Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Вибори регіонального представника ЛУК
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 24-09-2010 17:12
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: Те що ти не можеш знайти відповідь, то я не дивуюсь. Мені вже пояснили, що відбори на КУ, ЧУ,ОКЛУК будуть проводитись окремими турнірами з 2-5 етапів, на які можна буде заявитись довільним складом, просто тоді результат команди не буде зараховуватись в залік Синхрон-ліги. Звісно, ці турніри будуть російськомовними і дешевшими, проте невідомо в яких умовах будуть проводитись. Діма, соррі, но в пікассо ніразу не комфортніші умови для команд які сидять під балконом (коли сидиш в напівтемряві) чи біля барної стійки. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 24-09-2010 17:49
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
ти не знаєш функцій регіонального представника, тому і пишеш бозна що Наскільки я розумію, основним завданням представника ЛУК є проведення змагань для визначення команд, які представлятимуть регіон на всеукраїнському рівні. І при всій повазі до тебе і команди "Дракони ймовірності" умови турнірів Синхрон-ліги наразі не забезпечують належного комфорту для великої кількості учасників, які б мали боротися за право представляти Львівщину. для всіх команд Ліги претендентів та Відкритої ліги, От як ти для цих команд "старався" то я прекрасно пам"ятаю Ну мені здається, я висловив твою концепцію щодо відборів на турніри ЛУК у попередньому пості. Якщо ти саме так її уявляєш, то я приємно вражений, хоча повністю підтримую В.Жмурка щодо проведення офіційних змагань у Львові лише українською мовою. Але вчергове зазначу, що все рівно регіонального представника обиратимуть не львівські поціновувачі ЩДК, а ЛУК, що доволі неприємно. Змінено: Comediant, 24-09-2010 17:57 ха-ха |
|
|
Comediant |
Опубліковано 24-09-2010 17:50
|
біля барної стійки там якраз самі козирні місця ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 24-09-2010 18:07
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: Наскільки я розумію... Ну я ж писав Неправильно ти розумієш. От як ти для цих команд "старався" то я прекрасно пам"ятаю Та невже? В ЛОЛІТ люблять оцінювати якість пакету за кількістю апелів на зняття і на дуаль. Скільки їх було за етапи, підготовлені ред.групою, яку я очолював? А на етап Непогрішимого в ІЛ, коли два питання зняли? Оскільки ти навіть не уявляєш, який об'єм роботи був виконаний ред.групою, то можеш писати все що завгодно. А на додачу: я судив і бачив "оригінальний" пакет останнього етапу ЛП... Ну мені здається, я висловив твою концепцію щодо відборів на турніри ЛУК у попередньому пості. Це взагалі про що? Змінено: Bizba, 24-09-2010 18:13 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 24-09-2010 18:49
|
Ну я ж писав Неправильно ти розумієш. Звісно що не розумію. І коли намагаюсь зрозуміти, то згадую твої слова Усім зацікавленим у програмі розвитку львівського руху ЩДК відповім приватним повідомленням А коли я в приватному повідомленні прошу ознайомити мене із цією програмою, то у відповідь отримую: "Програми у вигляді документу нема. Набирати її мені влом)". Оскільки ти навіть не уявляєш, який об'єм роботи був виконаний ред.групою О так, прекрасно уявляю. Раз ми вже торкнулися цього питання, то пригадую як ти раптово, принаймні для мене, сказав, що більше не хочеш бути редактором. Після чого я мав розмову з І. Збируном, який не був проти і надалі залишатися редактром. Проте пройшов мабуть тиждень і я отримав від Збируна наступного листа:"Бізба показав мені, що йому присилали на редакторську скриньку: інтелектуальних внесків не так і багато, а таких, з яких можна зробити пристойний пакет - взагалі мало. Тому я відмовляюся від редактури". От як вчасно ти покинув редакторську групу - коли робити пакети не було з чого! Я був змушений редактувати пакети не від хорошого життя і апелів, здається, теж не було. Ну мені здається, я висловив твою концепцію щодо відборів на турніри ЛУК у попередньому пості. Це взагалі про що? Персонально для тебе повторюсь: відбори на КУ, ЧУ,ОКЛУК будуть проводитись окремими турнірами з 2-5 етапів, на які можна буде заявитись довільним складом, просто тоді результат команди не буде зараховуватись в залік Синхрон-ліги. Ну але я зовсім не здивуюсь, що і це невірно Змінено: Comediant, 24-09-2010 20:50 ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 24-09-2010 19:03
|
Дмитро Поліщук надіслано: А коли я в приватному повідомленні прошу ознайомити мене із цією програмою, то у відповідь отримую: Бачу, тебе не вчили елементарній мережевій етиці - приватні повідомлення заборонено оприлюднювати без погодження з іншою стороною листування. Оскільки ти навіть не уявляєш, який об'єм роботи був виконаний ред.групою О так, прекрасно уявляю. Ну і що ти уявляєш? Пишеш про те, що було постфактум, не зачіпаючи весь період роботи ред.групи, яку я очолював. Зокрема, щодо апеляцій. відбори на КУ, ЧУ,ОКЛУК будуть проводитись окремими турнірами з 2-5 етапів, на які можна буде заявитись довільним складом, просто тоді результат команди не буде зараховуватись в залік Синхрон-ліги. Ну але я зовсім не здивуюсь, що і це невірно Авжеж, невірно Змінено: Bizba, 24-09-2010 19:04 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 24-09-2010 19:14
|
тебе не вчили елементарній мережевій етиці Нєа, не вчили А навіть якби й вчили, то я відомий хам і негідник, а слово "етика" я давно викинув із свого словника Авжеж, невірно Я вже навіть не дивуюсь Змінено: Comediant, 24-09-2010 19:17 ха-ха |
|
|
Войтюк |
Опубліковано 24-09-2010 20:46
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 05.01.09 |
Поліщук, він- Збирун , а не Зберун. |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 24-09-2010 21:02
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
Поясніть мені, я чогось не зрозумів. Тут обговорюється думка, що можна розвести представництво різних всеукраїнських ліг по різних лігах (напр. ЛОЛІТ виводить на ЧУ, а Синхрон на КУ). Як це технічно можливо? Значить від регіону має бути 2 представника кожен зі своїм сегментом? Але тоді у них має бути узгоджена позиція, а не вибори в різні дні. Хай тоді зберуться в один день, попередньо сформувавши якийсь договір.
Змінено: A_Bill, 24-09-2010 21:03 Тип 4. Критикан. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 24-09-2010 21:34
|
2 A_Bill: повір, от цього точно не буде ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 24-09-2010 22:40
|
A_Bill надіслано: Тут обговорюється думка, що можна розвести представництво різних всеукраїнських ліг по різних лігах (напр. ЛОЛІТ виводить на ЧУ, а Синхрон на КУ). Як це технічно можливо? Значить від регіону має бути 2 представника кожен зі своїм сегментом? Регіональний представник (за погодженням з Оргкомітетом відповідного турніру) визначає, що такий-то турнір є відбірковим по певній вертикалі ЛУК. Оргкомітет проводить турнір, переможець представляє Львівщину на вищому рівні. В чому технічна неможливість і потреба у кількох представниках? Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Клічук |
Опубліковано 25-09-2010 10:00
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Переглянув оце переписку і згадав анекдот як лікар на огляді пацієнта весь час повторював "Слава Богу, Слава Богу..." Слава Василю Бойку що у нас в Рівному такого немає ))) Помиріться вже якось, тож спільну справу робите
IQM - чемпіон |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 25-09-2010 11:18
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Клічук надіслано: Переглянув оце переписку і згадав анекдот як лікар на огляді пацієнта весь час повторював "Слава Богу, Слава Богу..." Слава Василю Бойку що у нас в Рівному такого немає ))) Помиріться вже якось, тож спільну справу робите А я спостерігаю за цією ситуацією з цілком протилежним настроєм - як шкода, що у нас у Франківську такого немає. Конкуренція завжди стимулює розвиток. Навіть якщо Бізба не стане регіональним представником, він вже добряче розворушив ЛОЛІТівське болотце, і конкуренція триватиме надалі. А значить у жодної з сторін немає іншого виходу, окрім як нарощувати якість. Це куди краще за одну неповоротку і закостенілу монопольну структуру, залежну від захмарного его свого керівника. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Клічук |
Опубліковано 25-09-2010 13:54
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Конкуренція так, взаємопоборювання чи обгаджування ні.
IQM - чемпіон |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 25-09-2010 17:37
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
Bizba надіслано: Регіональний представник (за погодженням з Оргкомітетом відповідного турніру) визначає, що такий-то турнір є відбірковим по певній вертикалі ЛУК. Оргкомітет проводить турнір, переможець представляє Львівщину на вищому рівні. І усе ж таки хотілося би конкретики і узгодженої позиції: який турнір на яку вертикаль виводить. Але ліпше провести вибори в 1 день, а не в 2 різних. А то замість 1 альтернативних виборів маємо 2 безальтернитивних. Magic_fly надіслано: Конкуренція завжди стимулює розвиток. Згоден, тільки ЛОЛІТ таки не болото. Клічук надіслано: Конкуренція так, взаємопоборювання чи обгаджування ні. Думаю, мир і спокій це радше ознака цвинтаря. Тип 4. Критикан. |
|
|
Stella |
Опубліковано 25-09-2010 22:26
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Magic_fly надіслано: монопольну структуру, залежну від захмарного его свого керівника. Це у Жмурка захмарне его, чи що? Бгг. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Ня Смерть |
Опубліковано 25-09-2010 23:09
|
A_Bill надіслано: Згоден, тільки ЛОЛІТ таки не болото. Таки болото. Може хтось ще досі вважає накладку 3, 4 і 5 етапів торішньої ЛП з 3, 4 і 5 етапами брейн-ліги випадковістю? |
|
|
yurko |
Опубліковано 26-09-2010 10:26
|
Вміє писати Повідомлень: 36 Зареєстровано: 03.01.09 |
Mephisto надіслано: Таки болото. Може хтось ще досі вважає накладку 3, 4 і 5 етапів торішньої ЛП з 3, 4 і 5 етапами брейн-ліги випадковістю? а ти вважаєш це інтригами "болотяного" президента? |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 26-09-2010 11:31
|
yurko надіслано: Mephisto надіслано: Таки болото. Може хтось ще досі вважає накладку 3, 4 і 5 етапів торішньої ЛП з 3, 4 і 5 етапами брейн-ліги випадковістю? а ти вважаєш це інтригами "болотяного" президента? Так. В квітні етап пересунути на іншу дату було нереально, зато в травні і червні вільних дат вистарчало аби не робити накладок, тим більше, що календар брейн-ліги був опублікований задовго до календаря останніх ігор ЛП. |
|
|
Карплюк |
Опубліковано 26-09-2010 20:50
|
Пише багато Повідомлень: 359 Зареєстровано: 08.01.09 |
Stella надіслано: Magic_fly надіслано: монопольну структуру, залежну від захмарного его свого керівника. Це у Жмурка захмарне его, чи що? Бгг. Захмарне его керівника - то круто , репліка місяця |
|
Перейти на Форум: |