Перегляд теми
Логіка - рецидивіст чи середньостатистичний?
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 29-03-2009 11:16
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
І стати одразу першою підозрюваною?
|
|
|
sark |
Опубліковано 29-03-2009 16:12
|
Пише багато Повідомлень: 251 Зареєстровано: 19.02.09 |
2 Persona non grata Я подумав що її сестра також закохалася в того тіпа |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 30-03-2009 23:22
|
Вміє писати Повідомлень: 43 Зареєстровано: 30.01.09 |
Але ж погодься,Mephisto,вона у будь-якому випадку є першою підозрюваною!Таким чином вона одним пострілом вбила двох зайців: спадок її,хлопець на похороні!Який б з мотивів не приписати-результат один.Хіба ти ще щось придумав... |
|
|
March |
Опубліковано 30-03-2009 23:38
|
Трохи пише Повідомлень: 82 Зареєстровано: 06.01.09 |
Тут ще велике питання, чи з’явиться той хлопець на похороні... якщо похорон раз в десять років, то на ньому будуть всі, а якщо похорони влаштовувати кожні два тижні, то на аншлаг марно сподіватись. Хоча думаю, що це вірна відповідь - щоб побачити його ще раз. Ніби все логічно, вона два тижні намагалась дізнатись, хто ж він, і так і не дізналась. Хоча якось тупо, що чоловік мрії опинився родичем, хоч і далеким. Цікаво, якщо він виявиться одруженим, вона через два тижні вб’є його дружину? А якщо він не захоче на ній одружуватись - то його і себе? Кошмар! Змінено: March, 30-03-2009 23:40 |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 31-03-2009 11:17
|
March,зовсім не обов"язково щоб хлопець був родичем,це міг бути навіть похресник.Інколи людині достатньо лише глянути,щоб бути щасливою.Якщо припустити,що це той випадок,то обійдеться без жертв,а якщо той,що ви пропонуєте,то тут теж є але.Можливо,якщо вона егоїст,то при відмові покинути дружину вона вб"є і хлопця,і її.Так би мовити,не тобі і не мені!Якщо ж меланхолік-вб"є себе також!Що скажете? |
|
|
ishmail |
Опубліковано 31-03-2009 12:01
|
Вміє писати Повідомлень: 43 Зареєстровано: 04.01.09 |
Оскільки хлопець був побачений лише на похороні, то слід припустити, що імовірність побачити його на наступному похороні є значно вищою ніж просто сподіватись на випадкову зустріч. Із зростанням кількості похоронів імовірність побачити його зростає. Маємо явний мотив і формальну логіку скоєння злочину, або і серії злочинів.Відповідно до вищесказаного можна припустити, що вчинене вбивство буде не останнім, якщо вбивцю не зупинять. Є підозра, що дане запитання має на меті виявлення людей здатних до вчинення серійних злочинів (не обов"язково лише вбивств) Я понял в чем ваша беда. Вы слишком серьёзны. Умное лицо еще не признак ума, господа. Все глупости на земле совершаются именно с этим выражением лица. Улыбайтесь, господа. Улыбайтесь! |
|
|
Commonwealth |
Опубліковано 31-03-2009 12:17
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 776 Зареєстровано: 07.01.09 |
Не садіть Мефісто, він просто знав відповідь |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 31-03-2009 13:01
|
Угу, і для її підтвердження тягаю з собою пару удавок.
|
|
|
yurk@ |
Опубліковано 31-03-2009 13:06
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Добрий ти.... |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 31-03-2009 13:54
|
Звісно ж, ібо
|
|
|
March |
Опубліковано 31-03-2009 18:39
|
Persona non grata надіслано: March,зовсім не обов"язково щоб хлопець був родичем,це міг бути навіть похресник.Інколи людині достатньо лише глянути,щоб бути щасливою.Якщо припустити,що це той випадок,то обійдеться без жертв,а якщо той,що ви пропонуєте,то тут теж є але.Можливо,якщо вона егоїст,то при відмові покинути дружину вона вб"є і хлопця,і її.Так би мовити,не тобі і не мені!Якщо ж меланхолік-вб"є себе також!Що скажете? Якщо жінка вбила свою сестру, лише щоб побачити того чоловіка, то це означає, що вона егоістична, зла і жорстока, а така людина не може любити. Тому я дуже сумніваюсь, що чоловіку теж достатньо буде лише погляду, щоб зрозуміти, що вона жінка його мрії. А навіть якщо він і впізнає в ній жінку своєї мрії, їхнє щастя буде недовгим, бо судячи з вчинків, жінка явно психічно ненормальна, це мусить рано чи пізно вілизти. І я не здивуюсь, якщо виявиться, що крім сестри, вона вбила і свою матір. |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 31-03-2009 19:43
|
Тут я б з вами поспорила!60% вбивць-люди слабкі,меланхолічні,такі,що не здатні вижити на планеті(це якраз той випадок!).Якби вона була сильною,то знайшла б спосіб добитися чоловіка своїх мрій.Егоїсти кохаються в собі,а тут ми бачимо,що вона пішла на все ради нього,кинула себе під ноги правосуддю,віддала своє тіло в сирі тюремські мури,а ради чого?щоб зустрітись це точно,а що далі- це вже "езотеричні" пошуки і тут наші погляди розійдуться. Що ж до щастя,то воно в кожного своє.Невідомо хто він.А якщо він побачить нащо вона здатна ради нього і оцінить це позитивно?А якщо фраза "яке йшло,таке і здибало" це саме про них?Адже неоспоримим фактом залишається те,що кожна людина шукає в іншій саму себе і тільки себе. |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 31-03-2009 20:05
|
ishmail написав: Є підозра, що дане запитання має на меті виявлення людей здатних до вчинення серійних злочинів (не обов"язково лише вбивств) "Корисно випивати вдень 100 гр. горілки,але ж хто на 100 зупиниться?"Люди яка спромоглась вбити,аналогічна тій,що зробила перший крок,ідучи по канаті.Перший виявився безпечним і вона ступає вдруге.Особливо коли злочин не був виявлений або непокараний,людина починає вірити в хаос і сваволю-такий тернистий шлях рецидивіста... |
|
|
March |
Опубліковано 31-03-2009 20:26
|
Persona non grata надіслано: Адже неоспоримим фактом залишається те,що кожна людина шукає в іншій саму себе і тільки себе. Перший раз про такий факт чую. Виходить, чоловік в жінці шукає чоловіка? А жінка в чоловікові шукає жінку??? Змінено: March, 31-03-2009 20:33 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 31-03-2009 20:33
|
Persona non grata надіслано: ishmail написав: Є підозра, що дане запитання має на меті виявлення людей здатних до вчинення серійних злочинів (не обов"язково лише вбивств) "Корисно випивати вдень 100 гр. горілки,але ж хто на 100 зупиниться?"Люди яка спромоглась вбити,аналогічна тій,що зробила перший крок,ідучи по канаті.Перший виявився безпечним і вона ступає вдруге.Особливо коли злочин не був виявлений або непокараний,людина починає вірити в хаос і сваволю-такий тернистий шлях рецидивіста... А вбивство з метою самооборони? |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 31-03-2009 21:00
|
Це теж залежить від самої людини. Одні отримують глибоку психологічну травму (як показує не мій досвід, одні стають надзвичайно чутливими, що й комара не вб"ють, а інші втрачають чутливість і здатні в парі з порушеною психікою не стримати себе вчасно), а нв ще інших це ніяк не відіб"ється (подумаєш, що ж тут такого!) їхня рутивна самооборона в іншому випадку стає просто уявною. |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 31-03-2009 21:01
|
Для March: Як Ви не розумієте, що тут ідеться про зовнішність та про характер, але аж ніяк не про стать! |
|
|
March |
Опубліковано 31-03-2009 22:16
|
Persona non grata надіслано: Для March: Як Ви не розумієте, що тут ідеться про зовнішність та про характер, але аж ніяк не про стать! Я якраз характер і маю на увазі. В тебе виходить, що сильний чоловік шукає сильну жінку, а слабкий - слабку. Якщо другий варіант ще більш-менш, то в першому пара розведеться після численних скандалів, породжених боротьбою за лідерство. Змінено: March, 31-03-2009 22:20 |
|
|
Persona grata |
Опубліковано 01-04-2009 19:57
|
На 100% з вами згідна!Подружнє життя цих пар не складеться,бо перші не поділять обов"язки,а другі взагалі не зможуть існувати без підтримки стороніх.Проте суть у тому,що справді такі шлюби не довготривалі,я з цим погоджуюсь і ніразу цьому не перечила!Людина найбільше любить саму себе,але жити зі самим собою не реально!Для шлюбу підходить протилежна людина,але протягом усього свого життя особа тягнеться до подібних собі(маємо стадний ефект).Вище я говорила про притягання між людьми,але зовсім не мала на увазі одруження. |
|
|
Energy Butterfly |
Опубліковано 02-04-2009 09:12
|
Трохи пише Повідомлень: 124 Зареєстровано: 07.01.09 |
та чого ж... тут справа не в тому хто сильніший/слабший! просто треба навчитись поступатись, навіть якшо бачиш шо правий... бо дуже багато сімей і розпадаються через те що ніяк не поступляться один одному ------------------------------------------------ Main Inside |
Перейти на Форум: |