Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Анонси
Вибори регіонального представника ЛУК
|
|
Bizba |
Опубліковано 19-09-2010 18:53
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Добридень! 27 вересня, перед початком 1 етапу ОВСЧ в рамках Синхрон-ліги, заплановано проведення виборів регіонального представника ЛУК у Львівській області. Капітани (представники) команд запрошуються на вул. Кирила і Мефодія, 8, ауд. 15, на 19 год. Усім зацікавленим у програмі розвитку львівського руху ЩДК відповім приватним повідомленням, також на цю тему буде мій виступ на зібранні. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Володимир Жмурко |
Опубліковано 21-09-2010 13:32
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 514 Зареєстровано: 08.01.09 |
Вибори регіонального представника ЛУК у Львівській області відбудуться на черговій V Звітно-виборній конференції ГО ЛОЛІТ, яка відбудеться 10 жовтня 2010 року у м.Львові. За додатковими питаннями прошу звертатися до голови оргкомітету конференції Назара Коваля (050)3170494, (067)6897575. З повагою президент ЛОЛІТ, регіональний представник ЛУК у Львівській області Володимир Жмурко Змінено: Володимир Жмурко, 21-09-2010 13:35 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 21-09-2010 13:38
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
А до виборів представника ЛУК будуть допущені представники команд, в складі котрих немає дійсних членів ЛОЛІТ?
|
|
|
Bizba |
Опубліковано 22-09-2010 06:04
|
Mephisto надіслано: А до виборів представника ЛУК будуть допущені представники команд, в складі котрих немає дійсних членів ЛОЛІТ? Взагалі-то, вибори представника ЛУК відбуваються за правилами ЛУК, а не ЛОЛІТ. Проведемо їх 27-го вересня. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 22-09-2010 20:23
|
Адміністратор Повідомлень: 350 Зареєстровано: 03.01.09 |
Хочу дещо прояснити представникам команд які збираються на будь-які з цих виборів. Це фарс, в якому ваші голоси нічого не вирішують. Я особисто спитався в Андрія Безбородова, що буде, якщо в ЛУК прийде 2 заявки від одного регіону. У відповідь я почув те, що й очікував: ЛУК вибере того, у кого там кращі зв"язки, а не буде звертати увагу на кількість голосів за якогось кандидата і інші подібні дрібниці. Це фарс, в якому ваші голоси нічого не вирішують!
Змінено: Comediant, 22-09-2010 20:29 ха-ха |
|
|
Comediant |
Опубліковано 22-09-2010 20:29
|
Капітани (представники) команд Яких команд? Лолітівських, укубівських чи синхрон-ліги? Бо наприклад в команді "Мі-мі-мі матричне" є представники наступних команд: Д. Стрільчук - Песиголовці, В.Войтюк - МК, Д.Поліщук - афродіти, А.Михальчишин - Міксер, Х.Михальчишин - КарМони (згідно КЗУ) та Д.Голіусов - Хамелеон. Чи має бути один від "Мі-мі-мі"? Змінено: Comediant, 22-09-2010 20:31 ха-ха |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 22-09-2010 21:18
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
Двоє виборів - намічається Західна Схизма? Один Папа буде засідати в Пікассо (Римі), а другий на Кирила і Мефодія (Авінйоні). Так? |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 22-09-2010 22:34
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 23-09-2010 00:02
|
Дмитро Поліщук надіслано: Хочу дещо прояснити представникам команд які збираються на будь-які з цих виборів. Це фарс, в якому ваші голоси нічого не вирішують. Я особисто спитався в Андрія Безбородова, що буде, якщо в ЛУК прийде 2 заявки від одного регіону. У відповідь я почув те, що й очікував: ЛУК вибере того, у кого там кращі зв"язки, а не буде звертати увагу на кількість голосів за якогось кандидата і інші подібні дрібниці. Це фарс, в якому ваші голоси нічого не вирішують! Якщо ти наводиш мої слова, то наводь їх дослівно. Про зв'язки, голоси і фарс не вигадуй. Змінено: Bizba, 23-09-2010 00:03 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 23-09-2010 09:37
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
отже, що буде, якщо в ЛУК прийде 2 заявки від одного регіону? |
|
|
Bizba |
Опубліковано 23-09-2010 10:14
|
> Двоє виборів - намічається Західна Схизма? > отже, що буде, якщо в ЛУК прийде 2 заявки від одного регіону? Quousque tandem! Ви хочете щось змінити на краще чи задавати риторичні питання? Якщо перше - прийдіть і проголосуйте за того, кому довіряєте. Потрібна підтримка. Якщо друге - пишіть на форум питання і гадайте "що буде, якщо ..." надалі. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 23-09-2010 10:31
|
2 Bizba: Мені здається, що я маю право на власну думку, яка полягає що і твої і лолітівські вибори по питанню представника ЛУК є фарсом і голоси людей нічого не вирішують. Зміст твоїх слів, наскільки я їх пам"ятаю: "представником ЛУК стане той, хто краще домовиться з керівництвом ЛУК". Якщо зміст сказаного тобою суттєво відрізнявся, то наведи свої слова і я принесу вибачення у клітчатій торбинці. Я б хотів почути конкретну відповідь щодо представників команд. До речі зміни на краще скоріш за все полягатимуть у тому, що на всеукраїнські турніри їздитиме команда "Песиголовці", яка мабуть є кращою з львівських команд, проте через неучасть у чемпіонаті ЛОЛІТ не може представляти Львівщину. Які ще благі наміри у А.Безбородова, я б із задоволенням послухав. ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 23-09-2010 10:45
|
Дмитро Поліщук надіслано: 2 Bizba: Мені здається, що я маю право на власну думку, яка полягає що і твої і лолітівські вибори по питанню представника ЛУК є фарсом і голоси людей нічого не вирішують. Авжеж, маєш право на власну думку) Тілько, будь ласка, пиши її як власну думку, бо фраза "Хочу дещо прояснити представникам команд які збираються на будь-які з цих виборів." від члена правління ЛОЛІТ так не сприймається. Зміст твоїх слів, наскільки я їх пам"ятаю: "представником ЛУК стане той, хто краще домовиться з керівництвом ЛУК". Якщо зміст сказаного тобою суттєво відрізнявся, то наведи свої слова і я принесу вибачення у клітчатій торбинці. Зміст полягав у наступному: в ЛУК є процедура проведення виборів регіонального представника, якої слід дотримуватись. Я цим питанням займався, спілкувався з членами правління ЛУК і процедуру погодив. Я б хотів почути конкретну відповідь щодо представників команд. На збори запрошуються представники команд, тобто спільнот з усталеним складом. Не переживай, заради кількості не будуть враховані один представник від "Песиголовців", другий від "Троянського ховрашка - це особистість" і третій від "МіМіМі". Буде один від "Песиголовців". Які ще благі наміри у А.Безбородова, я б із задоволенням послухав. Ну то приходь у понеділок і послухаєш Змінено: Bizba, 23-09-2010 10:46 Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Comediant |
Опубліковано 23-09-2010 11:29
|
члена правління ЛОЛІТ я не член правління Раз ти такий зміст вкладав у свої слова, то я приношу вибачення. Але виникає наступне питання: ЛУК - це ліга українських клубів. В ЛОЛІТ є підрозділ - клуб інтелектуальних ігор. Синхрон-ліга - теж клуб. Логічно, що представника від клубу мають право обирати лише члени цього клубу. Чи я помиляюсь? не будуть враховані один представник від "Песиголовців", другий від "Троянського ховрашка - це особистість" і третій від "МіМіМі". Буде один від "Песиголовців". КарМони, ММК, Валідол і Finntrolls - від яких з цих команд мають бути представники? ха-ха |
|
|
Bizba |
Опубліковано 23-09-2010 12:24
|
Дмитро Поліщук надіслано: ЛУК - це ліга українських клубів. В ЛОЛІТ є підрозділ - клуб інтелектуальних ігор. Синхрон-ліга - теж клуб. Логічно, що представника від клубу мають право обирати лише члени цього клубу. Чи я помиляюсь? В принципі, помиляєшся. Вже другий рік ЛУК переходить на індивідуальне членство. І номінально за регіонального представника ЛУК мають голосувати члени ЛУК. Але, оскільки процедура членства досі не відлагоджена, представника вибирають капітани команд. КарМони, ММК, Валідол і Finntrolls - від яких з цих команд мають бути представники? Якщо ММК - це "Модна країна", то їхній склад минулого сезону і склад "Finntrolls" цього сезону мають трьох спільних гравців, враховуючи капітана. Це один голос (представник). КарМони і Валідол можуть делегувати своїх. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 23-09-2010 14:59
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Дмитро Поліщук надіслано: До речі зміни на краще скоріш за все полягатимуть у тому, що на всеукраїнські турніри їздитиме команда "Песиголовці", яка мабуть є кращою з львівських команд, проте через неучасть у чемпіонаті ЛОЛІТ не може представляти Львівщину. Які ще благі наміри у А.Безбородова, я б із задоволенням послухав. Діма, нам глибоко побоку кого представляти. Мене інший топонім після назви команди ані чуть-чуть не бентежить, як і інших песиголовців.. Та й от в жовтні їдемо на перехідняк і пасля лапок буде написано Львів. і шо? Оте неграння в ЛОЛІТівському чемпі ніразу не стало нам на заваді перед поїздкою на чемпіонат. А от те, шо відбір до КУ, ЧУ і ОКЛУК проходить на одному й тому ж самому турнірі - оце вже брєд. тож, гадаю, є якісь і інші благі наміри в Андрія, окрім полегшення життя рабів Божих песиголовців... див нік. |
|
|
Comediant |
Опубліковано 23-09-2010 16:44
|
2 Жмуркотик: А я Песиголовців ні в чому не звинувачую, просто зауважую, що за таких розкладів Львів представлятимите скоріш за все саме ви. Я особисто ніц проти не маю - заробляйте для Львівщини якомога більше очків у рейтингу. Ну для того, щоб обєктивно оцінити усі сили львівських команд на різних турнірах, мабуть слід було проводити ці турніри к зручніший час, щоб усі охочі змогли у них взяти участь. ха-ха |
|
|
yurko |
Опубліковано 23-09-2010 16:47
|
Вміє писати Повідомлень: 36 Зареєстровано: 03.01.09 |
Завжди думав, що мета рейдерів-- заводи, фабрики, ..., а виявляється Що?Де?Коли? теж. Сумно |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 23-09-2010 17:07
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
yurko надіслано: Завжди думав, що мета рейдерів-- заводи, фабрики, ..., а виявляється Що?Де?Коли? теж. Сумно і в чому ж тут рейдерство, тупо спитаю я? див нік. |
|
|
yurko |
Опубліковано 23-09-2010 17:14
|
Вміє писати Повідомлень: 36 Зареєстровано: 03.01.09 |
Жмуркотик надіслано: yurko надіслано: Завжди думав, що мета рейдерів-- заводи, фабрики, ..., а виявляється Що?Де?Коли? теж. Сумно і в чому ж тут рейдерство, тупо спитаю я? тому, що представника ЛУК мали б вибирати капітани львівських команд, по моїй оцінці це мінімум 70-80 чоловік. А не максимум 15-20 напівпідпільно, як ви пропонуєте |
|
Перейти на Форум: |