Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
За мотивами п"ятничних зборів ("А це, синку, твоя батьківщина")
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 21-09-2009 02:19
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
RIOTER надіслано: Ну почалося все з фрази, що коли на минулий сезон розраховувалися внески, то розрахунки велися ще до економічної кризи, а сам сезон пройшовся з нею нога в ногу, саме тому цього настільки піднімають. Не зрозуміла логіка. Економічна криза - то привід ЗМЕНШУВАТИ розмір внесків, а не збільшувати його. Адже зросло безробіття, зменшились доходи працюючих, виникли фінансові труднощі у спонсорів і т.п. Чи, може, запитання купуються у далекому зарубіжжі за долари і євро??? Кошторис (чи фінансовий звіт) дійсно варто було би опублікувати (хоч би на цьому сайті), із зазначенням усіх доходів (у т.ч. від спонсорів) та витрат. Чи є що приховувати? А щодо -30 грн. за задоволену апеляцію - взагалі маразм (хоча нашій команді це й по барабану, бо апелів не подаємо). Команди платять за гру, отже мають право на якісні запитання. А їх ще й хотять змусити доплачувати за помилки інших : Пропоную інший варіант: за якість питань мусять відповідати редактори, тож якщо вони пропустили некоректне запитання, значить вони погано виконали свою роботу. І нехай вони ж і оплатять ті 30-50-100 грн. апеляційному журі (а бажано частково -і командам, які за свої кровні отримали некондиційний продукт). Може, тоді редактори більш відповідально поставляться до своїх обов"язків, буде менше некоректних питань, а отже - й поменшає апеляцій. |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 21-09-2009 08:11
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Значить не на всіх етапах ВЛ минулого сезону були однакові пизи... маючи безпосереднє відношення до двох з них, можу сказати, що в аквапарк не було... хоча ні, пригадую на якомусь етапі говорили, що нині у вигляді сюрпризу команді-переможцю в аквапарк квитки... ну та було... |
|
|
Bizba |
Опубліковано 21-09-2009 08:50
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Мурзік Васильович надіслано: - збільшення внесків за гру (120 для Інтелект-ліги, 90 - для Претендентів, 60 - для Відкритки). Це ще не все) Зазначені суми діятимуть лише першу половину сезону, а на другу (начебто, в разі "зміни економічної ситуації") вони будуть переглядатись. Ймовірність підвищення внесків у новому році оцінив би як 120% Змінено: Bizba, 21-09-2009 08:51 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 21-09-2009 11:17
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Цікаво як це вони в регламенті напишуть.
|
|
|
Клічук |
Опубліковано 21-09-2009 11:47
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Схоже що організатори вирішили перетворити турнір на бізнес. З одного боку, я їх розумію, але з іншого... То ж треба спонсорів розкручувати, а не гравців. Бо "знавці" то ж переважно народ із пролетаріату, не з куркулів. А може їх дустом-дустом... А стосовно апелів це мене просто вбило. Думали 60 грн застави багато? Нате вам. А 30 грн за роботу АЖ це просто жах. Я думаю можна легко знайти 3 незацікавлених людини, які в АЖ "за ідею" попрацюють... |
|
|
Клічук |
Опубліковано 21-09-2009 11:57
|
Так як в нас вже майже громадянське суспільство, то не можна ЇМ давати можливості вилазити НАМ на голову. Тому хотів в громади запитати, чи готові ми виступити єдиним фронтом, як в НХЛ чи в НБА часом, і бойкотувати турнір? Поки до нас реально не стануть дослухатись. Що думаєте??? |
|
|
Bizba |
Опубліковано 21-09-2009 12:48
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Клічук надіслано: Тому хотів в громади запитати, чи готові ми виступити єдиним фронтом, як в НХЛ чи в НБА часом, і бойкотувати турнір? Варто починати. Прихильники вже є. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 21-09-2009 13:06
|
+1
|
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 21-09-2009 13:16
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Торік в регламенті було прописано, шо за пропуск етапу команда платить штраф в розмірі внеску за пропущений етап, так шо бойкотувати прийдеться або тільки останній етап, або зразу весь сезон |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 21-09-2009 13:23
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Commonwealth надіслано: Торік в регламенті було прописано, шо за пропуск етапу команда платить штраф в розмірі внеску за пропущений етап, так шо бойкотувати прийдеться або тільки останній етап, або зразу весь сезон Скоріше друге... Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Клічук |
Опубліковано 21-09-2009 13:30
|
Мова йде про те, що має знайтися критична маса команд, які оголосять про бойкот, і цим змусять ОК дослухатись (підрахувати скільки бабок втратять) до думки громади. |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 21-09-2009 13:53
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Принаймі при наявності достатньої кількості команд можна організувати альтернативний, хоч і неофіційний, турнір. Тоді не шкода буде пропускати весь сезон.. |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 21-09-2009 13:55
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Пропоную написати колективного листа із претензіями (у мене претензії до фінансової політики щодо апеляцій) і подати на наступних зборах Правління ЛОЛІТ. |
yurk@ |
Опубліковано 21-09-2009 13:57
|
Окрім претензій щодо фінансових питань в листі варто також підняти питання відповідальності ОК та АЖ, щоб не було так як в діючому регламенту - оргам права, а командам відповідальність. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 21-09-2009 14:15
|
Moonlight надіслано: Пропоную написати колективного листа із претензіями (у мене претензії до фінансової політики щодо апеляцій) і подати на наступних зборах Правління ЛОЛІТ. Угу, а правління, яке на 85%=оргкомітет пошле його подалі. Я тіки за те, щоб написати листа, але треба мати щось в запасі, якщо правлінню буде пофік на нас. |
|
|
Wintermute |
Опубліковано 21-09-2009 14:23
|
Пише багато Повідомлень: 434 Зареєстровано: 04.01.09 |
В запасі - купа синхронів, які спокійно можна відіграти в Драконів. Цікаво, які внески в Тернополі, де граються тіж самі синхрони? Бо вже зараз гравцям ІЛ квиток в 2 сторони в Тернопіль обходиться деше за змагання у Львові
(c). Цахіагійн Елбегдорж |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 21-09-2009 14:28
|
Сергію, якщо ті синхрони відігруватиме 2-3 команди з двох ліг, то ЛОЛІТу каґ бе плювать на то. Мені цікаво чи набереться хоч 15-20 команд готових бойкотувати офіційний турнір.
|
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 21-09-2009 14:37
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
А нашо таке робити? Внески за гру постійно зростають і може вони навіть випрадані...може. А збирати 20 команд, які не ходитимуть на ігри, тіки шоб скасували 30 гривень оплати за апель? може то є якісь інші способи?
In Iokus veritas... |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 21-09-2009 14:47
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Infinite Tale надіслано: А нашо таке робити? Внески за гру постійно зростають і може вони навіть випрадані...може. Ага... "С одной стороны - да, но с другой - конечно!". Річ у тім, що організатори мають повне право пропонувати ті зміни до регламенту, які вважають за потрібне. А учасники змагань мають право вирішувати - погоджуватися з ними чи не погоджуватися. Зараз бачимо, що багато хто не готовий прийняти регламент у новому вигляді, а отже - поставити підпис під заявкою на новий сезон. Свобода слова, знаєте... Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 21-09-2009 14:48
|
Питання не лише в грошах, а в ставленні до гравців, заради яких, начебто, і мають проводитись змагання |
|
Перейти на Форум: |