Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
Розвиток КІІ у наступному сезоні.
|
|
Стєпан Вольф |
Опубліковано 20-06-2011 12:23
|
Вміє писати Повідомлень: 21 Зареєстровано: 28.11.10 |
Пазітіфф уже в тому, що представник ЛОЛІТ хоче почути якісь пропозиції. Досі на зауваження і пропозиції або відповідали гоноровою мовчанкою, або ставились до них як до підривної діяльності врагов народа. Щиро сподіваючись, що цей героїчний почин Георгія Близнюка матиме продовження і буде підтриманий цілим правлінням, одразу ж даю невеличку пропозиційку щодо інт. внесків. Усвідомлюю, що така новація вимагає мільярдних інвестицій і фантастичних технологічних ноу-хау, але чи не можна було б аналогічно до таблиці ігрових результатів створити ПОСТІЙНО оновлювану таблицю інт.внесків, щоб, наприклад, команда, яка ще станом на травень здала 30 запитань, не приходила на останній етап і не дізнавалась, що зараховано лише 16, дописати вже ніц не можна і треба доплатити 40 одиниць бабла. Якби така таблиця з'явилась бодай у 20 числах травня, а не 15 червня, то ситуацію ще можна було виправити. А загалом, дорогі орги, ми вас шануєм і цінуєм вашу працю, але зрозумійте нарешті, що не реагуючи на критику, ви рухаєтесь назад, а не вперед. Развівайтєсь, гаспада, развівайтесь! |
|
|
Sam |
Опубліковано 20-06-2011 12:32
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мені здається спокійно можна створити табличку в гугл-доках і постійно обновлювати її.
For those about to rock - we salute you! |
|
|
Scessia |
Опубліковано 20-06-2011 12:46
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
До речі, про інтелектуальні внески... У багатьох російських клубах практикується схема підготовки етапів/турів командами. Позитив, по-перше, у тому, що командні питання розглядає не якийсь суб"єктивний куратор і безапеляційно (безмотивовано) відхиляє чи приймає, а сама команда готує і відповідає за один тур своїх запитань + у ВСІХ команд буде шанс закрити інтелектуальні внески без аргументації (редактор поганий, наші питання відхилив, а команди Х взяв): у такий спосіб команди ІЛ можуть повністю закрити собою 5 етапів ПЛ. Про відкритку - окремо, бо навряд чи всі команди ПЛ готові до написання туру питань. По-друге, заздалегідь чітко відомо "чиї плюшки", "кто виноват" і т.д. Звісно, можна встановити якогось ТОП-редактора ака куратора, котрий може вичитати і внести окремі правки... Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Клічук |
Опубліковано 20-06-2011 13:05
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Схема з грою на питання команд потяне хіба в ІЛ, і то мені здається мінусів буде значно більше ніж плюсів. Про інтелектуальні внески, які не зараховують за день до дедлайну вже написано, як і про гроші за апелі. Рідко коли апель то інший погляд на відповідь, найчастіше то все-таки недопрацювання ОК (редактора, ІЖ тощо)
IQM - чемпіон |
|
|
Bizba |
Опубліковано 20-06-2011 15:16
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Scessia надіслано: У багатьох російських клубах практикується схема підготовки етапів/турів командами. Позитив, по-перше, у тому, що командні питання розглядає не якийсь суб"єктивний куратор і безапеляційно (безмотивовано) відхиляє чи приймає, а сама команда готує і відповідає за один тур своїх запитань + у ВСІХ команд буде шанс закрити інтелектуальні внески без аргументації (редактор поганий, наші питання відхилив, а команди Х взяв) +1! Гарна ідея, особливо у застосуванні до Ліги претендентів. Висловлював її Володимиру Івановичу ще у 2008-му, але тоді ніякого ефекту це не справило. Змінено: Bizba, 20-06-2011 15:16 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 20-06-2011 15:19
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
хіба щоб етапи для лп писали іл? |
|
|
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 15:20
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 27.01.11 |
Микола Гнідь надіслано: хіба щоб етапи для лп писали іл? це направду хороша ідея. АЛЕ не всі команди хочуть писати. одне діло - здати 10/20 питань. і вже зовсім інше - 40. Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 20-06-2011 15:22
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
tayo надіслано: Микола Гнідь надіслано: хіба щоб етапи для лп писали іл? це направду хороша ідея. АЛЕ не всі команди хочуть писати. одне діло - здати 10/20 питань. і вже зовсім інше - 40. Не 40, а по 1 туру (12 питань). 5 етапів по 3 тури - 15 команд, фактично, вся ІЛ |
|
|
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 15:24
|
yurk@ надіслано: tayo надіслано: Микола Гнідь надіслано: хіба щоб етапи для лп писали іл? це направду хороша ідея. АЛЕ не всі команди хочуть писати. одне діло - здати 10/20 питань. і вже зовсім інше - 40. Не 40, а по 1 туру (12 питань). 5 етапів по 3 тури - 15 команд, фактично, вся ІЛ не факт, що це працюватиме добре. як на мене - набагато краще створити якісну редакторську групу. я можу пожертвувати своїм волонтерським серцем)) Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 20-06-2011 15:37
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Микола Гнідь надіслано: хіба щоб етапи для лп писали іл? Так, це і малось на увазі. Певно, неточно висловився. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Hartmann |
Опубліковано 20-06-2011 15:41
|
Вивчає абетку Повідомлень: 8 Зареєстровано: 19.03.09 |
tayo надіслано: я можу пожертвувати своїм волонтерським серцем)) А может не надо? (с) |
|
|
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 15:41
|
Hartmann надіслано: tayo надіслано: я можу пожертвувати своїм волонтерським серцем)) А может не надо? (с) Ашо Вам такі жаль)? Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
|
Hartmann |
Опубліковано 20-06-2011 15:49
|
Вивчає абетку Повідомлень: 8 Зареєстровано: 19.03.09 |
tayo надіслано: Hartmann надіслано: tayo надіслано: я можу пожертвувати своїм волонтерським серцем)) А может не надо? (с) Ашо Вам такі жаль)? Ага. Команд. Які гратимуть ті питання. |
|
|
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 16:02
|
Hartmann надіслано: tayo надіслано: Hartmann надіслано: tayo надіслано: я можу пожертвувати своїм волонтерським серцем)) А может не надо? (с) Ашо Вам такі жаль)? Ага. Команд. Які гратимуть ті питання. он як) мило) з якої команди такий гострий на язик МЧ? Змінено: tayo, 20-06-2011 16:04 Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 20-06-2011 16:18
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мені б у наступному сезоні хотілося збільшити ігрову дистанцію до 45 запитань, а етапну навпаки зменшити до п"яти. Дуже важко майже щомісяця 1 неділю витрачати на поїздку до Львова (накладно трохи по часу та й по грошам... До речі сподобалась ідея по ІЖ - не треба там стільки людей. Ну і склад АЖ потребує змін (це я щодо відкритого листа і покарання кманди, яка написала таку безглузду апеляцію грошима :-). Там повинні бути люди: авторитетні, які читають Кодекс, і які в темі течій сучасного ЩДК... Проаналізувати пакети запитань, які були підготовлені різними редакторами у цьому сезоні і зробити висновки - з ким би ще попрацювати (можливо так само паралельно з якимось очним турніром як і Чемпіонат Вірменії), а про кого забути на наступний сезон (чи залишити тільки 1 тур - 15 запитань:-). |
|
|
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 16:31
|
Vasyl надіслано: Мені б у наступному сезоні хотілося збільшити ігрову дистанцію до 45 запитань, а етапну навпаки зменшити до п"яти. оу ноу)) як на мене - і, думаю, багато хто погодиться, 36 - оптимальна кількість) Змінено: tayo, 20-06-2011 16:32 Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
|
Sam |
Опубліковано 20-06-2011 17:03
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
45 - це нормально, тільки якшо не затягувати, так як це робиться в ІЛ в Пікассо. For those about to rock - we salute you! |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 20-06-2011 17:14
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Як для турніру, в якому передбачається поїздка з Рівного до міста Лева, маловато будет... В поїзді відіграємо більшу кількість запитань:-) |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 21-06-2011 11:58
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Продовжити наступний сезон ще на пів року! щоб тривав до кінця 2012... а в грудні числа так 21-22 всі разом збираємся і святкуєм завершення сезону і кінець світу ну відповідно з 8 турів на ЛП І ВЛ і 10 на ІЛ |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 21-06-2011 12:02
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Так ніби пан Близнюк сам не знає. Треба якісь нормальні питання хоч на ВЛ і ПЛ, перестати замовляти пакети в Печероги, віддавати командам гроші за апеляцію в повному обсязі і відмінити інтелектуальні внески. Я би ще додала що можна додати на початку сезону якийсь перехідний етап, який би дозволяв хоч одній команді потрапити в ІЛ одразу а не через три роки. А, да і зробіть шось з тим АЖ, бо то просто ідіватєльство якесь. І всьо, буде канфєтека. Змінено: Infinite Tale, 21-06-2011 12:08 In Iokus veritas... |
|
Перейти на Форум: |