Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
Розвиток КІІ у наступному сезоні.
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 20-06-2011 00:03
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
КІІ (Клуб Інтелектуальних ігор) - це структурний підрозділ ЛОЛІТ. Хочу почути пропозиції, побажання стосовно розвитку КІІ в наступному сезоні. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 20-06-2011 00:12
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Близнюк Георгій надіслано: КІІ (Клуб Інтелектуальних ігор) - це структурний підрозділ ЛОЛІТ. З такого означення не докінця зрозуміло, що САМЕ є КІІ... k |
|
|
Corleone |
Опубліковано 20-06-2011 00:14
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
1. Нормальний календар, у якому нема 4-місячної перерви між етапами (можна збільшити кількість етапів). 2. Переглянути процедуру оплати апеляцій - команди повинні платити лише за відхилені. "Гарячі голови" (2008-2014) |
Bizba |
Опубліковано 20-06-2011 00:14
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Маленький принц надіслано: З такого означення не докінця зрозуміло, що САМЕ є КІІ... http://uk.wikipedia.org/wiki/K2 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 20-06-2011 00:19
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Bizba надіслано: Маленький принц надіслано: З такого означення не докінця зрозуміло, що САМЕ є КІІ... http://uk.wikipedia.org/wiki/K2 та К2 я знаю, я питав про КІІ k |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 20-06-2011 00:33
|
Корлеоне: Я так розумію, що Ви граєте в команді ПЛ. Перерва була меншою, але все одно завеликою. Січень- лютий - це місяці, коли оренда будь- якого (Пікасо, Погулянка) залу виростає на 50%. Капіталізьм. Тому ОрКи і "викружують" подешевше, щоби не піднімати внески команд. |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 20-06-2011 00:49
|
Маленький принц надіслано: Близнюк Георгій надіслано: КІІ (Клуб Інтелектуальних ігор) - це структурний підрозділ ЛОЛІТ. З такого означення не докінця зрозуміло, що САМЕ є КІІ... ЛОЛІТ- це КІІ, МО "СЛІД", "Кіноклюб" |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 20-06-2011 01:20
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
Corleone надіслано: Переглянути процедуру оплати апеляцій - команди повинні платити лише за відхилені. підтримую. команди не повинні оплачувати помилки редактора чи суддів |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 20-06-2011 01:39
|
Миколі: Апеляція- це НЕ доказ автору, редактору, суддям щодо їх некомпетентності. Апеляція- це ІНАКШИЙ погляд на відповідь, яку розглядають незаангажовані в результаті люди. Це - робота АЖ. Особисто я не довіряю людям які на ПОСТІЙНІЙ основі виконують свої обов'язки "задурно". Членам АЖ ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно відшкодовувати грошима час, який вони витратили на ГРУНТОВНИЙ розгляд апеляції. Це моя позиція, і, ти , Микола, про неї знаєш Змінено: Близнюк Георгій, 20-06-2011 01:42 |
|
|
don_gael |
Опубліковано 20-06-2011 08:43
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Близнюк Георгій надіслано: Миколі: Апеляція- це НЕ доказ автору, редактору, суддям щодо їх некомпетентності. Апеляція- це ІНАКШИЙ погляд на відповідь, яку розглядають незаангажовані в результаті люди. Це - робота АЖ. Особисто я не довіряю людям які на ПОСТІЙНІЙ основі виконують свої обов'язки "задурно". Членам АЖ ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно відшкодовувати грошима час, який вони витратили на ГРУНТОВНИЙ розгляд апеляції. Це моя позиція, і, ти , Микола, про неї знаєш Кодекс МАК. Пункт 2.2.3, "Удовлетворение апелляции любого типа приводит к возвращению команде залога в полном объеме, если иное не установлено регламентом." |
Мурзік Васильович |
Опубліковано 20-06-2011 08:49
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
don_gael надіслано: Кодекс МАК. Пункт 2.2.3, "Удовлетворение апелляции любого типа приводит к возвращению команде залога в полном объеме, если иное не установлено регламентом." Ключові слова я виділив А що робити, коли регламент пакистанський? Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 20-06-2011 10:18
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
Близнюк Георгій надіслано: Миколі: Апеляція- це НЕ доказ автору, редактору, суддям щодо їх некомпетентності. Апеляція- це ІНАКШИЙ погляд на відповідь не завжди ж, погоджуєтеся? різні дрібні питання можна вирішити на місці за наявності інтернету, і не потребують грунтовної роботи. відповідно пропозиція - вайфай в пікассо є? |
|
|
don_gael |
Опубліковано 20-06-2011 10:32
|
Вміє писати Повідомлень: 30 Зареєстровано: 22.03.09 |
Мурзік Васильович надіслано: don_gael надіслано: Кодекс МАК. Пункт 2.2.3, "Удовлетворение апелляции любого типа приводит к возвращению команде залога в полном объеме, если иное не установлено регламентом." Ключові слова я виділив А що робити, коли регламент пакистанський? Та нічого не робити. Це право закрпілено за Оргкомітетом, чи іншим органом, який встановлює та закріплює регламент. |
Scessia |
Опубліковано 20-06-2011 10:54
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
1. Переглянути питання з інтелектуальними внесками. Як показав цей сезон - вона абсолютно неефективна. Одиниці команд ІЛ закрили внески, я вже не кажу про ЛП і навіть боюсь уявляти ЩО здає ВЛ. 2. Переглянути призначення координаторів і редакторів пакетів. В першу чергу для ЛП. Цьогорічна купа матюків на пакети ЛП - підтвердження актуальності. В принципі, питання корелюється з попереднім. 3. Питання роботи ІЖ. По-моєму, зараз функція ІЖ зводиться до розбирання почерку, перерахунку карточок і ставлення плюсиків/мінусиків. Будь-які більш-менш спірні моменти скеровуються до АЖ. (+1 до посту Миколи) Який сенс у роботі аж 3-ох суддів і чергового адміністратора на грі? 4. Оприлюднення ПОВНОГО тексту апеляцій і АРГУМЕНТАЦІЇ АЖ, бо деякі рішення викликають праведний гнів. tbc Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 20-06-2011 11:03
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Scessia надіслано: 1. Переглянути питання з інтелектуальними внесками. Як показав цей сезон - вона абсолютно неефективна. Одиниці команд ІЛ закрили внески, я вже не кажу про ЛП і навіть боюсь уявляти ЩО здає ВЛ. Дивлячись що ЛОЛІТ треба - питання чи гроші Як засвідчує нескладний підрахунок (див. http://lolit.eleks.lviv.ua/news.php?r...admore=231), профіт тільки з команд ІЛ/ЛП склав ~3700 грн. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 20-06-2011 11:06
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
1. Переглянути питання з інтелектуальними внесками. Як показав цей сезон - вона абсолютно неефективна. Одиниці команд ІЛ закрили внески, я вже не кажу про ЛП і навіть боюсь уявляти ЩО здає ВЛ. Враховуючи цікаву ситуацію, коли за нездане питання ти платиш 10 грн, а за здане не як інтелектуальний внесок, а за гроші, отримуєш 15 - вигідніше здавати питання за гроші, а не інт. внеском))) |
|
|
Scessia |
Опубліковано 20-06-2011 11:28
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 Bizba, yurk@: саме тому і вважаю це питання актуальним
Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Corleone |
Опубліковано 20-06-2011 11:36
|
Близнюк Георгій надіслано:Членам АЖ ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно відшкодовувати грошима час, який вони витратили на ГРУНТОВНИЙ розгляд апеляції. Не заперечую, але ці гроші можна закласти в оргвнесок. Крім того - нехай член АЖ отримує по 10 грн за апеляцію (з тих 30, що не повертаються). А куди ж тоді йдуть ті гроші, які не віддають у випадку відхилення апеляції? Гонорар зростає? Думаю, кошти з відхилених апеляцій спокійно перекриватимуть суму, потрібну для роботи АЖ. Ну і про опублікування тексту апеляцій і коментарів суддів - то вже навіть говорити надоїло... Бо "пілот Боїнга" - то вже повний абсурд... "Гарячі голови" (2008-2014) |
Corleone |
Опубліковано 20-06-2011 11:38
|
Щодо питань: команда вирішила, що простіше заплатити ті 150 грн, ніж писати питання, які потім можуть без жодної аргументації не зарахувати, у той час як в пакети потрапляють питання зовсім безглузді...
"Гарячі голови" (2008-2014) |
tayo |
Опубліковано 20-06-2011 12:00
|
Трохи пише Повідомлень: 71 Зареєстровано: 27.01.11 |
Corleone надіслано: Щодо питань: команда вирішила, що простіше заплатити ті 150 грн, ніж писати питання, які потім можуть без жодної аргументації не зарахувати, у той час як в пакети потрапляють питання зовсім безглузді... а взагалі-то дійсно що робить редакторська група, невідомо) за сезон порадував один пакет (вчорашній) та окремі запитання. Некоторые из женщин предпочитают экологически чистый вид транспорта – метлу. |
|
Перейти на Форум: |