Перегляд теми
ВІТАННЯ!!!
|
|
romashka |
Опубліковано 13-02-2009 23:24
|
Пише багато Повідомлень: 471 Зареєстровано: 16.01.09 |
НУ, ОСКІЛЬКИ ПИСАТИ В ТЕМИ, ДЕ БУЛО ГОЛОСУВАННЯ, БІЛЬШЕ НЕ МОЖНА, ДОВЕДЕТЬСЯ ТУТ... Вітаю Христю і Діму!!!! Сподіваюсь, це звання СЕКСІ МІКС вас не покине до кінця ))) адже легко бути сексі на початку, і дуже важко зберігати це відчуття іншої людини постійно... тому цінуйте один одного!!! і зробіть так, щоб всі, хто за вас голосував, насолоджувались, спостерігаючи за вами, ще довго-довго... направду щиро рада, що перемогла не Відкрита Ліга з Пехником ))) ВІТАЮ Мирослава!!! зізнаюся щиро, сама за нього голосувала... але те, що відбувалося останні два дні мене дууууже неприємно вразило!! я переконана, що він навіть не підозрює про цю аферу І Юлю ВІТАЮ!!! от чесно, щиро-щиро тішуся, що перемогла та, кому це звання, мабуть, найбільше треба можете вважати це стервозністю (на що я зараз ЗОВСІМ не здатна), але Юля зробила ВСЕ від неї залежне для того, щоб перемогти Юлічка!! якщо ти це читатимеш, то не ображайся!! хоч я в першому турі голосувала за САшу, проте в другому за Тебе, але я прикро вражена тим, що відбувалося останні два дні.... з"явились якісь СС "Карпати", купа (майже 20) нових користувачів... я щиро сподівалась, що у другому турі не повториться те, що відбувалось у першому п.с. тепер я засну!!! Саме пливе в руки тільки те, що не тоне (с) |
|
|
Дарця Бо |
Опубліковано 16-02-2009 21:17
|
Вивчає абетку Повідомлень: 3 Зареєстровано: 05.01.09 |
Дякую за привітання. Хоча, воно мене більше засмутило, ніж втішило. І, насправді, я не зробила нічого, щоб перемогти. Навіть навпаки. І звання мені не потрбіне. п.с. голосувала я за Вас. п.п.с. сумно. |
|
|
romashka |
Опубліковано 17-02-2009 08:36
|
я вже знаю хай буде соромно тому (тим), хто тебе підставив ))) Саме пливе в руки тільки те, що не тоне (с) |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 17-02-2009 13:21
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Якщо комусь і має бути соромно, так то організаторам такого голосування. Невже незрозуміло, що в такому форматі без накруток голосів не обійтись?
|
|
|
Мариша |
Опубліковано 17-02-2009 18:47
|
Трохи пише Повідомлень: 189 Зареєстровано: 07.01.09 |
Юль, не сумуй Думаю, ні соромитись, ні переживати, що перемога "несправедлива" абсолютно немає підстав. По-перше, думаю і голоса Галі, і не виключаю, що мої - не всі є чесно заробленими. Але всі мали рівні можливості для перемоги. Я впевнена, що жодна з номінанток сама особисто за себе не голосувала, а якщо це зробили її друзі, то як можна переконатися - вони в тебе найактивніші, і вже цим можна пишатися! П.С. Твоє фото - дійсно дуже гарне! Ты поймешь, что я ангел, когда я повернусь к тебе спиной... |
romashka |
Опубліковано 18-02-2009 08:32
|
во-во!!! солідарна з Марішою ))
Саме пливе в руки тільки те, що не тоне (с) |
|
Перейти на Форум: |