Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Молодіжні та студентські турніри
Молодіжки сезону 2010\2011
|
|
voka |
Опубліковано 02-02-2011 19:06
|
Вміє писати Повідомлень: 16 Зареєстровано: 12.02.09 |
Уільям Хілл надіслано: Voka надіслано: про МолЩДК читав, цікавив якраз брейн та забий на той брейн. 3 гри в групі і капєц. вилітати в 1/8 ... ЩДК прикольніше було. ну ми минулого року якраз і вийшли з групи, і вилетіли в 1/8 від одеської команди, в Житомирі минулого року небуло міхера , зато був МП, які цього року застарі вже - так що цього року тоже можна медальки якісь позабирати знов |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 02-02-2011 19:20
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Voka надіслано: Уільям Хілл надіслано: Voka надіслано: про МолЩДК читав, цікавив якраз брейн та забий на той брейн. 3 гри в групі і капєц. вилітати в 1/8 ... ЩДК прикольніше було. ну ми минулого року якраз і вийшли з групи, і вилетіли в 1/8 від одеської команди, в Житомирі минулого року небуло міхера , зато був МП, які цього року застарі вже - так що цього року тоже можна медальки якісь позабирати знов знаю, знаю... я тобі про Україну, а ти про львівський брейн ? k |
|
|
voka |
Опубліковано 02-02-2011 19:44
|
Вміє писати Повідомлень: 16 Зареєстровано: 12.02.09 |
Уільям Хілл надіслано: знаю, знаю... я тобі про Україну, а ти про львівський брейн ? доу я то думав ти так сильно назвав конкуренцію у Львові, от і здивувався ЩДК в Харкові помоєму для Львівських пройшло набагато провальніше ніж Брейн (я з своїми незміг поїхати взагалі ), а в Житомирі мені сподобалось бо зганяв туда й назад стопом, і там вписався в санаторії нахаляву |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 02-02-2011 20:27
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Voka надіслано: [ ЩДК в Харкові помоєму для Львівських пройшло набагато провальніше ніж Брейн (я з своїми незміг поїхати взагалі ), а в Житомирі мені сподобалось бо зганяв туда й назад стопом, і там вписався в санаторії нахаляву а я думала ми ах***нно там зіграли... а то виявляється провально. ну-ну. In Iokus veritas... |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 02-02-2011 21:52
|
Voka надіслано: доу я то думав ти так сильно назвав конкуренцію у Львові, от і здивувався ЩДК в Харкові помоєму для Львівських пройшло набагато провальніше ніж Брейн (я з своїми незміг поїхати взагалі ), а в Житомирі мені сподобалось бо зганяв туда й назад стопом, і там вписався в санаторії нахаляву гг. 10-те місце, найкращих результат Львова за всі рази - провальний результат ? страннінько а от брейн - їхати на ту ніщу базу, щоб зіграти 3 гри в групі і вилетіти в 4-ій ? (ну я би якби підходив по віку, то і далі би їхав =() а от на львівському відборі я думаю, знову будете срібними призерами k |
|
|
BigDay |
Опубліковано 03-02-2011 04:40
|
Вивчає абетку Повідомлень: 2 Зареєстровано: 14.10.09 |
10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. |
|
|
don_gael |
Опубліковано 03-02-2011 10:37
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. Ну, трійка в Молодіжному чемпіонаті України - це дуже високо зараз. Майже половина гравців тих команд, які посіли тоді місця в трійці, зараз грають у "вишці" "дорослого" чемпіонату. То ж, десяте місце - досить добре. |
Scessia |
Опубліковано 03-02-2011 11:03
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. Та реалістично дивитись, а не придумувати якісь міфічні критерії того що є хорошим результатом, а що - ні. І порівнювати результати брейну і ЩДК за одними критеріями - абсурд. Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 03-02-2011 11:10
|
BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. ололо.... тобто ти пропонуєш писати "Обійстя" чи ще якесь українське слово і доводити <<судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською>>, що то і є правильна відповідь ? k |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 03-02-2011 12:02
|
BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. треба взагалі не мати уявлення про всеукраїнські турніри щоб таке казати. насправді навідь молодіжний чемпіонат халявою є тіьки після 15го місця. і потрапити в десятку доволі хороший результат. щоб потрапити мінімум в трійку треба зібрати дуже сильний склад,щодня тренуватись по кілька годин і ше певно якусь кролячу лапу тримати в капітана під кріслом. позаминулого року зі Львова була команда з набагато кращим складом і вони мали лише 11 місце. In Iokus veritas... |
|
|
Сладкій артішок |
Опубліковано 03-02-2011 13:25
|
Трохи пише Повідомлень: 166 Зареєстровано: 14.01.09 |
шо значить лише 11 місце?)) 11 місце тоді був найкращий результат для Львівщини)) та й таке Ходи сюди, щокастенький, я тобі барбарисок насиплю |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 03-02-2011 13:32
|
нє, та я погоджуюсь. тим більше тоді була сильніша конкуренція. але во тут люди кажуть шо і 4те то замало)
In Iokus veritas... |
|
|
BigDay |
Опубліковано 03-02-2011 13:54
|
Вивчає абетку Повідомлень: 2 Зареєстровано: 14.10.09 |
Уільям Хілл надіслано: BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. ололо.... тобто ти пропонуєш писати "Обійстя" чи ще якесь українське слово і доводити <<судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською>>, що то і є правильна відповідь ? якби там не було громадян з навиками української - це був би чемпіонський варіант цього року треба буде спробувати замість "Пушкін" писати "Обійстя" пропоную чемпіонат України українською (слово "половник" для одних не простіше ніж "Обійстя" для інших). головне що ви задоволені результатом. ми ж для цього і граємо (для задоволення). |
|
|
don_gael |
Опубліковано 03-02-2011 14:34
|
BigDay надіслано: Уільям Хілл надіслано: BigDay надіслано: 10-те місце - хороший результат, але з таким складом я б цілився мінімум на трійку(попри проведення іноземною мовою з усіма випливаючими наслідками типу судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською). хоча це ваша справа як на це дивитись. ололо.... тобто ти пропонуєш писати "Обійстя" чи ще якесь українське слово і доводити <<судді яка без дупля що "місяць" це "луна" українською>>, що то і є правильна відповідь ? якби там не було громадян з навиками української - це був би чемпіонський варіант цього року треба буде спробувати замість "Пушкін" писати "Обійстя" пропоную чемпіонат України українською (слово "половник" для одних не простіше ніж "Обійстя" для інших). головне що ви задоволені результатом. ми ж для цього і граємо (для задоволення). А ось провести якийсь загальноукраїнський турнір державною мовою було б цікаво. Для реально сильного гравця мовний бар'єр не є дуже значною перешкодою. Влітку в Занках грався україномовний свояк, то один з росіян, що там були (дуже сильний гравець), попри те, що абсолютно не знав українську, аж до фіналу куща дійшов. |
Vasyl |
Опубліковано 03-02-2011 15:31
|
Трохи пише Повідомлень: 100 Зареєстровано: 05.01.09 |
За турнір державною мовою обома руками. За такий турнір, який би враховував сучасну шкільну програму, знання сучасних школярів тощо... |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 03-02-2011 17:35
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
хм... і чого то молодіжний турнір ідентифікували як суто школярський... |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 22-02-2011 10:57
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
don_gael надіслано: А ось провести якийсь загальноукраїнський турнір державною мовою було б цікаво. баюналлє? |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 22-02-2011 11:00
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
smirk |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 22-02-2011 11:40
|
k |
|
|
don_gael |
Опубліковано 23-02-2011 09:24
|
Микола Гнідь надіслано: don_gael надіслано: А ось провести якийсь загальноукраїнський турнір державною мовою було б цікаво. баюналлє? Баюнале - це фестиваль. А я мав на увазі турнір з вертикалі ЛУК. Тобто, чемпіонат або кубок України. |
Перейти на Форум: |