Перегляд теми
ЧС - 2010
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 24-06-2010 07:57
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
RIOTER надіслано: Ну англічани й лоханулися (((( нє спокійно пройти групу і безболісно в півфінал попасти, то тепер якщо німців пройдуть, то на Аргентину в 1/4 попадають... капець.... Уругвай, по такій грі, практично в 1/2... Думаю, якби Австралія свої 2 голи забила до 61ї хвилини, грати б Гані з англійцями |
|
|
Foehn |
Опубліковано 24-06-2010 10:48
|
Трохи пише Повідомлень: 106 Зареєстровано: 23.11.09 |
Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. Змінено: Foehn, 24-06-2010 11:04 |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 24-06-2010 12:05
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Тре було німцям на останній хвилині демонстративно забити автогол |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 24-06-2010 13:35
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Foehn надіслано: Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. класика класикою, але щось мені Англія з такими амбіціями і такою грою зовсім не подобається k |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-06-2010 10:09
|
Foehn надіслано: Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. Відколи це на ЧС класика саме Англія-Аргентина, а не Німеччина - Аргентина? Англія-Аргентина, то класика хіба для групи, максимум 1/8. |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 25-06-2010 10:16
|
Модератор Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
І то - нема вже Сімеоне, Бекхем не грає... |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 25-06-2010 10:34
|
І кагбе десь я таке бачив - Аргентина в 1/8 з Мексикою, потім 1/4 з Німеччиною |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-06-2010 11:52
|
Кагбе я про то ще перед ЧС згадував. От тіки Італії в півфіналі вже не буде... І ващє, Foehn, читай історію: Англія-Німеччина то в рази більша класика ніж ніщє Англія-Аргентина |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 25-06-2010 12:32
|
Жаль, Тофіка Бахрамова вже серед живих нема |
|
|
Foehn |
Опубліковано 25-06-2010 14:56
|
Norfolk надіслано: Foehn надіслано: Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. класика класикою, але щось мені Англія з такими амбіціями і такою грою зовсім не подобається Може ще розіграються... Німеччина, якщо забути перший тур, теж доречі недалеко втікла. Змінено: Foehn, 25-06-2010 14:57 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-06-2010 15:01
|
Foehn надіслано: Norfolk надіслано: Foehn надіслано: Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. класика класикою, але щось мені Англія з такими амбіціями і такою грою зовсім не подобається Може ще розіграються... Німеччина, якщо забути перший тур, теж доречі недалеко втікла. Третій нема чого враховувати, німці знали, на кого вийдуть. |
|
|
Foehn |
Опубліковано 25-06-2010 15:17
|
Mephisto надіслано: Foehn надіслано: Сподіваюсь Англія пройде німаків і в 1/4 ми побачимо класику: Англія-Аргентина (думаю в підопічних наркомана не буде проблем із Мексикою). І яка розкішна ще одна гілка: Уругвай - Пд.Корея США - Гана, і хтось з них виходить в півфінал. Класно... Хоча в Уругваю доволі хороша команда, сподіваюсь, що вони й вийдуть. Відколи це на ЧС класика саме Англія-Аргентина, а не Німеччина - Аргентина? Англія-Аргентина, то класика хіба для групи, максимум 1/8. Англія-Аргентина, це класика якраз для 1/4-ї! Кому потрібен той матч 1998 р. з провокатором Сімеоне і "бовдуром"(с) Бекхемом. Є матч значно кручє! 1/4(!) фіналу 1986 р. Англія-Аргентина 1-2. Мені варто нагудувати ХТО вибив Англію і ЯКІ голи він забив? Походу цей матч знаменитіший ніж більшість фіналів. І тепер в нас може бути знову 1/4-а, старий герой у ролі тренера, його "нова версія" на полі і прекрасна нагода в Англії врешті помститись за все (2002 не рахується, тому що група). Mephisto надіслано: І ващє, Foehn, читай історію: Англія-Німеччина то в рази більша класика ніж ніщє Англія-Аргентина Бггг, читаєш тут всі 8-м томів про історію ЧС, не говорячи про іншу подібну літературу, а тебе відправляють читати далі... Згоден теж класичне протистояння, але вони так часто зустрічаються(ЧЄ, ЧЄ, товарняки), що вже приїлись. А ось Англія-Аргентина, це не тільки футбольне протистояння, в них все почалось не стільки 1986, скільки 1982. І "люблять" вони одне одного так сильно, що навіть товарняки не проводять, відповідно зіграти вони можуть тільки на ЧС. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-06-2010 15:48
|
Foehn надіслано: Бггг, читаєш тут всі 8-м томів про історію ЧС, не говорячи про іншу подібну літературу, а тебе відправляють читати далі... Угу, читай. В найзнаменитіших матчає ЧС грала саме Німеччина |
|
|
Foehn |
Опубліковано 25-06-2010 16:19
|
Mephisto надіслано: Foehn надіслано: Бггг, читаєш тут всі 8-м томів про історію ЧС, не говорячи про іншу подібну літературу, а тебе відправляють читати далі... Угу, читай. В найзнаменитіших матчає ЧС грала саме Німеччина Ну допустимо, тим більш, що досягнень у вигляді перемог і виходів у фінал у Німеччини більше. Але що це за матчі? Фінал 1954 і 1966 (там ще доречі Англія грала)і з натяжкою 1986 р. ? Півфінали 1970 і 1982 р.? р. Згоден, класні, навіть можна сказати епохальні матчі. Тільки проблемка, про ці матчі пам"ятають тільки вже "хардкорні" любителі футболу. А от про матч Аргентина-Англія, завд"яки подвигам теперішнього тренера Аргентини, пам"ятають значно краще. Іронічно? Зрештою, недільний матч покаже, хто сильніший зараз. А історію залишимо історикам. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 25-06-2010 17:47
|
Foehn надіслано: Mephisto надіслано: Foehn надіслано: Бггг, читаєш тут всі 8-м томів про історію ЧС, не говорячи про іншу подібну літературу, а тебе відправляють читати далі... Угу, читай. В найзнаменитіших матчає ЧС грала саме Німеччина Ну допустимо, тим більш, що досягнень у вигляді перемог і виходів у фінал у Німеччини більше. Але що це за матчі? Фінал 1954 і 1966 (там ще доречі Англія грала)і з натяжкою 1986 р. ? Півфінали 1970 і 1982 р.? р. Згоден, класні, навіть можна сказати епохальні матчі. Тільки проблемка, про ці матчі пам"ятають тільки вже "хардкорні" любителі футболу. А от про матч Аргентина-Англія, завд"яки подвигам теперішнього тренера Аргентини, пам"ятають значно краще. Іронічно? Зрештою, недільний матч покаже, хто сильніший зараз. А історію залишимо історикам. З того матчу не "хардкорні" любителі футболу теж памятають хіба гол рукою, а навіть не рахунок |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 25-06-2010 19:05
|
Модератор Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
http://www.youtube.com/watch?v=rLglFS...r_embedded для всіх шанувальників Франції |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 25-06-2010 19:07
|
Модератор Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
недільному матчу присвячується http://www.youtube.com/watch?v=9ZaWe3...r_embedded |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 27-06-2010 19:21
|
Deutschland, Deutschland ueber alles!! |
|
|
Foehn |
Опубліковано 27-06-2010 19:40
|
Да уж англічани на пару з підсліпуватим лайнсменом зробили все щоб зіпсувати мені настрій. Цікаво коли до Блаттера і йому подібним дійде, що відеоповтори необхідні і футбол від них не постраждає. Сподіваюсь Террі сьогоднішній матч буде снитися в кошмарах і снитимуться ці кошмари бесперестанку принаймні наступних півроку. Від коментарів з приводу його гри утримаюсь, а то ще забанять. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 27-06-2010 20:31
|
Foehn надіслано: Да уж англічани на пару з підсліпуватим лайнсменом зробили все щоб зіпсувати мені настрій. Цікаво коли до Блаттера і йому подібним дійде, що відеоповтори необхідні і футбол від них не постраждає. Сподіваюсь Террі сьогоднішній матч буде снитися в кошмарах і снитимуться ці кошмари бесперестанку принаймні наступних півроку. Від коментарів з приводу його гри утримаюсь, а то ще забанять. Не Террі єдиний... Що робила майже вся збірна Англії в штрафному німців під час штрафного Лемпарда перед третім голом? )) А щодо суддівства я вже писав в себе в жж під яас групового турніру, тут цитувати не буду, а то забанять. |
|
Перейти на Форум: |