неправильні? А як можна було зрозуміти цю Твою репліку, де множина вказує на те, що обидві відповіді неправильні?.. Я логічно припустив що Ти вважаєш і один і другий апелі некоректними... Змінено: pharmaceutist, 28-11-2010 13:20 |
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 28-11-2010 18:21
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
Darth Vader надіслано: Це неподобство з апелями ще с першого туру почалося. Нарешті люди прокидаються. Що було би, якби апелі подібним чином були б уведені у футболі? От команда виграє матч, гравці і вболівальники святкують перемогу, а через пару днів надходить вердикт АЖ: перемогу скасувати, очки відібрати. І це були би не одиничні випадки, а чи не в кожній грі, враховуючи кількість невірно визначених офсайдів, зафіксованих порушень, призначених пенальті... Зрозуміло, ігровий процес був би зламаний, а інтерес до гри з боку вболівальників суттєво би знизився. Тому в футболі така дурня не практикується. А чим гіршим є щдк? Коли дізнаєшся про результат через тиждень після гри - хіба це зручно? Крім того, є команди, які ПРИНЦИПОВО не подають апелі, і через те щосезону втрачають по кілька балів. То у що ми граємо власне - у ЩДК чи у спритність в складанні апелів? Ні, по-суті апелі корисні і потрібні, але я наполягаю, що результати їх розгляду не повинні бути підставою для перегляду результатів ігор (як це практикується у футболі). Натомість треба карати суддів (за невірне зарахування) та редакторів (за некоректні запитання у пакеті), вони ж отримують гроші за свою роботу. |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 28-11-2010 18:41
|
1. Апеляцію команди "Прима №8" на запитання 12-е 1-го етапу змагань Інтелект-ліги про "Божественну комедію" та більшістю голосів задовільнило її. Відповідь команди на це запитання - "В колі першому". Карати суддів за то, шо вони не знають в якому колі вилетів Хемілтон на гран-прі Італії? |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 28-11-2010 19:18
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Галоперідол, хм, тобто забране в Ювентуса скудетто кілька сезонів тому + штрафні "-9" Металісту і Карпатам (те, що згадалося зразу) - це, як такі собі апеляції Вам не підходить? От команда виграє матч, гравці і вболівальники святкують перемогу, а через пару днів надходить вердикт АЖ: перемогу скасувати, очки відібрати.... Тому в футболі така дурня не практикується. Ви впевнені, що не практикується??? Самі пошукаєте, чи ще знайти факти, які суперечать Вашим словам? Нащо футбол приплітати ще й оперувати завідомо неправдивими фактами??? |
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 28-11-2010 19:25
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
RIOTER надіслано: Галоперідол, хм, тобто забране в Ювентуса скудетто кілька сезонів тому + штрафні "-9" Металісту і Карпатам (те, що згадалося зразу) - це, як такі собі апеляції Вам не підходить? Нагадайте, очки в Ювентуса було забрано через суддівську помилку? Чи може пригадати плейофф Франція-Ірландія? |
|
Перейти на Форум: |