Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
Сторінка 2 з 2: 12
|
Оксамитовий сезон
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 06-01-2011 17:45
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Мастер Бо надіслано: Близнюк Георгій надіслано: Миколі: Редактор пакету, що відігрується на турнірі- це наймана особа (зрештою як і автори запитаннь). ПРАВА ВЛАСНОСТІ на пакет він не має. В подальшому доля пакету вирішується виключно ОК (при умові повного розрахунку ОК з авторами та редактором ). Редактори не взмозі фізично цікавитися долями тих пакетів, які вони опрацьовують. Редакторів наймають гравці своїми внесками за гру, тому власниками пакету є не ОК, а усі, хто скидувався на цей пакет, тобто команди, гравці, члени ЛОЛІТ, які платять чл. внески, а значить питання мають бути викладені на сайті ЛОЛІТ для загального доступу. Чи я не правий? 1. ні, ти не правий зовсім. Редакторів наймає оргкомітет. Гравці платять оргкомітету за його роботу (відмінну, добру, задовільну, недостатню (хі-хі) і іншу). Не подобається гравцям - вони не грають. Знаєш головний принцип феодалізму? на всякий пожарний "Васал мого васала - не мій васал." 2. Паша, ти ж для свого ниття спеціальну тему створив, чого там не сидиться? див нік. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 06-01-2011 17:49
|
Як і обіцяв, написав листа Д. Башуку з посиланням на цю гілку форуму. Оскільки він тут не зареєстрований, то попросив мне трішки прояснити ситуацію. Тем не менее, я бы хотел, чтобы ты донес до сведения присутствующих на форуме (я ведь сам не подписан на него, следовательно, не имею такой возможности): 1. Мои разъяснения по поводу происшедшего (я не имел понятия ни об установленном организаторами всего лишь месячном моратории, т.к. мне всего лишь заказали пакет для турнира, а Регламент турнира для ознакомления не предоставляли, ни о том, что этот пакет был опубликован 5 ноября; если бы узнал о публикации, безусловно, отозвал бы эти вопросы, отправленные мной в адрес Жмурко еще 18 октября). 2. Мои извинения львовским знатокам за эту нелепую накладку и мою готовность вернуть полученный за эти 27 вопросов гонорар в размере 270 грн. 3. Мою готовность в дальнейшем избавить львовских знатоков от вопросов харьковских авторов, о предоставлении которых меня регулярно просит Жмурко (и, кстати, не только он - Печерога, формируя пакеты для Львова, тоже обращается с аналогичной просьбой), раз уж эти вопросы вызывают такое отвращение у игроков. див нік. |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 06-01-2011 18:18
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
На наступному тижні це питання будемо розглядати на ОК. Дякую Стрільчуку за оперативність і неупередженість. Шкода шо Башук не читав ниття Паші
Змінено: Близнюк Георгій, 07-01-2011 10:39 |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 08-01-2011 13:22
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Мне по барабану, что вы там считаете нытьём, лучше выскажитесь по сути в соответствующей теме Хороших праздников.
Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 08-01-2011 16:49
|
Паш, ти стрьомний топікстартер. от і все. живи тепер з цим.
див нік. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 08-01-2011 16:50
|
Бо зараз тільки лінивий і задрот буде плакатися, шо йому бракує запитань... Але ж ти в нас трудолюбивий, пра?
див нік. |
|
|
McGregory |
Опубліковано 08-01-2011 17:54
|
Вміє писати Повідомлень: 31 Зареєстровано: 05.01.09 |
То виявляється питання для Львова коштують лише 10 грн/шт... А на зборах Жмурко називав якісь фантастичні суми у 1200 грн за пакет... |
|
|
sark |
Опубліковано 08-01-2011 18:44
|
Пише багато Повідомлень: 251 Зареєстровано: 19.02.09 |
можливо у ці 1200грн входять плата суддям, ведучому, редактору ітд |
|
|
ASSA |
Опубліковано 08-01-2011 20:53
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
sark надіслано: можливо у ці 1200грн входять плата суддям, ведучому, редактору ітд Я думаю найбільше йде на оренду зала в Пікассо. |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 08-01-2011 21:00
|
Умова. Повзуть три черепахи. Перша каже: "передімною повзе дві черепахи". Друга каже "ззаду мене повзе дві черепахи". А третя каже: "Попереду мене повзе дві черепахи і позаду мене повзе дві черепахи". Питання. Як таке може бути? Відповідь. Коли третя черепаха пи***ть. див нік. |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 08-01-2011 23:29
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Жмуркотик надіслано: Як і обіцяв, написав листа Д. Башуку з посиланням на цю гілку форуму. Оскільки він тут не зареєстрований, то попросив мне трішки прояснити ситуацію. Тем не менее, я бы хотел, чтобы ты донес до сведения присутствующих на форуме (я ведь сам не подписан на него, следовательно, не имею такой возможности): 1. Мои разъяснения по поводу происшедшего (я не имел понятия ни об установленном организаторами всего лишь месячном моратории, т.к. мне всего лишь заказали пакет для турнира, а Регламент турнира для ознакомления не предоставляли, ни о том, что этот пакет был опубликован 5 ноября; если бы узнал о публикации, безусловно, отозвал бы эти вопросы, отправленные мной в адрес Жмурко еще 18 октября). 2. Мои извинения львовским знатокам за эту нелепую накладку и мою готовность вернуть полученный за эти 27 вопросов гонорар в размере 270 грн. 3. Мою готовность в дальнейшем избавить львовских знатоков от вопросов харьковских авторов, о предоставлении которых меня регулярно просит Жмурко (и, кстати, не только он - Печерога, формируя пакеты для Львова, тоже обращается с аналогичной просьбой), раз уж эти вопросы вызывают такое отвращение у игроков. Башук пояснив ситуацію і вибачився. Мені здається, що ця тема вичерпана. Веселих свят. Змінено: Commonwealth, 08-01-2011 23:29 |
|
Сторінка 2 з 2: 12
Перейти на Форум: |