Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Відкрита Ліга
Відкрита ліга, 4 етап
|
|
ASSA |
Опубліковано 24-05-2010 20:40
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
RIOTER надіслано: ASSA, я думаю, можете не приїжджати! Як мінімум, команди, що у Львові грають Вам подякують за залікові бали А там якісь призи будуть?? Квиточки у Аквапарк наприклад. Чи квитки на чемп світу у ПАР )) |
|
|
ASSA |
Опубліковано 24-05-2010 20:43
|
До речі нарахунок питань. Не дуже вони і легкі були. Не було як на 3 етапі, коли ще до закінчення читання питання , півкоманди кричить правильну відповідь. Тут більшість карточек ми сдавали на останніх секудах. А штук 5-6 на останніх секундах і приходила правільна версія. |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 24-05-2010 21:00
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Foehn надіслано: Norfolk надіслано: нормальні результати а у Львові IQM скільки взяли ? Якщо не помиляюсь, десь 28-29(принаймні по турах було (вроді 10,12,7). Цікаво буде подивитись в Пікассо на франківські суперкоманди. Бо ривок з 49-го(1 етап) на 1-ше(4-й етап) вражає... А тут справа не в "суперкомандності". Справа в тім, що в двох останніх турах організатори запропонували антипакети антизапитань, які повністю нівелювали різницю в класі між командами. На абсурдно надлегких запитаннях виграти може і не фаворит. Достатньо зіграти акуратно і уважно, "піймати" менше "дірок", і вуаля. Не хочу применшувати ніяким чином перемогу (принаймні, у на франківському майданчику, інших резалтів не знаю) Етюду - вони молодці, в неповному складі зіграли так, як СП і в повному не змогли, так тримати! Але говорити про якийсь їх ривок, порівнюючи 1-2 етапи з двома останніми не варто. Цілком очевидно, що такий результат став можливим не завдяки зусиллям якихось команд, а завдяки абсолютно неадекватним пакетам запитань, запропонованим організаторами в двох останніх етапах. До речі, порівняння результатів говорить саме за себе. Етюд 12-16-27-31 СП 25-27-31-29 Ну і щоб остаточно закрити тему "суперкомандності", ризикну нагадати шановному Foehn, що в складі команди СП грає четверо все ще діючих чемпіонів Інтелект-ліги ЛОЛІТ. Ви вже самі вирішуйте, супер це, чи не супер. P.S. До речі, ЛОЛІТ варто б уважніше ставитись до того, чим ви "годуєте" підростаюче покоління. Бо якщо відкритка і надалі гратиме пакети такої якості, то команди старших ліг конкуренції можуть не боятися - до їх рівня з відкритки ніхто не доросте. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 24-05-2010 21:03
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
ASSA надіслано: До речі нарахунок питань. Не дуже вони і легкі були. Не було як на 3 етапі, коли ще до закінчення читання питання , півкоманди кричить правильну відповідь. Тут більшість карточек ми сдавали на останніх секудах. А штук 5-6 на останніх секундах і приходила правільна версія. Скажу тобі, Сашко, тихенько і на вушко. Так, щоб ніхто не чув. Це все відбувалося не тому, що питання були складними, а тому, що ми дико і безбожно тупили. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Клічук |
Опубліковано 24-05-2010 21:32
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Цікаво було б пограти на питаннях ІЛ і ЛП і порівняти з їх результатами, тоді б можна було говорити про рівень команд відкритки. До речі, я так і не зрозумів, франківські команди планують наступного року їздити в претенденти?
IQM - чемпіон |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 24-05-2010 21:32
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
ASSA надіслано: До речі ВІМ анонсував проведення КЗУ у Франіку - так що краще ви до нас) Торік етап КЗУ в Франіку був закритим |
|
|
Клічук |
Опубліковано 24-05-2010 21:34
|
До речі, а питання останні два етапи і справді були залегкі. В третьому ми четверо взяли 29, а в четвертому 2/3 відповідей було за перші 10 секунд. Через такий брейн інколи не могли зібратись і справді нормальні питання не брали.
IQM - чемпіон |
|
|
Foehn |
Опубліковано 24-05-2010 22:10
|
Трохи пише Повідомлень: 106 Зареєстровано: 23.11.09 |
ASSA надіслано: Foehn надіслано: Norfolk надіслано: нормальні результати а у Львові IQM скільки взяли ? Якщо не помиляюсь, десь 28-29(принаймні по турах було (вроді 10,12,7). Цікаво буде подивитись в Пікассо на франківські суперкоманди. Бо ривок з 49-го(1 етап) на 1-ше(4-й етап) вражає... А це обов"язково приїзджати?? А то у нас народ невиїздний в основному, можем і погано зіграти. А вдома як то кажуть і стіни допомогають. До речі ВІМ анонсував проведення КЗУ у Франіку - так що краще ви до нас) Ну, оголосили, що 20-ть кращих команд Відкритки гратимуть 13-го в Пікассо. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 24-05-2010 22:13
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Foehn, якщо не помиляюся, казали, що скоріш за все, гратимуть в "Пікасо" |
|
|
Foehn |
Опубліковано 24-05-2010 22:23
|
Magic_fly надіслано: Foehn надіслано: Norfolk надіслано: нормальні результати а у Львові IQM скільки взяли ? Якщо не помиляюсь, десь 28-29(принаймні по турах було (вроді 10,12,7). Цікаво буде подивитись в Пікассо на франківські суперкоманди. Бо ривок з 49-го(1 етап) на 1-ше(4-й етап) вражає... А тут справа не в "суперкомандності". Справа в тім, що в двох останніх турах організатори запропонували антипакети антизапитань, які повністю нівелювали різницю в класі між командами. На абсурдно надлегких запитаннях виграти може і не фаворит. Достатньо зіграти акуратно і уважно, "піймати" менше "дірок", і вуаля. Не хочу применшувати ніяким чином перемогу (принаймні, у на франківському майданчику, інших резалтів не знаю) Етюду - вони молодці, в неповному складі зіграли так, як СП і в повному не змогли, так тримати! Але говорити про якийсь їх ривок, порівнюючи 1-2 етапи з двома останніми не варто. Цілком очевидно, що такий результат став можливим не завдяки зусиллям якихось команд, а завдяки абсолютно неадекватним пакетам запитань, запропонованим організаторами в двох останніх етапах. До речі, порівняння результатів говорить саме за себе. Етюд 12-16-27-31 СП 25-27-31-29 Ну і щоб остаточно закрити тему "суперкомандності", ризикну нагадати шановному Foehn, що в складі команди СП грає четверо все ще діючих чемпіонів Інтелект-ліги ЛОЛІТ. Ви вже самі вирішуйте, супер це, чи не супер. Та я ж зовсім не іронізував, коли казав про суперкоманди. З нетерпінням очікую нагоди зіграти "вживу". Просто такий ривок Етюду справді вражає і заслуговує поваги. Шкода, що команда розігралась пізніше і має примарні шанси на потрапляння в Лігу Претендентів. Щодо пакетів, згоден, на 3-му етапі питання були доволі легкі., а щодо 4-го дозволю собі не погодитись. Не такі вони вже й легкі були, хоча й особливо цікавими я б теж їх не назвав. Про чотирьох "сітхів" у складі СП, вперше чую. Дозвольте поцікавитись, для чого команда покидає ІЛ, а потім практично тим самим складом грає у Відкритці? 0_о |
|
|
Foehn |
Опубліковано 24-05-2010 22:28
|
RIOTER, ну так, ще остаточно не відомо, але дуже хочеться.=) Надоїло на Погулянку ходити. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 24-05-2010 22:30
|
Foehn, просто, в мене таке враження, вирішили за 3 роки пройти весь етап до нового чемпіонства... Та й взагалі, як на мене, наразі перші 3 команди, мають навіть дууууже хороші шанси наступного року в ІЛ попасти... а 4-5 на міцно засісти в ЛП... |
|
|
ASSA |
Опубліковано 24-05-2010 22:30
|
Про чотирьох "сітхів" у складі СП, вперше чую. Дозвольте поцікавитись, для чого команда покидає ІЛ, а потім практично тим самим складом грає у Відкритці? 0_о Як би то сказати. На те щоб поїхати до Львова 7 разів у рік, треба кожного разу витрачати по 200 гривень , не рахуючи 6 годин у дорозі. А у відкритці 2 гривня на маршрутку и 3 години часу. ( не рахуючи затяжньої п"янки після виграшу кожного етап)))) Після 4 етапу ми не пили(( ( ну я не пив, інші может без мене напилися) Змінено: Bizba, 25-05-2010 08:53 |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 24-05-2010 22:32
|
Foehn, а минулого року не було 5 етапу для Відкритки в Пікасо зробили синхрон з ЛП |
|
|
Клічук |
Опубліковано 24-05-2010 22:36
|
Мені, особисто, цікаво грати на погулянці, не знаю чому, може молодість згадується . Ну а синхрон з ЛП теж би був цікавий, порівняти результати.
IQM - чемпіон |
|
|
ASSA |
Опубліковано 24-05-2010 22:36
|
RIOTER надіслано: Foehn, просто, в мене таке враження, вирішили за 3 роки пройти весь етап до нового чемпіонства... Та й взагалі, як на мене, наразі перші 3 команди, мають навіть дууууже хороші шанси наступного року в ІЛ попасти... а 4-5 на міцно засісти в ЛП... У мене є така підозра , що жодна команда з Франківська не буде грати наступного року у ПЛ. Але як кажуть - далі буде видно.. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 24-05-2010 22:38
|
шкода гроші??? зате в аквапарку поплаваєте ))))))))) |
|
|
ASSA |
Опубліковано 24-05-2010 22:39
|
RIOTER надіслано: шкода гроші??? зате в аквапарку поплаваєте ))))))))) Будні дні з 10 до 18. Якраз найкращі умови для іноземців. Ми минулі квиточкі комусь віддали. Не пам"ятаю кому. Якимось дівчатам. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 24-05-2010 22:42
|
ASSA, ото, Клічук, зверни(іть) увагу! Ато все лиш би продати |
|
|
Клічук |
Опубліковано 24-05-2010 22:43
|
Та ти почитай останнє повідомлення, уже нова пропозиція в дії.
IQM - чемпіон |
|
Перейти на Форум: |