Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Відкрита Ліга
За всіх скажу, за всіх переболію...
|
|
Ернест_Теодор_Амадей |
Опубліковано 07-06-2010 15:24
|
Вивчає абетку Повідомлень: 1 Зареєстровано: 07.06.10 |
Доброго дня. Сього листа прошу вважати не заявою(ультиматумом, закликом до побиття невгодних), а звичайним собі запитом. Ледь не офіційним. Отже всім присутнім, сподіваюсь, відомо коли відбувся попередній етап найвідкритішої з львівських ліг. 22 травня. А результатів, як не було так і нема, а за вікном вже й не весна і ніяка холєра не годна сказати, коли ті резалти будуть. Тому маю велике прохання до панів відповідальних за підрахунок шось нам дати. А то наша команда має великий клопіт - - дотепер не знаємо 49 ми місце зайняли чи таки 48. Бо на 48 місце претендує ше одна комада з нашого села і муситься знати хто ж таки мудрий. До речі можу допомогти панам рахуючим, оскільки перфектно знаю укрїнську абетку і табличку множення. А як не треба, то дайте результат. А то в нас в команді ше 2 гравчині заміж вийти встигнуть перш ніж ви, панове, надумаєтесь то всьо додати. З найліпшими побажаннями. Ваш кумпель Ерік. |
|
|
Темний_Патрік |
Опубліковано 09-06-2010 18:04
|
Трохи пише Повідомлень: 53 Зареєстровано: 23.05.09 |
Шкода Вас, хлопці. Дивні метаморфози Ви показали наприкінці турніру. Але нічого не вдієш. Перша шістка для Вас недосяжна. Мене юдить таке питання. В першому турі на 49, а в четвертому - на 1. Ви що склад оновлювали. НЕ вірю у співпадіння. |
|
|
ASSA |
Опубліковано 10-06-2010 10:33
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Темний_Патрік надіслано: Шкода Вас, хлопці. Дивні метаморфози Ви показали наприкінці турніру. Але нічого не вдієш. Перша шістка для Вас недосяжна. Мене юдить таке питання. В першому турі на 49, а в четвертому - на 1. Ви що склад оновлювали. НЕ вірю у співпадіння. Правильно шосте місце для нас недосяжне))) Тому-що навіть теоретично, нижче третього ми опуститися не можемо. І взагалі ми тільки у четвертомц турі зайняли 2 місце, а у перших трьох перше. А склад ми міняли кожного туру, до нас ще приїзджали легіонери з Київу і з Іраку. |
|
|
yurko |
Опубліковано 10-06-2010 15:32
|
Вміє писати Повідомлень: 36 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 ASSA ну для цього потрібно зайняти 19-те місце. Збираєтесь повідстрілювати трохи команд? |
|
|
ASSA |
Опубліковано 10-06-2010 15:45
|
yurko надіслано: 2 ASSA ну для цього потрібно зайняти 19-те місце. Збираєтесь повідстрілювати трохи команд? Є пару нюансів які вам невідомі)) На грі побачите. |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 10-06-2010 19:46
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
ASSA надіслано: Є пару нюансів які вам невідомі)) На грі побачите. Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
ASSA |
Опубліковано 10-06-2010 22:29
|
Мурзік Васильович надіслано: ASSA надіслано: Є пару нюансів які вам невідомі)) На грі побачите. Мда последняя фраза както двухсмысленно выглядит Мы главные читера, у нас есть ВОВА!!! |
|
Перейти на Форум: |