Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
ЛП 09/10, 5 етаБ
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 20-06-2010 09:33
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Привіт.. ото вже задвинули тєму, то і я трохи скажу.. 1. Провівши аналіз результатів усіх команд Ліги Претендентів наткнувся на цікаву закономірність: змінився координатор редакторської групи. І мабуть випадково в той самий час команда (такий собі середнячок) раптом прозріває і починає демонструвати неймовірну гру. Напевно просто збіг. так, збіг.. Хай мене пролбачить вся команда "Хамелеон", але зараз я трішки поспіваю дифірамбів Христі Михальчишин. Знаю цю прекрасну особу вже добрих років пять.. іноді граєм разом на тренуваннях. таких гравців ЩДК як вона я не зустрічав.. при далеко неідеальній ерудиції Христя є ідеаьним гравцем. бере мертві питання, не заважає і майже не тупить.. от тільки проблємка є: вона псіхує часто.. до речі, цьогоріч ми перемогли в УКУБІ по всій Україні, і Христя теж доклала своєї руки, голови і Ноги до цієї перемоги.. 2. Дуже нагадує ситуацію з командою "Етюд"... Особливо насторожує склад на останньому етапі, коли чотири гравці, двоє з яких маловідомі, обіграли всю лігу. Тебе слід забанити на торренті в гілці форуму "шпійонські фільми" (нема, правда, такої гілки..).. спеціально для незнавців статистики розповім, що два роки тому в останньому етапі ЛП Голіусов, Городиський і Репетило перемогли втрьох, обігнавши другу команду питань едак на 4.. я, звісно, можу помилятися, але вроді не січас так шо все можливо і все реально.. 3. Льош, а як то ти почв грати в 6 років? ше до ери спортивного ЩДК? по доброму заздрю) Ну і відкрий мені недолугому очі, яким це шляхом передається розум (особливо в таких об"ємах) нема нічо дивного. команди є дуєе мертвими.. і хоролших гравців у ЛЬвові мало... а якшо зійдуться всві зірки: хороший гравець і добра погода, то й в одиночку можна тих претенденів винести чмокі див нік. |
|
|
ishmail |
Опубліковано 20-06-2010 10:01
|
Вміє писати Повідомлень: 43 Зареєстровано: 04.01.09 |
Жмуркотик надіслано: 3. Льош, а як то ти почв грати в 6 років? ше до ери спортивного ЩДК? по доброму заздрю) саме так, тоді гра більш нагадувала брейн. В 2-му класі став чемпіоном своєї школи в складі команди яка в фіналі обіграла вчителів. Після цього мав серйозні проблеми з географічкою... Я понял в чем ваша беда. Вы слишком серьёзны. Умное лицо еще не признак ума, господа. Все глупости на земле совершаются именно с этим выражением лица. Улыбайтесь, господа. Улыбайтесь! |
|
|
ishmail |
Опубліковано 20-06-2010 10:09
|
Вміє писати Повідомлень: 43 Зареєстровано: 04.01.09 |
Діма, ти все класно написав, однак... (Зараз відчуваю себе Станіславським). Я дуже хотів би помилитись, але наступний рік в ІЛ покаже місце команди (хіба би посилили склад). Ще раз повторюсь - статистика не помиляється.
Я понял в чем ваша беда. Вы слишком серьёзны. Умное лицо еще не признак ума, господа. Все глупости на земле совершаются именно с этим выражением лица. Улыбайтесь, господа. Улыбайтесь! |
|
|
Bizba |
Опубліковано 20-06-2010 10:20
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Жмуркотик надіслано: спеціально для незнавців статистики розповім, що два роки тому в останньому етапі ЛП Голіусов, Городиський і Репетило перемогли втрьох, обігнавши другу команду питань едак на 4.. я, звісно, можу помилятися, але вроді не січас Певно, помиляєшся ЛП, сезон 2007-08: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=31 ВЛ, сезон 2007-08: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=42 ЛП, сезон 2008-09: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=30 Нічого схожого в таблицях нема... Змінено: Bizba, 20-06-2010 10:21 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Natka |
Опубліковано 20-06-2010 11:10
|
Пише багато Повідомлень: 573 Зареєстровано: 03.01.09 |
пропроную замість "місів" ввести поняття "Сама скандальна команда ліги". Хамелеон переможе однозначно
Змінено: Natka, 20-06-2010 11:10 Коли жінці обрізати крила, вона пересяде на мітлу |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 20-06-2010 11:58
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Bizba надіслано: ЛП 08-09 останній етап Камікадзе перше місцеЖмуркотик надіслано: спеціально для незнавців статистики розповім, що два роки тому в останньому етапі ЛП Голіусов, Городиський і Репетило перемогли втрьох, обігнавши другу команду питань едак на 4.. я, звісно, можу помилятися, але вроді не січас Певно, помиляєшся ЛП, сезон 2007-08: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=31 ВЛ, сезон 2007-08: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=42 ЛП, сезон 2008-09: http://lolit.eleks.lviv.ua/articles.p...icle_id=30 Нічого схожого в таблицях нема... |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 20-06-2010 12:03
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Commonwealth, здається 2! Перше в Парадокса... |
|
|
Сладкій артішок |
Опубліковано 20-06-2010 12:44
|
Трохи пише Повідомлень: 166 Зареєстровано: 14.01.09 |
то Стрільчук про етап не брехав http://lolit.eleks.lviv.ua/klub/openligue/archive.html#o07 (це тіпа та сама сцилка, шо і Бізба додав - ВЛ 07-08) назва команди - Еліта ХХІ Змінено: Сладкій артішок, 20-06-2010 12:47 Ходи сюди, щокастенький, я тобі барбарисок насиплю |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 20-06-2010 15:46
|
ishmail надіслано: Діма, ти все класно написав, однак... (Зараз відчуваю себе Станіславським). Я дуже хотів би помилитись, але наступний рік в ІЛ покаже місце команди (хіба би посилили склад). Ще раз повторюсь - статистика не помиляється. нє, ти мене не пойняв.. Хамелеону ніфіга не світить (вибач, Христя і Голий) але при всіх ідеальних умовах вони можуть гарно зіграти гру. от. і ше вважаю некрасіво їх звинувачувати. чисто по чілавєчєскі некрасіво. ніяких доказів їх нечесної гри немає. є лише гарний результат на одній грі. я б списав звинувачення на заздрість, шо от вони зіграли красіво, а ми - ні, але тобі нєфіг їм заздрити. і ше таке, офтопне. хтось взяв вапрос про Феофана Грека? (єслі чо, то він мій:-) див нік. |
|
|
Гадюкіна |
Опубліковано 20-06-2010 16:18
|
Трохи пише Повідомлень: 99 Зареєстровано: 20.01.09 |
А можна питання про Феофана Грека в лічку в контакті? Запомните, если нечем - запишите! (с) |
|
|
Comediant |
Опубліковано 20-06-2010 18:04
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 ishmail до твого відома, як координатор і ведучий ЛП, я бачив пакети і до того як почав їх редактувати. Ну а ті хто сумніваєтсья в моїй чесності - то прапор вам в руки. Не збираюсь нікому нічого доводити, бо все-одно не повірите, якщо не схочете Змінено: Comediant, 20-06-2010 18:12 ха-ха |
|
|
Corleone |
Опубліковано 20-06-2010 20:30
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
Питання на останніх двох етапах були більше на знання, ніж на логіку. Звідси й два красномовних вісімнадцятих місця у нашої команди. Вважаю, що результат "Хамелеона" теж спричинений цим: команда сильна знаннями. А щодо пакетів запитань - то за винятком 4-го етапу всі решта, включно зі вчорашнім, особисто мені сподобалися. Як і загалом сезон в ЛП (окрім місця в таблиці - але то вже лише наша вина), за що спасибі організаторам. |
Comediant |
Опубліковано 20-06-2010 20:35
|
2 Corleone: дякуєм і вам за добре слово, постараємось щоб наступний сезон у ЛП був ще кращий ха-ха |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 20-06-2010 20:52
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
По рівню ерудиції на перших місцях в ЛП мали би бути такі команди, як "Х files", "Прима №8" чи ми. На рахунок заздрості: чому "Герцоги миру" чи Ішмаїл, який грає у ІЛ, має задрити "Хамелеону"? |
Comediant |
Опубліковано 20-06-2010 21:33
|
2 Moonlight: якщо ти вважаєш, що команді "Хамелеон" були злиті запитання, то чому ж після етапу не сказав про це прямо, дивлячись мені в очі? Хоча оскільки ви всі тільки в неті такі розумні, то спробуй тут висунути звинувачення шо на твою думку такий-то розповів такій-то команді відповіді. І наведи якісь суттєві аргументи для підтвердження своїх слів. Бо якщо разом з Ішмаілом ви зараз просто "триндите", то це потрібно припиняти, оскільки ви кидаєте тінь не лише на мене, а й на цілу команду. Змінено: Comediant, 20-06-2010 21:38 ха-ха |
|
|
yurko |
Опубліковано 20-06-2010 21:45
|
Вміє писати Повідомлень: 36 Зареєстровано: 03.01.09 |
а може декому просто не подобається заміна координатора редгрупи? |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 20-06-2010 22:11
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: 2 Moonlight: якщо ти вважаєш, що команді "Хамелеон" були злиті запитання, то чому ж після етапу не сказав про це прямо, дивлячись мені в очі? Хоча оскільки ви всі тільки в неті такі розумні, то спробуй тут висунути звинувачення шо на твою думку такий-то розповів такій-то команді відповіді. І наведи якісь суттєві аргументи для підтвердження своїх слів. Бо якщо разом з Ішмаілом ви зараз просто "триндите", то це потрібно припиняти, оскільки ви кидаєте тінь не лише на мене, а й на цілу команду. Бгг, а які взагалі можуть бути докази зливу питань? Якщо злив і відбувся, то довести його нереально, хіба самі винуватці зізнаються. А всі оті підозри, чутки, непрямі звинувачення на форумах були є і будуть... |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 21-06-2010 00:07
|
Moonlight надіслано: По рівню ерудиції на перших місцях в ЛП мали би бути такі команди, як "Х files", "Прима №8" чи ми. На рахунок заздрості: чому "Герцоги миру" чи Ішмаїл, який грає у ІЛ, має задрити "Хамелеону"? :-) а можна детальніше про передумови такого висновку? див нік. |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 21-06-2010 00:33
|
Жмуркотик надіслано: Moonlight надіслано: По рівню ерудиції на перших місцях в ЛП мали би бути такі команди, як "Х files", "Прима №8" чи ми. :-) а можна детальніше про передумови такого висновку? На окремих етапах аналізував, яка команда які питання брала. Прима і Х-files часто брали питання, які вимагали саме серйозних знань, а не техніки чи розкуртки. |
Moonlight |
Опубліковано 21-06-2010 00:49
|
Дмитро Поліщук надіслано: 2 Moonlight: якщо ти вважаєш, що команді "Хамелеон" були злиті запитання, то чому ж після етапу не сказав про це прямо, дивлячись мені в очі? А толку? Твоє ставлення до нашої команди я зрозумів, коли перед четвертим етапом ти всупереч п.1.3.4 Кодексу МАК заборонив підсідати до нас людині, що запізнюється, посередині туру між питальними раундами. При цьому, коли я сказав, що це суперечить Кодексу МАК, ти заявив, що якщо буде треба, ти одразу ж збереж оргкомітет і заборониш підсідання вже на рівні оргкомітету. Дмитро Поліщук надіслано: Хоча оскільки ви всі тільки в неті такі розумні, то спробуй тут висунути звинувачення шо на твою думку такий-то розповів такій-то команді відповіді. І наведи якісь суттєві аргументи для підтвердження своїх слів. Бо якщо разом з Ішмаілом ви зараз просто "триндите", то це потрібно припиняти, оскільки ви кидаєте тінь не лише на мене, а й на цілу команду. А факту, що АФРОДіти з тобою у своєму складі на останньому етапі ВЛ взяли всі питання Христини Михальчишин, одне з яких було дуже рейтинговим, достатньо? |
Перейти на Форум: |