Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Календар турнырыв ЛУК 2011/2012
|
|
Rebe |
Опубліковано 01-06-2011 14:49
|
Трохи пише Повідомлень: 225 Зареєстровано: 19.01.09 |
Але тут виникає питання: А чи погодиться ЛУК проводити всеУКРАЇНСЬКИЙ турнір у Львові на українських питаннях? |
|
|
don_gael |
Опубліковано 01-06-2011 15:01
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Rebe надіслано: Але тут виникає питання: А чи погодиться ЛУК проводити всеУКРАЇНСЬКИЙ турнір у Львові на українських питаннях? А варіант "Всеукраїнський турнір у Львові на російськомовних запитаннях" шановне панство не розглядає принципово? |
Bizba |
Опубліковано 01-06-2011 16:40
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
bazaua надіслано: Повторюю запитання до Регіонально Керівника ЛУК Андрія Безбородова. Взагалі-то, це - інтернет-форум, а не приймальна. Якщо у вас є питання до мене, і хочете отримати відповідь - звертайтесь особисто. Я присутній практично на кожній грі у Львові. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Bizba |
Опубліковано 01-06-2011 16:48
|
Протягом останніх днів були проведені обговорення щодо можливості подання заявки від Львова з двома організаціями, які проводять інтелектуальні ігри - клуб U3 та ЛОЛІТ. Також були отримані відповіді від кураторів турнірів ЛУК. Клуб U3 в принципі погодився бути асистентом, а не головним організатором турніру. Президент ЛОЛІТ висунув категоричну вимогу про проведення турніру українською мовою. Куратори від правління ЛУК не погоджуються з цією умовою. Таким чином, заявка від Львова не подаватиметься. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
bazaua |
Опубліковано 01-06-2011 17:18
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 08.01.09 |
Bizba надіслано: bazaua надіслано: Повторюю запитання до Регіонально Керівника ЛУК Андрія Безбородова. Взагалі-то, це - інтернет-форум, а не приймальна. Якщо у вас є питання до мене, і хочете отримати відповідь - звертайтесь особисто. Я присутній практично на кожній грі у Львові. Це питання стосується більшості відвідувачів цього форуму, і саме на цьому форумі Ви викладали свою передвиборчу програму. http://bazaua.org.ua/ |
Bizba |
Опубліковано 01-06-2011 17:22
|
bazaua надіслано: Це питання стосується більшості відвідувачів цього форуму Проводили соціологічне опитування? Результати оприлюдніть, пліз. і саме на цьому форумі Ви викладали свою передвиборчу програму. Ви відчуваєте різницю між програмою та персональними запитаннями? Змінено: Bizba, 01-06-2011 17:23 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
bazaua |
Опубліковано 01-06-2011 17:29
|
Ви відчуваєте різницю між програмою та персональними запитаннями? Персональним питанням було б, якби я спитав якого кольору у вас очі, я ж спитав Вас щодо ваших планів виконання передвиборчої програми, і зокрема пункту: 3. Сприяння тому, щоб на теренах Львівщини відбувались етапи Кубка Західної України, інші регіональні та всеукраїнські турніри. Львів – провідний центр інтелектуального руху Західної України! http://bazaua.org.ua/ |
bazaua |
Опубліковано 01-06-2011 17:31
|
Bizba надіслано: Протягом останніх днів були проведені обговорення щодо можливості подання заявки від Львова з двома організаціями, які проводять інтелектуальні ігри - клуб U3 та ЛОЛІТ. Також були отримані відповіді від кураторів турнірів ЛУК. Клуб U3 в принципі погодився бути асистентом, а не головним організатором турніру. Президент ЛОЛІТ висунув категоричну вимогу про проведення турніру українською мовою. Куратори від правління ЛУК не погоджуються з цією умовою. Таким чином, заявка від Львова не подаватиметься. ... принимают официальные заявки от инициативных групп и (или) руководителей региональных отделений ЛУК на проведение указанных турниров Чому Ви, як людина з багаторічним досвідом організації різноманітних турнірів зі Що? Де? Коли?, не можете взяти на себе обовязок організувати всеукраїнський турнір ЛУК у Львові? (тимпаче що у вашій передвиборчій програмі був пункт щодо сприяння всеукраїнським турнірам на теренах Львівщини) Змінено: bazaua, 01-06-2011 17:36 http://bazaua.org.ua/ |
Bizba |
Опубліковано 01-06-2011 17:35
|
bazaua надіслано: Персональним питанням було б, якби я спитав якого кольору у вас очі, я ж спитав Вас щодо ваших планів виконання передвиборчої програми 1) Програма спрямована на загал. 2) Ви задаєте питання особисто мені та, напевно, хочете отримати відповідь. Для цього користуються не форумом, а телефоном, мейлом, найкраще - безпосередньою розмовою. Я ясно висловлююсь? Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 02-06-2011 10:34
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
don_gael надіслано: А варіант "Всеукраїнський турнір у Львові на російськомовних запитаннях" шановне панство не розглядає принципово? Як може бути всеУКРАЇНСЬКИМ те, що не є УКРАЇНСЬКИМ в принципі. Президент ЛОЛІТ висунув категоричну вимогу про проведення турніру українською мовою. Куратори від правління ЛУК не погоджуються з цією умовою. Ось питання: що робить буква У в абревіатурі ЛУК? |
|
|
Rebe |
Опубліковано 02-06-2011 11:07
|
Трохи пише Повідомлень: 225 Зареєстровано: 19.01.09 |
Ось питання: що робить буква У в абревіатурі ЛУК? А де є літера У в слові ЦИБУЛЯ? |
|
|
don_gael |
Опубліковано 02-06-2011 11:12
|
A_Bill надіслано: don_gael надіслано: А варіант "Всеукраїнський турнір у Львові на російськомовних запитаннях" шановне панство не розглядає принципово? Як може бути всеУКРАЇНСЬКИМ те, що не є УКРАЇНСЬКИМ в принципі. Президент ЛОЛІТ висунув категоричну вимогу про проведення турніру українською мовою. Куратори від правління ЛУК не погоджуються з цією умовою. Ось питання: що робить буква У в абревіатурі ЛУК? Буква "У" - тобто, "українські". Взагалі ж, наприклад, якщо кубок України був би українською мовою, особисто мені було б дуже цікаво його пограти. Шкода лише, що україномовних редакторів такого рівня, аби поредагувати турніри всеУКРАЇНСЬКІ, в нас обмаль, та й вони, певно, захочуть теж пограти. |
A_Bill |
Опубліковано 02-06-2011 11:34
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
Усе можна зробити, було б бажання. Тільки, думаю, немає такого бажання в цієї організації, а то б вже давно зробили. Вистачає почитати титулатуру Скрипцова, щоб стало дещо зрозумілим. p.s. а щодо пограти - згоден - сильний аргумент. Змінено: A_Bill, 02-06-2011 11:36 |
|
|
don_gael |
Опубліковано 02-06-2011 12:53
|
A_Bill надіслано: Усе можна зробити, було б бажання. Тільки, думаю, немає такого бажання в цієї організації, а то б вже давно зробили. Вистачає почитати титулатуру Скрипцова, щоб стало дещо зрозумілим. p.s. а щодо пограти - згоден - сильний аргумент. Просто ДУЖЕ багато гравців з України взагалі не розуміють українську. То ж, для них такий турнір будет просто шістьма нулями в графах "взяті питання". А грати на непредставницькому турнірі - не дуже велике задоволення. |
Миха |
Опубліковано 02-06-2011 12:56
|
Трохи пише Повідомлень: 142 Зареєстровано: 23.02.09 |
Просто ДУЖЕ багато гравців з України взагалі не розуміють українську. І чиї це проблеми?!... |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 02-06-2011 13:22
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
don_gael надіслано: Просто ДУЖЕ багато гравців з України взагалі не розуміють українську. То ж, для них такий турнір будет просто шістьма нулями в графах "взяті питання". А грати на непредставницькому турнірі - не дуже велике задоволення. Ні, ну давайте по-чесному. Ви самі вірите в те, що написали? Неможливо російськомовному громадянинові не розуміти української, все життя живучи в Україні. Навіть у російськомовному середовищі сходу та півдня українська теж відчутно присутня, хоча б на тому ж телебаченні. Тому українську на певному рівні жителі цих регіонів опановують навіть попри своє бажання, просто у фоновому режимі. Тому навіть середньостатистичний житель цих регіонів ЗНАЄ і РОЗУМІЄ мову. А знавці, як би там не було, претендують на те, що їх інтелектуальний рівень дещо вищий за середню планку. Інша справа - особиста позиція. Тому слова "принципово не хочуть грати українською", у Вашому тексті буди б значно більш доречними, ніж "взагалі не розуміють українську". Ну що ж, така позиція є, принаймні, чесною. Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною російською мовою цілком природнє і демократичне. Змінено: Magic_fly, 02-06-2011 13:53 Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 02-06-2011 13:38
|
Magic_fly надіслано: Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною мовою цілком природнє і демократичне. Ще і тобі скажу: проводив соціологічне опитування серед гравців ЛУК? Недоречна звичка - висловлюватись за більшість. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Vasyl |
Опубліковано 02-06-2011 13:47
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
Гравці, які поїдуть на всеукраїнський турнір, хочуть грати якісні питання. З редакторами, які зможуть півдготувати пакет таких запитань, як і з авторами таких питань ситуація в нас дуже складна... Представниками ВЛПЛ складався навіть список редакторів ("Список Алхазова", тури яких люди хотіли би грати на всеукраїнських турнірах... А тут? Не можна просто тупо брати і перекладати російськомовні запитання..., або дозволяти редактуру невідомим редакторам... Змінено: Vasyl, 02-06-2011 13:48 |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 02-06-2011 13:58
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Bizba надіслано: Magic_fly надіслано: Бажання домінуючої більшості знавців грати рідною мовою цілком природнє і демократичне. Ще і тобі скажу: проводив соціологічне опитування серед гравців ЛУК? Недоречна звичка - висловлюватись за більшість. Хм... На той випадок, якщо ти мене не так зрозумів, підкоректував свою фразу, додавши слово "російською". Якщо ж ти мене зрозумів вірно, то нагадаю, що ми живемо в реальному світі, а не в якійсь математичній абстракції. Тут не завжди обов"язково проводити соцопитування для побудови достовірних висновків. Часом звичайних спостережень цілком достатньо. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
bazaua |
Опубліковано 02-06-2011 14:04
|
1) Програма спрямована на загал. 2) Ви задаєте питання особисто мені та, напевно, хочете отримати відповідь. Для цього користуються не форумом, а телефоном, мейлом, найкраще - безпосередньою розмовою. Я ясно висловлююсь? Більшість з проголосувавших (http://lolit.eleks.lviv.ua/forum/view...post_19745) висловили своє бажання за те щоб мати можливість ставити свої запитання Вам, як Регіональному Керівнику ЛУК на цьому форумі. Отже моє запитання: Чому Ви - Андрій Безбородов, як людина з багаторічним досвідом організації різноманітних турнірів зі Що? Де? Коли?, не можете взяти на себе обовязок організувати всеукраїнський турнір ЛУК у Львові? (тимпаче що у вашій передвиборчій програмі був пункт щодо сприяння всеукраїнським турнірам на теренах Львівщини) http://bazaua.org.ua/ |
Перейти на Форум: |