Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Відкрита Ліга
Відкрита ліга, 4 етап
|
|
Темний_Патрік |
Опубліковано 09-06-2010 18:14
|
Трохи пише Повідомлень: 53 Зареєстровано: 23.05.09 |
Знаєте, я теж не прихильник так званого синхрону. Ніщо не заважає командам підіслати козачка, який би фіксував правильні відповіді. Якщо синхрон, то потрібно проводити його одночасно, тоді більш-менш виключається можливітсть нечесної гри. Заборона на обговорення, вона скоріше моральна і нікому не забороняє плескати язиками. |
|
|
ASSA |
Опубліковано 10-06-2010 10:37
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Темний_Патрік надіслано: Знаєте, я теж не прихильник так званого синхрону. Ніщо не заважає командам підіслати козачка, який би фіксував правильні відповіді. Якщо синхрон, то потрібно проводити його одночасно, тоді більш-менш виключається можливітсть нечесної гри. Заборона на обговорення, вона скоріше моральна і нікому не забороняє плескати язиками. А яке задоволення від нечесної гри?? ну займеш ти перше місце і що?? Розумніший ти від цього не станеш, а практика синхронів поширена у всьому світові, і грають там не 20-30 команд , а 200-300. І поки що , не було гучних випадків нечесної гри. Так поодинокі. |
|
|
Темний_Патрік |
Опубліковано 10-06-2010 17:40
|
Трохи пише Повідомлень: 53 Зареєстровано: 23.05.09 |
Тобі не має сенсу обманювати інших, але людська натура така, якщо не сьогодні, то завтра хтось додумається до цього. Не хочу в жодному разі кидати тіні на інші команди, але так би було спокійніше. До речі, зафіксувати таке зловживання у наших умовах майже нереально. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 10-06-2010 19:31
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
Це - ЛОЛІТ, не дивуйтесь! Введення посад координаторів ліг аніскільки не додало відповідальності у належному виконанні функцій та врахуванні інтересів гравців. Наскільки я розумію, у команд ЛП претензій немає, тому попрошу не узагальнювати Змінено: Comediant, 10-06-2010 19:58 ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 10-06-2010 23:18
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: Наскільки я розумію, у команд ЛП претензій немає, тому попрошу не узагальнювати Оскільки ліг три, а "бездоганна" лише одна, використання множини у моїй фразі виправдане Давааджаргал Мунхбат! |
|
Перейти на Форум: |