листопад 21 2024 19:58:34

Авторизація

Логін

Пароль

Ви ще не зареєстровані?

Забули пароль?

Відновити 

Зараз на сайті

· Гостей: 9

· Користувачів: 0

· Всього користувачів: 692
· Новий користувач: 2guybay

RSS Feeds at the site

RSS - Pictures
RSS - Forum
RSS - Articles
RSS - News
RSS - Programs

Спонсори

liberty
 сайт пробного інтернет-тестування
Аквапарк - /
Кінопалац
Львівське
Mi100
New Life
пневматичний тир «RAMBO»
Rozalini

Банери

Календар

<< Листопад 2024 >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Немає жодних подій.

Опитування

Що потрібно надалі робити з брейн-рингом?

Для участі в опитуваннях Ви повинні залогінитися

Міні-чат

Для участі в міні-чаті Ви повинні залогінитися

16/02/2019 14:29

Привіт! Команда Donkey Hot шукає шостого гравця в базовий склад. Багато їздимо і граємо. Якщо вам цікаво було б грати з нами -- напишіть мені в приват: https://www.facebo
ok.com/m.kobernyk

03/11/2015 15:24

ні, онлайн нікого немає

27/10/2015 23:34

хтось онлайн?

31/08/2015 15:50

Поверніть
в меню навігації
пункт з результат
ами Відкритої
ліги.

19/09/2014 21:21

Коли відбудуть
ся змагання з відкритої
ліги?Як на неї зареєстру
ватися?

11/04/2014 15:35

привіт.хт
сь в чаті є?

12/01/2014 16:34

ати.Дивна в вас в ЛОЛІТ методика роботи...

12/01/2014 16:32

Може вже хватить святкуват
и,пора вже і результат
и Відкритої
ліги 1 туру сказати,і на коли перенесен
о 2 тур Інтелект ліги В і взвагалі календар хоча б на 1 місяць вперед,що
можна було свій час спланув

17/11/2013 21:23

Бажано зареєстру
ватися якнайшвид
ше. Зараз встановле
ний термін - 25.11.2013 р. Але, оскільки команда може взяти участь у змаганнях
не обов`язко
о з першого етапу, цей термін є формальни
й.

16/11/2013 22:12

до якого числа можна зареєстру
ватись на відкритку
?

Архів чату

Перегляд теми

Роздрукувати тему
Збори капітанів команд сезону ігор 2014/2015 років
Corleone
#21 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 00:08
Трохи пише

Зареєстровано: 09.03.09

Особисто я категорично проти членських внесків. Чи вони 8, чи 5 грн взагалі. Оскільки вони до проведення змагань ніякого відношення не мають

Як було сказано ще на зборах капітанів, ці кошти ((5+2)*4*24) = 672 грн/міс = 8000 грн/рік) ідуть на оплату комунальних послуг приміщення на Ф.Ліста.
При цьому, 8000 ніколи не збиралося, бо є окремі гравці-неплатники, з яких організаторам (за їх словами) не вдається зібрати кошти. Бо коли йде мова про недопуск на етап, були випадки ультиматумів команд, що вони знімуться зі змагань. Чесно - я б знімав, бо лише так буде порядок. Але - я не організатор.

А щодо доцільності цих внесків як і доцільності приміщення на Ф.Ліста, враховуючи, що юридична адреса ЛОЛІТ - Вахнянина, 29... Я її не бачу. Але приміщення потрібне ЛОЛІТ, хоча крім ЛОЛІТ там базуються і інші організації, які теж сплачують якісь суми... Тут питання філософське - що собою взагалі зараз являє ЛОЛІТ, що роблять для розвитку ЩДК і ЛОЛІТ окремі члени Правління... Ба, більше - хто ж там взагалі входить у Правління. Я б це із задовленням послухав на Конференції.

Але тут проблема ще й та, що 90% (мінімум!) дійсних членів ЛОЛІТ взагалі нема різниці, хто там і чим займається. Тому провести правочинну конференцію, а ще й обрати до складу Правління нових людей, які б там активно працювали майже нереально, бо:
1) 50% дійсних членів на Конференцію навряд чи з'являться
2) Нових людей, які хотіли б увійти у склад Правління і щось міняти на краще не видно, бо робота там не оплачується.
Змінено: Corleone, 16-11-2014 00:12
"Гарячі голови" (2008-2014)

www.7-forty.com
Powerlogic
#22 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 11:55
Вміє писати

Зареєстровано: 15.11.14

Кілька реплік.
1. Підтримую RIOTERA про відміну членських внесків з 1 грудня, які йдуть на цілорічну (хоча самої активності ЛОЛІТ набирається на 5 місяців по кілька днів, плюс-мінус) оплату якогось там приміщення-непотребу, де більшість із гравців ЛОЛІТ ніколи й не були. Це велике здирництво!
2. Щодо можливості A_Billoм сходити в ресторан-Пікассо і смакувати затягування часу. Вибачайте, я розумію, ви великий гурман, але в житті є ще купа інших справ, окрім витрачання часу на затягування часу в одному з ЩДК-турінірів, яких і так зараз тьма-тьмуща. Переконаний, що в своєму житті ви не є обмежений винятково ЩДК.
3. Щодо до певної міри ідеалізації Пікассо - мол тільки це зручно. Зрештою й в Пікассо багато незручностей - темно під балконами, шумний звук біля колонок, роками постійно й невиносимо смерділо сигаретним димом. Тому зіграти ще десь (хоч би в Дністрі, чи на Кирила і Мефодія (якщо зменшити кількість команд в лігах і грати на пакетах синхронів), тоже не кінець світу.
4. До Corleone - буду вельми вдячний, якщо ви врахуєте мою пропозицію і проведете ІЛ А та ІЛ Б в один день, що зекономить гравцям ЛОЛІТ у підсумку за 5 етапів 12000 гривень.
5. Щодо того, мол «приходьте на збори і висувайте свої пропозиції». Ну не завжди виходить, не завжди охота, але, я сподіваюсь, є й інші можливості донести свою думку. Хоча б на цьому форумі. І якщо ви дослухаєтесь і порекомендуєте її вищестоящим, які мабуть те ж це читають, і якщо вони зацікавлені зекономити грошей, що так безбожно зараз в країні вимиваються з кишень громадян, то як кажуть «було б бажання».
6. Щодо того мол «усе дорожчає, всі майстри і репетитори беруть і надалі в доларах, хоч зарплати й не піднімають», тому й ЩДК дорожчає. Ну по-перше не обов\'язково уподібнюватися уродам, які ціни за цих умов тримають в доларовому еквіваленті, хоча гривня й сповзла в 2 рази, а зарплати не піднімають. Самі ж розумієте, що за таких умов все одно приходиться на чомусь економити. Тому, якщо є можливість у вас і бажання зекономити грошенят гравців, будь ласка, будьте добрі. Пропозицій і можливостей більш ніж достатньо.
7. Якщо так влом переходити повністю на пакети-синхронів, то можна спробувати хоча б якось разочок. Попередньо домовившись з потрібними людьми. Хоча б спробувати.
8. Зменшення до 4 етапів по 45 питань (4*45 = 180) не призведе до зменшення кількості питань (5*36 = 180). А 4 етапи це як не як знову економія на оренді залу й економія часу. Й зрештою, хто сказав, що для визначення чемпіона треба саме 180? А не, скажімо, навіть 4*36 = 144 питання. Колись було і 7 етапів (разом 252 питання). Та й пам\'ятаю, що минулої ІЛ А чемпіоном Дракони стали саме на 180-му запитанні і цілком можливо, що якби було 181 запитання в чемпіонаті, то чемпіон міг би бути іншим. Тому це й покажчик у 180 також дуже відносний. Я повторюю «було б бажання щось змінити». Але річ не тільки в чемпіоні і тих реально 5-6 командах, які на щось впливають, але й в тій більшості нижчих за класом команд ІЛ А, які в пізніших етапах боряться, а то й не приходять боротись, за те, хто буде 22, а хто 23.
8. А якщо такого «бажання щось змінити» й зекономити гроші людей немає (кінцеві результати покажуть), то це свідчить лише про одне. Коли люди засиджуються на якійсь посаді надто довго - вони псуються. Усі і завжди. Будь-то керівництво держави часів Януковича, чи ЛОЛІТ. А тому і назрівають невдоволення і бунти. Але ж ніколи не пізно стати на захист інтересів кишень гравців-людей. На дворі ж листопад, а не лютий.

Corleone
#23 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 15:29
Трохи пише

6. Щодо того мол «усе дорожчає, всі майстри і репетитори беруть і надалі в доларах, хоч зарплати й не піднімають», тому й ЩДК дорожчає

Я зовсім не це мав на увазі. Говорю про те, що незалежне від організаторів - вартість послуг авторів-редакторів. Саме цей пункт кошторису є ключовим у підвищенні суми внеску за етап, і наразі пролунала лише одна пропозиція щодо імен людей, у яких можливо вийде замовляти дешевші пакети.

Якщо так влом переходити повністю на пакети-синхронів, то можна спробувати хоча б якось разочок. Попередньо домовившись з потрібними людьми. Хоча б спробувати.

Це, та більшість написаного підтримую. Але тут є ще той момент, що у синхронах теж пакети доволі часто є поганими. Звісно, платити дешевше за однаково ймовірно поганий пакет - це плюс, тому я б і грав як мініімум по ІІ лізі ЛУК, бо зазвичай пакети там хороші. Але якщо при цьому доведеться постійно грати питання про "один радянський фільм" "один російський письменник" і інші совкові реалії - то я готовий платити більше, щоб такого не грати.

www.7-forty.com
Moonlight
#24 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 17:46
Супер Адміністратор

Зареєстровано: 27.10.08

На останніх зборах капітанів на таку мою пропозицію майже одноголосно всі присутні запевнили, що таке в принципі неможливо, оскільки ніякі організатори не дадуть грати перекладені пакети.

Це відколи? Вчора грали ОкЛук на перекладеному пакеті. Проблем домовитись про переклад пакету немає жодних, адже редакторам вигідно другий раз продати свій пакет.

2. Оплата ІЖ+ведучого. 3х100 + 200 = 500 грн (21 грн з команди, 3,5 грн з гравця)
Якщо зменшити суми до 3х50+100=250, то для гравця в рік вийде економія у 10 гривень. Але знайти суддів буде проблематичніше. Тому я б не зменшував.

Синхрон-лігу обслуговує один ведучий-суддя-адміністратор, який отримує дуже символічну плату. На 50 команд вистачає 2 суддів і 1 ведучого. Якщо забрати систему категорій суддів ЛОЛІТ, то проблем знайти двох суддів не має бути.

Додаємо ігри двох ліг в один день, і маємо очевидну економію.

2) Нових людей, які хотіли б увійти у склад Правління і щось міняти на краще не видно, бо робота там не оплачується.

Тому що багато людей вже було у Правлінні, офігіли від внутрішньої системи, і в результаті покинули Правління і не хочуть більше зв\'язуватися з ЛОЛІТ. Тут можна згадати жахливу бюрократію, неодноразову зміну Правлінням підсумкових результатів ігор постфактум, штрафуванням за найменші помилки і т.п.
Змінено: Moonlight, 16-11-2014 17:47

http://moonlight.org.ua
Comediant
#25 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 19:56
Аватара

Адміністратор

Зареєстровано: 03.01.09

На останніх зборах капітанів на таку мою пропозицію майже одноголосно всі присутні запевнили, що таке в принципі неможливо, оскільки ніякі організатори не дадуть грати перекладені пакети.

Це відколи? Вчора грали ОкЛук на перекладеному пакеті. Проблем домовитись про переклад пакету немає жодних, адже редакторам вигідно другий раз продати свій пакет.

Говорилося не про перекладений пакет взагалі (пакети того ж Поташова були українською), а те, що, наприклад, кубок провінцій чи більшість синхронів українською відіграти не вийде. Чому не вийде, я думаю пояснювати зайвий раз не потрібно.

Стосовно внесків - останні 3 турніри в аудиторії на КіМ коштували 120, 120, 130 грн. Скільки з них організатори віддають за сам пакет? Десь в околі 100 грн з команди.
Окрім того, на Синхрон-лігу нас збирається 4-5 гравців, тобто ми переважно скидаємось по 25-30 грн. На ІЛ-А нас збирається 6-8 гравців. Чому? Причин є багато, але однією з них є якраз можливість пограти "красіво", себто в "Пікассо". При ціні гри 250 за етап ми будемо скидатись по 31-42 грн. Як на мене, різниця не така вже суттєва, особливо при нормальних пакетах запитань.
Змінено: Comediant, 16-11-2014 20:00
ха-ха

Powerlogic
#26 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:06
Вміє писати

1. Пане Комедіант, та Вам ніхто не винен, що ви приходите на Синхрон в чотирьох і скидаєтеся по 30 грн. Ви можете і в 2-х приходити і скидатися по 60 грн.
2. Вам ніхто не винен, що ви у вісьмох приходите на гру ЛОЛІТ. І це дасть вам можливість зекономити. Хоча, як ви уявляєте собі ту гру "красівою", коли два гравці постійно вимушені сидіти на балконі. Давайте взагалі в 9-ох приходьте, це ще дешевше буде; третій не зайвий.
3. Ви, й усі решта, кому таке здирницьке підняття цін, з огляду на логічність пропозицій, що вище, не подобається, так само можете посидіти "красіво" на пакетах Поташова і решти бурди і за менші гроші. Просто перечитайте пропозиції ще раз.

Powerlogic
#27 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:21
Вміє писати

Просто для того треба добру волю правління ЛОЛІТ.
А то якось після революції гідності читати про якісь потенційні тіньові схеми з членськими внесками, які типу йдуть на утримання приміщення-непотребу, про роздування цін за етап і не бажання дослухатися хоча б до якоїсь із численних пропозицій - воно, розумієте, породжує думки про негідність, люстрацію і зумовлює бажання створювати якийсь громадський рух в межах ГО (чи ЗАТ?) ЛОЛІТ. А це не налаштовує на нормальну співпрацю, довіру і порозуміння, які би так хотілося, щоб були, в товаристві освічених людей.

Comediant
#28 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:37
Аватара

Адміністратор

3. Ви, й усі решта, кому таке здирницьке підняття цін, з огляду на логічність пропозицій, що вище, не подобається, так само можете посидіти "красіво" на пакетах Поташова і решти бурди і за менші гроші.

Про здирницьке підняття цін:
ОВСЧ 29.09.2014 - 60 грн
ОВСЧ 10.02.2014 - 30 грн
Логічно було б підняти внески у 2 рази.

2. Вам ніхто не винен, що ви у вісьмох приходите на гру ЛОЛІТ. І це дасть вам можливість зекономити. Хоча, як ви уявляєте собі ту гру "красівою", коли два гравці постійно вимушені сидіти на балконі.

А нам нормальноPfft

породжує думки про негідність, люстрацію і зумовлює бажання створювати якийсь громадський рух в межах ГО (чи ЗАТ?) ЛОЛІТ.

Дозвольте поцікавитись, чи Ви були на останніх зборах капітанів? Там шукали активних людей, які бажають долучитися до організації змагань.
ха-ха

Comediant
#29 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:50
Аватара

Адміністратор

Є ще одна пропозиція. Як озвучувалося вище, вартість пакету від 2300 до 4600. Якщо вийде так, що 4 етапи будуть проведені на пакетах по 2300, то на останній етап внески будуть зменшені.
ха-ха

Corleone
#30 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:55
Трохи пише

Powerlogic, взагалі нікому нічого ніхто не винен. Чому я, наприклад, маю виправдовуватися чи почуватися незручно через бажання грати в комфортних умовах?
Є пропозиції, і є ті, хто згідний чи не згідний. Варіанту, який подобався би всім не підбереш.

Тому, з огляду на те, що написане тут, було б логічно:
1) Проводити ігри в один день
2) Замовляти дешевших редакторів чи перекладати синхрони
3) Зменшити кількість та оплату суддів, надавши ведучому право голосу у спірних питаннях.
4) Відмовитися від членських внесків в ЛОЛІТ (як-не-як, 240 гривень в рік з команди).

Турнір проводить ЛОЛІТ. Тому їхнє право - пропонувати і затверджувати, наше - пропонувати, і погоджуватись чи не погоджуватись.

Мені, як гравцеві, більшість синхронів, що граються на КіМ - не подобаються. З кожного пакету можна вибрати 6-12 справді гарних питань, але загальне враження від пакету позитивне не більш як у половині випадків. Але багатьом - подобається. Тут виникає глобальне питання - а які ж запитання є хороші.

Наприклад, нещодавно капітан рекомендував пакет http://aboronenko.livejournal.com/691...l#comments як "нереально крутий". Я б у турнірі, де граються пакети, аналогічні цьому, участі не брав, оскільки більшість з питань пакету потребують специфічних знань у певних областях. А хороше питання, як відомо, має братися або логічним шляхом, опираючись на середньостатично-відомі факти, або знанням конкретного факту. А зараз "своячні" питання у синхронах домінують.
Змінено: Corleone, 16-11-2014 21:58

www.7-forty.com
Comediant
#31 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 21:57
Аватара

Адміністратор

Вибачайте, в країні війна, люди в окопах ночують, захищаючи Україну, в тому числі є серед них і гравці ЛОЛІТ.

До речі, а зі Львова раз на місяць десь по кілька тисяч грн перераховуються у РФ... Може, нехай результати тільки переможця турніру у Синхрон-лізі ідуть в рейтинг МАК, а решту грошей будемо передавати на АТО.
Змінено: Comediant, 16-11-2014 21:58
ха-ха

Corleone
#32 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 22:10
Трохи пише

А ще можна проводити змагання за 100 гривень з команди, але грати по питаннях 90-х років з бази, "розбавлених" чимось актуальним. Якщо буде хоча б 40 команд - то провести можна хоч 7-8 етапів, причому - з максимальним комфортом і на високому рівні. Багато команд зголоситься на такий турнір?

Тут ключове - хто і для чого грає. Я, наприклад, граю через те, що мені цікавий сам процес, а результат є другорядним. Якщо для переможців і так нема призів (медалі-грамоти), то мені не принципово, чи хтось у складі суперника кілька питань з пакету десь-якось надибав в просторах інтернету раніше. Але то - моє бачення, і воно цілком може бути у крайній меншості.

www.7-forty.com
RIOTER
#33 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 22:28
Аватара

Увага! Спам-бот!

Зареєстровано: 25.02.09

Corleone, нє, ну останнє, то ти вже чисто загнув...
Я б наприклад ще пропонував систему штрафів для ЛОЛІТ Pfft
Наприклад питання після апеляції знімається - мінус вартість питання. Кілька років тому був випадок, що (в ІЛ-А чи ІЛ-Б, не памятаю) пакет був фактично "засвічений". Отож теж, кожне питання, яке відігралося, а воно в результаті на просторах інтернету появилося раніше ніж відігралося в залі , повинне відшкодуватися... Ну так, 1 питання це буде, для 30 команд, всього по 4 грн, але хоч чесно буде.

RIOTER
#34 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 22:52
Аватара

Увага! Спам-бот!

Зареєстровано: 25.02.09

Підсумовуючи наразі усе, що можна зробити для максимального здешевлення:
- Провести цей сезон за системою 30+30
(Особисто я за те, щоб ІЛ-А складалося з 20 команд, але для здешевлення потрібне розширення).
- Наступний сезон - переформатування. Варіант запропонований Corleone цілком, як на мене, прийнятний. 14 команд в ІЛ-А...ну... на мою думку замало, але най так.
- Провести змагання двох ліг в 1 день в «Дністрі». Внески становитимуть 230 грн для ІЛ-А та 100 для ІЛ-Б (можливо й менше, за умови теперішніх цін).
- Загальні витрати зменшити трішки, ще якась «гривня-друга» зекономиться.
- Таки прийдіть на збори з конкретними пропозиціями по авторах/редакторах, тоді можна буде й в ІЛ-А ще кілька десятків грн скинути. Щоб не було, що мені чи Corleone, чи іншому комусь, хто не оперує потрібними даними довелося казати, що он на форумі писали, що можна дешевше було б бажання, а ви такі погані. Бо знову крім загальних фраз нічого запропоновано не буде. В результаті до кінця року будуть хіба нові й нові збори капітанів, бо ті, хто дійсно знає звідки можна взяти дешеві та якісні пакети певне не приходитимуть або просто ОК висуне ті умови, які їм заманеться, бо ніхто нічого конкретного не запропонував (ну або вони дійсно такі погані).
І буде тоді ІЛ-Б за 90-100 грн та ІЛ-А до 200, і умови хороші.

yurk@
#35 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 23:07
Аватара

Флудить

Зареєстровано: 24.02.09

RIOTER надіслано:
Кілька років тому

4 Smile

Corleone
#36 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 16-11-2014 23:16
Трохи пише

Система штрафів для організаторів поховає турнір ще до його початку Grin

www.7-forty.com
Bizba
#37 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 17-11-2014 00:54
Флудить

Corleone надіслано:
Говорю про те, що незалежне від організаторів - вартість послуг авторів-редакторів. Саме цей пункт кошторису є ключовим у підвищенні суми внеску за етап

От перш ніж про це говорити, варто було б ЛОЛІТу оприлюднити - скільки коштували пакети ІЛ-А в минулому/позаминулому сезоні. Я впевнений, що питання не куплялись спеціально для Львова, а використовувались вже відіграні пакети, під мораторієм, і ще як мінімум Харків їх купував.
Тому ймовірна ціна - це 10-20 грн. за питання, а не 8$.
Давааджаргал Мунхбат!

Corleone
#38 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 17-11-2014 09:45
Трохи пише

Згоден - я завжди був прихильником максимальної відкритості у таких справах.

www.7-forty.com
Powerlogic
#39 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 17-11-2014 14:08
Вміє писати

До Комедіанта щодо: "Дозвольте поцікавитись, чи Ви були на останніх зборах капітанів? Там шукали активних людей, які бажають долучитися до організації змагань."
1. Туди не ходив і вам не рекомендую. Для чого такі збори? Марна трата часу в стилі 1990-х. Правила ЩДК вже існують. Регламент організатори зроблять відповідно від своїх можливостей і зацікавлень. Якщо цікавить думка команд - є і-мейл і телефони (от запитали думку команд, скільки хто готовий платити - більшість за 150 грн., але вирішили, що можна лише за 240 грн., але якщо пошурупати, та й подумати на чому зекономити, то можна пограти "красіво" і за 150 грн. а то і трішки менше). Якщо вам потрібна моя чи будь-кого іншого порада є цей форум, де у зручний час ви можете запитати, а я - відповісти. Тут достатньо цікавих пропозицій (Корлеоне все чудово підсумував вище), як зекономити на грошах - якщо люди-правління хочуть дослухатися - дослухаються. Не хочуть, то так само слухати і на цих публічних дебатах-зборах капітанів не будуть. Тим більше уже й з ваших "реплік-переведень стрілок" на цьому форумі і так зрозуміло, що куди важливіше просто подискутувати, а не дослухатися.

Powerlogic
#40 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 17-11-2014 14:25
Вміє писати

До комедіанта - щодо пошуку "активних людей, які бажають долучитися до організації змагань."
2. Я розумію, що і ви і В. Жмурко уже втомилися від цього турніру, який існує понад 15 років. Взагалі викликає повагу, що ви так довго викладаєтесь на ентузіазмі заради цієї часом не вдячної справи. І ця втома ваша проглядається в бажанні зменшення активності ЛОЛІТ. Ось ця тенденція:
1. Зникли тренування на погулянці.
2. Скоротили кількість етапів в ІЛ А і ІЛ Б з 7 до 5-ти.
3. Не провели Брейн-ринг цього року.
4. Тепер вирішили й від відкритки відмовитись.
Це звичайний наслідок втоми, бо розвивати цей рух вже десь 17 років - це дуже непросто, адже люди стають іншими, змінюються пріоритети і т. д. Але я вам пропонує зробити життя ще простішим: 1. Проводити ІЛ А та ІЛ Б в один день ( і ви витрачатимете на організаційний геморой на 5 днів менше). 2. Скоротити до 4 етапів (це ще один день). Відповідно вашої активності наразі буде цілком достатньо на 4 дні в році. За таких умов я навіть готовий долучитися і допомогти.
А на наступний рік, бо рано чи пізно і цей разклад втомить, можна ще спростити собі життя: домовтеся з тими людьми, що ведуть Чемпіонат Львівщини на КіМ. Об'єднайте свої зусилля, грайте ЛОЛІТ на пакетах другої ліги чемпіонату України. Проводьте змагання одночасно в ІЛ а та ІЛ Б (скоровиши число команд, до 40 - це можна робити одночасно в "Дністрі"Wink. Таким чином турнір матиме гарні запитання, на яких можуть грати одночасно ІЛ А та ІЛ Б, турнір стане виводящим, ви ніколи не паритиметеся, де взяти знову питання, й зекономите ще половину часу, оскільки гра відбуватиметься одночасно. Але то треба співпрацювати, домовлятися, а не сваритится, "було б бажання".

Перейти на Форум:
Copyright ЛОЛІТ© 2008