Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
За мотивами п"ятничних зборів ("А це, синку, твоя батьківщина")
|
|
Beznazvy |
Опубліковано 30-09-2009 01:36
|
Вміє писати Повідомлень: 15 Зареєстровано: 03.09.09 |
Не знаю яким чином звертатися до Правління, щоб хоча б хтось дав розясненням щодо підвищення внесків. Я тричі писав свою аргументацію, проте так і не отримав жодного більш менш адекватного тлумачення, окрім того що долар зростає. Про економічне обгрунтування взагалі говорити нічого – воно просто відсутнє. Я терплячий, але така поведінка є виявом вашого (з маленької букви) непрофесіоналізму та відвертої неповаги. Як би там не було, але за часів Володимира Жмурка він завжди був єдиною людиною, в якої можна було спитати «що? де? і коли?»! Проте після реформ Ліги сформувався колективний орган і замість індивідуальної відповідальності появилась колективна безвідповідальність. Це класичний приклад розростання бюрократії у відповідності до «законів С.Паркінсона». Цього треба було очікувати. Утворився такий собі «закритий клуб», який думає, що «ви там розумієте». Я забираю свій мандат довіри цій так званій «команді». Достатньо поглянути лише, як рознесло окремих їх членів після обрання на посаду. ЯКЩО до початку сезону так і НЕ ПОЯВЛЯТЬСЯ економічно обґрунтованого розміру внесків на сезон, в такому разі НЕ МАЄ ПІДСТАВ приймати участь в такій Лізі з ТАКИМ Правлінням! P.S. І ще одне. Мені зовсім не зрозуміла відповідь на зразок «НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ - НЕ ГРАЙТЕ». Я так розумію, хтось спіймав Бога за бороду. Мені НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ як поводиться ця «команда» і такі репліки одне із підтвердження цього. |
|
|
Клічук |
Опубліковано 30-09-2009 10:30
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
Не подобається - не грай )))) |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 30-09-2009 13:34
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Тово "Не подобається- не грай" колись ше дасть свої плоди. Ше кумедно коли на будь-які претензії до питань відповідь одна: зато то не Башук. Типу один Башук фігню пише. In Iokus veritas... |
|
|
Comediant |
Опубліковано 30-09-2009 19:14
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
да, кстать, а кого рознесло, га? бо я ото шию не можу повернути і глянути хто там віджерся на ваших внесках (я тож так хчу!!!)
ха-ха |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 30-09-2009 19:30
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
У всіх різний обмін речовин. Один може їсти багто і не поправлятися. Інші - сидять на дієтах і справно набирають кілограми. Так шо візуально цього не визначиш. Хіба по пушку на обличчі, але то вже тре читати Крилова. див нік. |
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 30-09-2009 21:43
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
Крім того, для ЛП та ВЛ збільшується щонайменше в 2 рази оплата праці редакторської групи Враховуючи "щонайменше в 2 рази" підвищений гонорар, ще й в часи економічної кризи, пропоную запровадити стягнення (відрахування з оплати праці) редакторської групи за кожне відігране питання, на яке була подана та задоволена апеляція на некоректність запитання. На суддів накласти аналогічне стягнення у разі задоволення апеляції на зарахування. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 30-09-2009 22:23
|
всі пропозиції в регламент! суддів штрафувати ніззя, оскільки ви можете оскаржити їхнє рішення, а якшо вони вам зарахують сумнівну відповідь на них решта команд буде бочку котити. а от на рахунок штрафів для редакторів (тим більше, якщо пакети будуть тестуватися) і ведучого (наприклад за суттєву помилку - 50% від гонорару) - я повністю за!
ха-ха |
|
|
Beznazvy |
Опубліковано 01-10-2009 08:48
|
Ви таки хочете цю тему заболтати. У вас там багато математиків і прикладників, от і скажіть те, що тут написано це розрахунки? це обгрунтування? Це проста констатація умови. РОЗРАХУЙТЕ ВИДАТКОВУ ЧАСТИНУ на сезон, на етап кожної ліги і РОЗМІСТІТЬ НА САЙТІ для всенародного обговорення. Що значить "от і рахуйте". Наскільки я памятаю ви зголосилися на це і це ваш прямий обовязок. І ще одне запитання: ви знаєте різницю між МАТЕМАТИЧНИМ РОЗРАХУНКОМ та ЕКОНОМІЧНИМ ОБГРУНТУВАННЯМ? Так от потрібні НЕ РОЗРАХУНКИ, А ОБГРУНТУВАННЯ! |
|
|
Magic_fly |
Опубліковано 01-10-2009 09:35
|
Трохи пише Повідомлень: 146 Зареєстровано: 03.01.09 |
Beznazvy надіслано: Ви таки хочете цю тему заболтати. У вас там багато математиків і прикладників, от і скажіть те, що тут написано це розрахунки? це обгрунтування? Це проста констатація умови. РОЗРАХУЙТЕ ВИДАТКОВУ ЧАСТИНУ на сезон, на етап кожної ліги і РОЗМІСТІТЬ НА САЙТІ для всенародного обговорення. Що значить "от і рахуйте". Наскільки я памятаю ви зголосилися на це і це ваш прямий обовязок. І ще одне запитання: ви знаєте різницю між МАТЕМАТИЧНИМ РОЗРАХУНКОМ та ЕКОНОМІЧНИМ ОБГРУНТУВАННЯМ? Так от потрібні НЕ РОЗРАХУНКИ, А ОБГРУНТУВАННЯ! Як писав уже давно в іншій темі на цьому форумі Володимир Печерога: vumnik надіслано: Гроші... Як би це сказати делікатніше? Справа у тому, що грошові розрахунки - річ дуже делікатна, і до будь-якої організації можна при бажанні придовбатися і влаштувати неприємності. Особливо, коли грошові питання обговорюються на відкритому форумі. Але всередині організації якась звітність має бути. Ми наш кошторис готові показати будь якому капітану на паперовому носії і одразу ж забрати назад. Так що жодних цифр на загальний розгляд ніхто не повісить. Єдиний реальний варіант - вимагати звітності в такій формі, як написав Володимир. Тут могла бути Ваша реклама. |
|
|
Beznazvy |
Опубліковано 03-10-2009 22:10
|
Я також людина, я також працюю, я також маю уявлення, що таке гроші, і прекрасно розумію, що вести строгу бухгалтерію в громадській організації складно. Все на совісті Правління. Хоча цитату, яку наводить vumnik із постом Печероги я раніше жодного разу не читав, чомусь хочеться зрозуміти. І я намагався довгий час це робити. Проте люди в ЛОЛІТ, які мали б за це відповідати поводяться таким чином ніби я прошу їхню декларацію про доходи чи код банківського рахунку. Це ж можна якось пояснити, натомість у відповідь лунає неадекватна реакція або мовчанка. Тому то я закликаю до елементарного ДІАЛОГУ, обміну думками та консенсусу. |
|
|
Beznazvy |
Опубліковано 10-10-2009 15:29
|
Члени Правління активно брали участь в обговоренні проблем, що назбиралися перед стартом сезону до моменту поки їм не запропонували конструктивний діалог. Одразу по тому обрали "аргумент слабкого" - банально відмовчуються або в крайньому відсміюються. Мовчання, яке продовжується слід розцінювати як їхню згоду із тими закидами, які тут правомірно висувають. Я так розумію частина Правління звикла, ще з ігрової практики, вирішувати питання в рамках алко-трешу та "коматозних студій". |
|
|
Comediant |
Опубліковано 11-10-2009 09:46
|
бугагашеньки алко-треш - то гарно))
ха-ха |
|
Перейти на Форум: |