Перегляд теми
Сторінка 2 з 2: 12
|
Карпати - ФК "Львів"
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 26-05-2009 23:04
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Та хто тих ламаків розкупить? А вот карпати ацкі по феїрплейськи зіграли, в другому таймі по полю валялись стільки шо навіть ніщій Кріштіано Роналдо стільки не валяється. Не судилось мені в цьому році більше на стадіон сходити, ну і фтопку |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 26-05-2009 23:18
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Нічого, ще не все втрачено Зачекаємо на рішення щодо атестації клубів УПЛ на наступний сезон, бо можуть когось і відчепити... А так шкода, звісно Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 27-05-2009 00:23
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
З трудом віриться, шо когось можуть не атестувати. Тут ФК Львів зі своїм пасовиськом в Добромилі був би якраз кандидатом #1. Та і лишитись в вишці за рахунок того, шо когось зняли імхо не солідно. Достатньо було втримати нічию вчора або в суботу |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 27-05-2009 00:28
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Commonwealth надіслано: З трудом віриться, шо когось можуть не атестувати. Тут ФК Львів зі своїм пасовиськом в Добромилі був би якраз кандидатом #1. Та і лишитись в вишці за рахунок того, шо когось зняли імхо не солідно. Достатньо було втримати нічию вчора або в суботу Та зрештою так... Можна скільки завгодно матюкати Димінського за його посильний внесок у справу випирання "Львова" в першу лігу, але хто ж заважав забивати пенальті сьогодні, чи справлятися з доброзичливо налаштованим "Динамо"? Хоча чомусь думаю, що "Львів" у першій лізі не закисне. Судячи з того, що на завтра анонсували пресуху Кіндзерського, припускаю, що план "Б" у нього є. І база вболівальників формується, зрештою... Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 27-05-2009 00:49
|
Модератор Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
судячи з того, що я бачив на кількох форумах, наступні дербі (якщо вони будуть), обіцяють бути дуууже гарячими А стосовно атестації - це не той шлях, яким варто завойовувати місце у "вишці". З.І. Думаю, що при рівній кількості очок між командами, які ведуть боротьбу за щось (чемпіонство, місце в єврокубках тощо) все-таки варто проводити "золотий матч". |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 27-05-2009 12:07
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Я взагалі не розумію, чому місто не підтримує свою другу команду у ВИШЦІ???? Я особисто вболівав і за Карпати і дуже вболівав за ФК ЛЬВІВ!!! Сподіваюсь, що наступного року вони знову війдуть в елітний дивізіон
Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
Сторінка 2 з 2: 12
Перейти на Форум: |