Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Олімпійський Кубок Львова-2011
|
|
Sam |
Опубліковано 16-06-2011 12:57
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мене цікавить а чого це всі раптом за інших почали переживати? Не було б нічого було б нормально всім,правда?, а як тільки появився якийсь турнір - так зразу "ацтой, найсильніші не зможуть зіграти, не в вихідний, блаблабла". Всі ж кричать навколо "Сначала сам дабєйся"(с), а як тільки хтось хоче чогось добитися, то бють ше в зародку.... Це перший раз коли Львів може зіграти ЩДК по олімпійській системі, чого б не підтримати ініціативу. Основна ж причина обмеження на 16 команд все одно в тому шо більше може і не прийти (знову ж таки друга ліга Лук тому підтвердження). Змінено: Sam, 16-06-2011 12:58 For those about to rock - we salute you! |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 12:58
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
norfolk надіслано: ну якщо ігрова практика не потрібна, то чому стільки галасу через ОКЛ ? ігрова практика - дивись тренування. з результатів ІЛ можу сказати, що деякі команди не відвідуючи тренувань дають фору постійним клієнтам СЛ. norfolk надіслано: - а це взагалі незрозуміло до чого тут? яку "вашу команду"? я про себе щось конкретно писав? я пишу в загальному про ситуацію... а якщо я хотів, теоретично, зібрати збірну і з нею піти на змагання, але не зможу... нема в нас рейтингу в МАК і в СЛ ми не грали... а якщо, теоретично, та збірна могла б зробити несподіванку? а якщо хтось таки і планував так зробити? Я хз чи так є, але припустити право маю, правильно?! і це при тому, що ще ніхто вашу команду звідти не витіснив через якісь рейтинги чи невчасність подачі заявок... я всього-навсього вказую на недоліки тої ситуації яка склалася? чи потрібно стиснути зуби, перетерпіти і нічого не говорити? О_о це моя думка, що час проведення, час коли було оголошено про змагання, та відбір є дещо невдалими... у інших думка, що все круто? - що ж, чудово! |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 13:00
|
ну та, давайте наше українське, улюблене, видавати виконання своїх обов'язків за досягнення... |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 13:02
|
ОКЛ у Львові це чудово і прекрасно! Честь і хвала організаторам! але так вже є, що перш за все буде обговорюватися все негативне... знову ж повторюю, от є пункти, які особисто мені здаються не ідеальними, маю мовчати в тряпочку? |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 16-06-2011 13:13
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
RIOTER надіслано: а якщо я хотів, теоретично, зібрати збірну і з нею піти на змагання, але не зможу... нема в нас рейтингу в МАК і в СЛ ми не грали... тобто найкращим варіантом було б лишити відбір лише по швидкості подання заявки? чи яка конструктивна пропозиція для того, щоб така команда, яка не бере участь в сл, іл змогла зіграти? |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 13:19
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
RIOTER надіслано: James Hetfield надіслано: Якщо Арматора, Хамелеон чи КарМони не попадуть на ОК Львова через команду хтозна звідки, котра не грає в турнірах ЛОЛІТ, то це проблеми вищеназваних команд. хм...і де ж в решламенті СЛ згадується про ці переваги? 1.2. Метою Синхрон-ліги є залучення львівських команд до участі у всеукраїнських та світових синхронних турнірах з гри «Що? Де? Коли?», розвиток ігрової практики команд. завдання СЛ наче чітко позначене... чи я помиляюся? то все ж... чому, теоретично, команди, які прочитавши регламент, вирішили, що ігрова практика їм, в принципі, не потрібна, а крім синхронів їм шансу взяти участь у всеукраїнському змаганні не буде, повинні зараз через це постраждати? Які переваги? Наявність рейтингу? Треба було приходити і грати рейтингові турніри, тим більше що вони постійно анонсувались. Якщо ти вважаєш, що при перевищенні ліміту місць робити допуск за рейтингом МАК некоректно, запропонуй кращий на твій погляд варіант. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 13:23
|
Comedian надіслано: а на вихідних відбір звісно зробити не можна Комусь краще у вихідні, комусь у будні дні... Comedian надіслано: 2 Жмурпесик та, тіки якщо набереться більше 16 заявок і обиратимуть хто гратиме: ви чи наприклад Full House, Скоромовка по Фрейду, Японське Кантрі то ви в прольоті А мало б бути навпаки? |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 13:24
|
залежно від кількості учасників і так, можна було б, і хто швидше, але про то оголосити ще місяць тому, а реєстрацію відкрити нині опівночі а прив'язувати до найменш відвідуваного "турніру" Львівщини постфактум, на мою думку, то неправильно. що далі? очікуєм вивідним турніром на, скажімо, КУ п'ятничні тренування на Погулянці??? |
|
|
Scessia |
Опубліковано 16-06-2011 13:26
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 RIOTER: вказувати на недоліки - це в нас називається теоретизувати на пустому місці? так, це ми любимо... ти спочатку збери команду, подай заявку, не пройди через те, що якісь жлоби з СЛ забили всі місця, а тоді говори про недоліки системи. Олімпійська система - це сітка, котра не дає можливості змагатись УСІМ бажаючим. Але 16 команд з Львівщини, котрі хочуть пройти відбір і планують після цього поїхати на ОК ЛУК - це верх мрій і якщо стільки збереться, то буде дуже добре. Ти згадай хвалений відбір на молодіжку. всі кричали: дайош відбір... Скільки команд зібралось на той відбір? і хто в результаті поїхав? 4-та команда на ЧГК? А згадай відбір на КУ? Ой, нема у нас відбору на КУ всі нили. Є турнір... хто в результаті їде? 6-та команда. Більшість команд приходить просто побавитись, не задумуючись над тим, що ці ігри мають чітке призначення - відбір на всеукраїнське змагання! Пограти можна в ІЛ, ПЛ, ВЛ, на іграх синхронів, другій лізі - їх у нас, право, більше, ніж в інших регіонах. А тут мають брати участь ті команди, котрі реально планують їхати в Маріуполь - якщо таких набереться 16, повір, це буде мегокруто. Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 16-06-2011 13:31
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Олександр Сергійович надіслано: "ацтой, найсильніші не зможуть зіграти. чого б то? збираємось прийти. ггг див нік. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 13:38
|
RIOTER надіслано: залежно від кількості учасників і так, можна було б, і хто швидше, але про то оголосити ще місяць тому, а реєстрацію відкрити нині опівночі а прив'язувати до найменш відвідуваного "турніру" Львівщини постфактум, на мою думку, то неправильно. що далі? очікуєм вивідним турніром на, скажімо, КУ п'ятничні тренування на Погулянці??? "і так, можна було б" - це як? Ну якщо ти думаєш, що участь в заліку СЛ необхідна і достатня умова для наявності рейтингу МАК в команди, то соррі, але розчарую. Щодо вище згаданих ЯК, Фулл Хаус та Скоромовки, то ці команди грали в заліку "кубок", в якому відігрувались синхрони, які не йшли в рейтинг МАК, а те, що вони приходили пограти і рейтингові синхрони разом з 8 командами заліку "чемпіонат", на відміну від декотрих, то виключно проблема тих декотрих. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:00
|
Scessia, згадав відбір і думаю, що багато що він розставив на свої місця ну мож, хтось хоче виключно грати на всеукраїнському турнірі, а вже статус чемпіона області в придачу, а хтось може навпаки, стати чемпіоном області, а вже як бонус поїхати на Україну... Хоча так, погоджуюсь... те, що на молчемп поїхала лиш 4 команда, мабуть таки, зашкодило іміджу та рейтингу Львівщини... ми ж за це переживаємо всі, правда?!? а можна теоретичне питання? От, скажімо твоя команда, теоретично, не пройшла ідбір на молчемп, зайняла, скажімо, 3 місце... а перші 2 їдуть. Що ви робитимете? |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 14:03
|
RIOTER надіслано: Scessia От, скажімо твоя команда, теоретично, не пройшла ідбір на молчемп, зайняла, скажімо, 3 місце... а перші 2 їдуть. Що ви робитимете? Відповідь на практиці - минулорічний відбір на молчемп з брейну |
|
|
Настя Пилипівна |
Опубліковано 16-06-2011 14:04
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 16.03.09 |
RIOTER, я поставлю Тобі пиво, якщо раптом заявиться понад 16 команд (у чому дуже сумніваюсь). І ще одне, якщо команді, яку Ти збереш, відмовлять через це в участі. Ах, господа, я такая проказница! |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:06
|
James Hetfield надіслано: - в моєму повідомленні написано біквально ще 3 слова процитувати "і так, можна було б" - це як? James Hetfield надіслано: наша пісня гарна нова - починаймо її знову Щодо вище згаданих ЯК, Фулл Хаус та Скоромовки, то ці команди грали в заліку "кубок", в якому відігрувались синхрони, які не йшли в рейтинг МАК, а те, що вони приходили пограти і рейтингові синхрони разом з 8 командами заліку "чемпіонат", на відміну від декотрих, то виключно проблема тих декотрих. а в турнірній таблиці Чемпу вони для краси Хоча мушу визнати що з тренуваннями ЛОЛІТ, то я певне переборщив ) то ми скоріш в суботу взнаємо, мабуть, команду, яка представлятиме Львівщину на ЧУБРі!?!?!? ну а що ще один гарний закритий клуб і точно поїде той, хто має поїхати! |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 16-06-2011 14:13
|
James Hetfield надіслано: Відповідь на практиці - минулорічний відбір на молчемп з брейну ну то, вибачте, нічого махати власними амбіціями, прикриваючись честю і рейтингом області, ок?! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 16-06-2011 14:18
|
RIOTER надіслано: James Hetfield надіслано: - в моєму повідомленні написано біквально ще 3 слова процитувати "і так, можна було б" - це як? і так, можна було б і хто швидше. Ти це мав на увазі? Я питався, що ти маєш на увазі під "і так, можна було б" |
|
|
Scessia |
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
RIOTER надіслано: От, скажімо твоя команда, теоретично, не пройшла ідбір на молчемп, зайняла, скажімо, 3 місце... а перші 2 їдуть. Що ви робитимете? Це зовсім не теоретичне питання: або їхала б за оргвнесок, або шукала пристанища в іншій області, де команд не так густо, або не поїхала б. і що далі? (до речі, щодо того, яка команда поїхала і як це вплинуло на статус регіону, я б не висловлювалась взагалі). твоя теорія вселенської змови відверто дивує... борешся тут з вітряками. Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
RIOTER |
|
Настя Пилипівна надіслано: RIOTER, я поставлю Тобі пиво, якщо раптом заявиться понад 16 команд (у чому дуже сумніваюсь). І ще одне, якщо команді, яку Ти збереш, відмовлять через це в участі. до чого тут я, "моя" команда і кількість яка заявиться? я вказав на проблеми, які таким чином виникають і як би то мало, хоч приблизно, в ідеалі виглядати. якщо у решти інша думка? - то це чудово! радий за всіх! Хтось там ще писав, що комусь будні не підходять, а комусь підходять... ок, робіть в будні, в 12 годині дня! а тоді, як тут люблять писати, розставляйте пріоритети, що для вас важливіше. |
|
|
Moonlight |
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
RIOTER, поясню своє бачення ситуації. Був Жмурко регіональним представником, на всеукраїнські змагання отримували право їхати команди, що грали у ІЛ. Регіональним представником став Безбородов. Тепер певні переваги мають команди, що грають у Синхрон-лізі. Як на мене, все логічно. При цьому, якщо команда справді хоче поїхати на всеукраїнські змагання, то нічого їй не завадить. "Песиголовці" потрапили у Першу Лігу, не граючи в чемпіонаті ЛОЛІТ. Так само на ОКЛУК за оргвнесок може поїхати сильна команда ІЛ, що не бере участі у Синхрон-лізі. Змінено: Moonlight, 16-06-2011 14:19 |
Перейти на Форум: |