Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
ЛП 10/11 2 етап
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 18-12-2010 17:40
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
Попередні результати II етапу Ліги Претендентів Оскільки результати попередні - я так розумію були апеляції ? хто редактор пакету ? ) і взагалі діліться враженнями... k |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 18-12-2010 18:23
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
була одна апеляція на зняття... вроді все... |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 18-12-2010 18:53
|
Уільям Хілл, в тебе в підписі фактична помилка! З(н/м)і(м/н)и його |
|
|
sark |
Опубліковано 18-12-2010 20:07
|
Пише багато Повідомлень: 251 Зареєстровано: 19.02.09 |
після гри судді перерахували і у резуса виявилося не 18, а 17 взятих запитань |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 18-12-2010 21:44
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Уільям Хілл надіслано: Попередні результати II етапу Ліги Претендентів Оскільки результати попередні - я так розумію були апеляції ? хто редактор пакету ? ) і взагалі діліться враженнями... Рідахтар Пехник. Одне питання буде зняте, ібо Пехник, ще кілька мали дуже криву редактуру. Решта вцілому менш-більш. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 18-12-2010 22:05
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
RIOTER надіслано: Уільям Хілл, в тебе в підписі фактична помилка! З(н/м)і(м/н)и його fixed k |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 18-12-2010 22:34
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
пакет іграбельний |
|
|
Клічук |
Опубліковано 18-12-2010 23:22
|
Трохи пише Повідомлень: 148 Зареєстровано: 09.01.09 |
А які призи давали за 1 і 2 місця? Бо квитки в кіноклуб то, як на мене, не приз, а просто абищо. 6 шт. абищо. Краще б вже якусь книжку дали цікаву, хоч би одну, я вже мовчу про ключ від квартири з ящиком коньяку в барі
IQM - чемпіон |
|
|
RIOTER |
Опубліковано 18-12-2010 23:58
|
та 2 місце також, наче, кіноклюб... хоча, можливо я помиляюся... в цілому повністю підтримую попереднє повідомлення! 1 місце кінопалац! Якось воно не солідно в ЛП навіть за 3 місце давати 6 квитків в Кіноклюб, які в реалі б коштували від 30 до 60 грн, що навіть не покриває внесок не гру... |
|
|
Миха |
Опубліковано 19-12-2010 12:37
|
Трохи пише Повідомлень: 142 Зареєстровано: 23.02.09 |
Особливо квитки в кіно актуальні командам з інших міст |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 19-12-2010 16:42
|
Трохи пише Повідомлень: 97 Зареєстровано: 28.01.09 |
День добрий і вітаю всіх з зимовими святами. Якщо коротко - "в мене бурчанка і я хочу про це поговорити"(с). От що я вам скажу про останній етап. Він не був поганим. І пакет при всій своїй коломнуватості був не найгіршим з відіграних у Львові. І все ж дозвольте задати неприємне запитання - чому нас дурять? Чому нам розповідають казки про тестерську групу, яка начебто вичитувала пакет, коли такої групи, вочевидь, не існувало. Приклади - три запитання з фактичними помилками і відвертий треш на початку. Пробіжимося? 1. Запитання третього туру про, ну ввиду мораторію, про "хвіст Вельзевула" Більшість присутніх в залі команд мометально згадує відому подію 1986 року але ведучий читає про подію, котра трапилася "понад 30 років тому". 1986 рік - це не понад 30 років тому. Проте аби відповісти правильно слід танцювати від події 1986 року. На зняття цього запитання подана апеляція і його знімуть. Це погіршить результат декотрих команд, котрі до слова, зовсім не винні в тому що автор не бачить різниці між цифрами 20 і 30. Кажуть пакет тестувався досвідченими командами Інтелект-Ліги. " Как по мне то совсем не нужно заканчивать Вест-Пойнт для того чтобы просто расставить часовых". Висновок - запитання ніхто не тестував. 2. Запитання про злочин на залізниці і число 20, котре позначало певний показник. Яко психіатр зі стажем розкрию вам, мої маленькі друзі, невеличкий секрет. Людина з показником 20 не зможе вчинити спроби зробити якусь капость на залізниці - при показнику 20 у людини елементарні навички самообслуговування відсутні, навчити такого сабжа ходити майже нереально. Це лежаче тіло. Рослинка. Котра ніяк не зможе вчинити якоїсь злочинної спроби. І не треба посилатись на публікацію в жовтій газетці. У автора статті, підозрюю, наведений показник був у районі 80. Проте у автора і тестерів він мав би бути вищим - настільки низька цифра у розумних людей мала би викликати підозру і хоча б невеличке бажання перевірити інформацію. Покажіть мені людинку з показником 20 здатну до активних дій - я мометально заберу свої слова назад. Але ж не покажете, ось в чому проблема. 3. І скажіть мені, солодкі мої, з чого ви взяли, що "Собака Баскервілів" (назва твору змінена бо мораторій) це казка. Всі пошукові системи на запит про цей твір видають відповіді на зразок "оповідання" чи "повість". Ну і "short story". Де там казка? Покажіть хоч один пруф людоньки. 4. І давайте ви мені ще поясните дещо по запитанню номер 1. Про відомого львівського знавця Євгена Гуцула. Мені чомусь здавалося, що даний чемпіонат називається "відкритим" не просто так. Автор і тестери були свято впевнені, що іногородні команди ( представники львівських райцентрів і франківчани-чернівчани) зобов'язані знати пана Гуцула? Може на тернопільських турнірах львівським командам постійно задають запитання про Сергія Ремеза, а на франківських - про Володимира Макарова? Сумна історія. Доведеться вчити прізвища і ніки львівської знатоцької братії. Оскільки, задані на наступних турнірах запитання про англійське графство назва якого співпадає з чиїмось ніком чи про названу на честь одного з львівських знавців комедію Алєксєя Балабанова мене особисто не здивують. Отакі-от пироги малята. Вітаю вас зі святами і зичу аби Миколай приніс вам на наступний рік хороші запитання, адекватних редакторів, а головне - тестерські групи котрі існуватимуть не тільки на папері Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Клічук |
Опубліковано 19-12-2010 17:42
|
Ну про пана Гуцула думаю було перед першим питанням не випадково сказано. Але ж там такий критерій заліку, що проблем не бачу, стосовно цього питання бачу проблему в іншому, не знаєш перекладу не найпоширенішого слова, питання не візьмеш, отаке от. А про тестетерів, хоч вони напевне і були, але ще не дуже досвідчені, от і пропустили помилки... Не треба зразу усіх вбивати. IQM - чемпіон |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 19-12-2010 18:21
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Дві команди ІЛ, пропускають такі фактичні помилки і це спихати на брак досвіду? Тьху
|
|
|
Клічук |
Опубліковано 19-12-2010 19:10
|
Хороша команда ще не значить досвідчений тестер
IQM - чемпіон |
|
|
A_Bill |
Опубліковано 19-12-2010 19:12
|
Трохи пише Повідомлень: 80 Зареєстровано: 22.04.09 |
Роже, попросися в закриту гілку - там замін можна не робити. P.S. До речі, автор/редактор першим помітив помилку в питанні про "Хвіст Вельзевула", зіслався на помилку при наборі, і сам запропонував подати апеляцію на зняття. Сам чув. Тип 4. Критикан. |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 19-12-2010 21:29
|
A_Bill надіслано: Роже, попросися в закриту гілку - там замін можна не робити. P.S. До речі, автор/редактор першим помітив помилку в питанні про "Хвіст Вельзевула", зіслався на помилку при наборі, і сам запропонував подати апеляцію на зняття. Сам чув. Автор і редактор - він же ведучий в одній особі наскільки я розумію. Якщо помилка була при наборі - в чому сумніваюся, її можна було б виправити в процесі читання. Так мені скромно здається. І здається саме для унеможливлення таких "помилок при наборі" існують тестери Французький буржуазний націоналіст |
|
|
ASSA |
Опубліковано 19-12-2010 21:33
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Роже Гароді надіслано: І здається саме для унеможливлення таких "помилок при наборі" існують тестери Тестер від тестера відрізняється. |
|
|
Роже Гароді |
Опубліковано 19-12-2010 21:37
|
Клічук надіслано: Хороша команда ще не значить досвідчений тестер Тоді запитання в тему - чому б не дати той пакет на відкуп досвідченим тестерам Думається, в тому ж Києві знайшлося б 10-20 людей охочих потестити пакет, що дозволило б уникнути найбільш кричущих помилок) проте знайшлися свої хороші команди, котрі дозволили вписати себе в тестери навіть не читаючи пакета- так чого ж мучитись? Коли всі команди ЛП бачать помилку в питанні, а дві команди з верху ІЛ її не помітили - це значить, що запитань вони скорше всього не чули. Врешті-решт, колего, ваша команда, як і наша платить турнірні внески не для того щоб грати на запитаннях з фактичними помилками, не здається вам? " А так на что уходят наши деньги непонятно"(с) Французький буржуазний націоналіст |
|
|
Кузя |
Опубліковано 19-12-2010 22:23
|
Вміє писати Повідомлень: 13 Зареєстровано: 04.01.09 |
Пакет іграбельний. Якщо коротко- враження залишилось не погане, хоча чомусь після дороги з Чернівців сильно тянуло поспати. Дякую за прохолодний зал, що не дозволив це зробити. Все б чудово, але : 1. Розриває душу бомбезне 1-ше питання. Як варіант, в 3-му етапі, взагалі, можна забабахати 36 питань на знання прізвищ львівських гравців. 2.І напевно, головним мінусом пакету, як на мене. є сильний рознобій у складності запитань: одразу після гарного, складного питання (чи серії питань), як правило, задавалось відверто слабке . Змінено: Кузя, 19-12-2010 22:26 |
RIOTER |
Опубліковано 19-12-2010 23:01
|
Кузя надіслано: ...1. Розриває душу бомбезне 1-ше питання. Як варіант, в 3-му етапі, взагалі, можна забабахати 36 питань на знання прізвищ львівських гравців.... Клічук надіслано: Ну про пана Гуцула думаю було перед першим питанням не випадково сказано. Але ж там такий критерій заліку, що проблем не бачу... Хм... цікаво, а як Львівським командам власне помогло знання саме прізвища Гуцул??? Див. знову таки початок повідомлення Клічука. Тре ж було власне на Гуцульщину вийти, нє? Тим більш мона було написати Гуцаляк, Гуцалистий, Гуцаленко - все б зараховувалося! |
|
Перейти на Форум: |