Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Інше
Сторінка 1 з 2: 12
|
Lviv Open - відгуки
|
|
Stella |
Опубліковано 17-10-2010 16:55
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
В мене бурчанка і я хочу про це поговорити Бажання поговорити № 1 - свояк. Я, звичайно, розумію, що люди тридобові марафони грають, і нормально грають, залишаючись при тому цвітучими і запашними. Але проводити турнір, який за фактом є чемпіонатом області зі свояка, безальтернативно ставлячи людей перед не дуже зручними умовами - не є добре. Не знаю, може то я теплична рослинка, і більшість народу до того якось простіше ставиться, але вибір "або їдеш в гребені і граєш турнір в 22-15, або фіг тобі, а не чемпіонат області" мені не дуже подобається. І я це написала б в будь-якому випадку, безвідносно результату, досягнутого цього року. Бажання поговорити № 2 - ці самі гребені. Мене, мабуть, розпестили минулорічні умови проживання у "Вікторії", де ми мали нормальні ліжка і гарячий душ. Добре, дідько з ним, з душем, добу можна і потерпіти. Але коли зранку при спробі почистити зуби я відкрила кран і спостерегла там сюжет одної прочитаної в дитинстві болгарської казки - отут настав повний райдужний песець. Для тих, хто тої казки не читав, уточнюю - там текла спершу жовта вода, а потім чорна. Як і з мого крана. І судячи з ранкової розмови - така проблема була ще як мінімум у двох команд. Зуби довелося дочищати за допомогою мінералки, взятої у подруги. І то ще добре, що вона була, бо крім мінералки, в номері було пиво (на той час вже випите) і апельсиновий сік. Прoшу мене виправити, якщо помиляюся, але різниця в ціні між проживанням в "Вікторії" і "Ровеснику" не мала б перевищувати 10-20 грн. Різниця в умовах - див. вище. На другий рік буду мудріша і бронюватиму "Вікторію" сама. За два тижні до анонсу сокальських турнірів. П.С. Дякую добрим людям Олексію, Антону і Маші за врятування мого горла з допомогою кошерного коньяку Змінено: Stella, 17-10-2010 22:26 I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Infinite Tale |
Опубліковано 17-10-2010 23:01
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
Тре було прийти до нас, ми б тя в душ пустили З чистою водою. от. In Iokus veritas... |
|
|
Stella |
Опубліковано 17-10-2010 23:12
|
Значить, той святий Грааль все ж таки в когось був? Хм.
I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Войтюк |
Опубліковано 18-10-2010 00:12
|
Трохи пише Повідомлень: 79 Зареєстровано: 05.01.09 |
Хотілося б почути думки про фестиваль. Які враження? |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 18-10-2010 09:24
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Пакет сподобався, хоча багато питань будувалось на заїжджених фактах, та й свічки траплялись. Дистанція виявилась майже марафонською (як мінімум стаєрською), враховуючи кількість відіграних сумарно запитань та факт, що свояк закінчився в районі 2-30. Можливо варто було хоч щось перенести на полудень неділі? Приємно вразила кількість команд не зі Львова. Здається, рекорд. І нарешті з'явилася інтрига в боротьбі за перше місце. P.S. Дякую, що почекали з початком гри |
Scessia |
Опубліковано 18-10-2010 14:41
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
Позитивні враження. По-перше, до Галі) В нас таки дійсно була чиста тепла вода, досить приємно загалом по проживанню. Негатив - у форматі фестивалю. Як для першого дня атракцій було аж забагато. Якби свояк був неофіційний - то ще куди не йшло, а так, ІМХО, було певне перевантаження на суботу і якесь відчуття недостачі після 2-ох турів у неділю. Пакет. За окремими винятками сподобався. Відчувався баланс - 3-4 тотуси, 4-5 середньої складності і 2-3 складніші питання. якраз для фестивалю такого типу. Свічки? Цікаво було б у приват почути які... Для нас була, здається, тільки 1, якщо не помиляюсь. Сподобалось проведення. Особливо у перший день, коли питання читались швидко, чітко... без зайвої отсебятіни. Подяка за каву і чай у перший день, хоча у другий воно було б більш актуально! Може ще щось згадаю пізніше... Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 18-10-2010 14:44
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
а мені фестиваль сподобався. По-перше, пакет від Островського приємно вразив досить непогані питання, хоча, як зауважив Іван Місяць в попередньому пості, траплялись і свічки, але це не зіпсувало загального враження від пакету. Єдине - це щодо знятого питання. Чи дійсно таки "У ВСІХ" перекладах вживається те слово (не пишу через мораторій.) Як на мене - то питання цілком коректне. Хоча рішення АЖ, є рішення АЖ. По-друге, Ровесник, чи то пак - Побечук Ностальгічно згадався перший виїзд. За свояком вночі відчувалась фронемофобія, наепвно дались взнаки 4 тури КЗУ і КубокПровінцій. Дякую КарМонам і Гаргамелю за пізнавальну нічну прогулянку, яка позитивно вплинула на гру обох команд і в неділю ми відіграли набагато краще, а КарМони внесли інтригу і майже наздогнали ЗП. k |
|
|
Scessia |
Опубліковано 18-10-2010 14:50
|
Пише багато Повідомлень: 516 Зареєстровано: 03.01.09 |
2 Norfolk: на додаток дискусії у скайпі. Аргумент в оригіналі при задоволенні апеляцій мав би бути сильнішим за аргумент "у перекладах", тим більше "у всіх" (в чому я персонально глибоко сумніваюсь). А що написано в оригіналі ми вже з"ясовували.
Є люди, в котрих живе Бог; є люди, в котрих живе Диявол; а є люди, в котрих живуть лише глисти. |
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 18-10-2010 14:59
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
авже ж. Ну, але як я писав - АЖ видніше k |
|
|
Sam |
Опубліковано 18-10-2010 15:31
|
Трохи пише Повідомлень: 195 Зареєстровано: 05.01.09 |
Сподобалося практично все. В перший день тістечка і кава. Правда наша команда була сильно деморалізована незарахованим тим самим питанням, яке потім АЖ все одно одноголосно зарахувало і через це провалили один тур. І ще не зрозуміло, нашо було вимахуватися тим, що тільки чотири команди ідуть в залік КЗУ від регіона, якщо в регламенті КЗУ ніхто того не забороняв і наша команда вже грала в залік в Івано-Франківську.Ніпанятка.... На кубку провінції другий і третій тур всі вже були сонні, а всояк вже грався за якоюсь інерцією. Щодо проживання, то воно було сносним, тільки вода в нас теж була ващє ніахті Крім того вперше за всі виїзди ми в другий день зіграли краще ніж в перший (за сумою двох турів зайняли 2-4 місце). Старієм? |
|
|
Stella |
Опубліковано 18-10-2010 21:09
|
Scessia надіслано: Як для першого дня атракцій було аж забагато. Якби свояк був неофіційний - то ще куди не йшло, а так, ІМХО, було певне перевантаження на суботу і якесь відчуття недостачі після 2-ох турів у неділю. + стопіцот Мене взагалі сильно здивувало, що той свояк ішов як чемпіонат області. Ну але шо зробиш, довелося їхати. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
yurk@ |
Опубліковано 18-10-2010 21:36
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
А можна десь почитати пакет свояка?? ну, не вийшло поїхати |
|
|
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 18-10-2010 21:45
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
Stella надіслано: В мене бурчанка і я хочу про це поговорити гг. які три літери ми замінили словом "бурчанка" :-) Змінено: Брудна волохата дупа, 18-10-2010 21:45 див нік. |
|
|
Stella |
Опубліковано 18-10-2010 22:19
|
Нє. Ті три літери стали неактуальні тиждень тому ) Маєш ще дві спроби I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 18-10-2010 22:27
|
а ти "ЯК СОБАКА АВТОРА ЗАПИТАННЯ". Які чотири слова ми замінили словами "ЯК СОБАКА АВТОРА ЗАПИТАННЯ"? див нік. |
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 19-10-2010 03:12
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
Зовсім не розумію переваг відігравання Чемпіонату області зі свояка, як тут писали, в напівсонному стані, за інерцією, після кількох турів ЧГК. Невже було неможливо віднайти приміщення у Львові, і провести в нормальних умовах, як в минулі роки? Ще нагадаю: ЩДК і СГ - це різні ігри, а фестиваль і чемпіонат - різні формати змагань. Суміщати ЩДК і СГ в рамках фестивалю - нормально, а от суміщати чемпіонати - імхо некузяво. От наприклад якщо маєш бажання взяти участь у ЧСГ, але не маєш команди, готової витратити вихідні на фестиваль, і що робити? Крім того, рівень запитань минулорічного сокальського турніру з СГ був нижчим від плінтуса, і той факт, що саме автор тогорічного відверто лажового свояку взявся за підготовку чемпіонату - не викликав ентузіазму. Змінено: Доктор лектор каннібал, 19-10-2010 03:13 |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 19-10-2010 12:43
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
Питання СГ, як на мене, були дуже навіть непоганими. Рівень складності був оптимальним для тих гравців, що зібралися. |
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 19-10-2010 17:04
|
А мені фестиваль дуже сподобався. Майже ніяких неприємностей не було. Пакет - милий. Вечеря смачна. КуПр - ненаю. тре перечитати пакет, а то враження дуже змазані. Свояк - гг. як почну хвалити сильно - то скажете, шо крізь призму на всьо дивимся. Хароший був свояк, шкода тільки, що то був чемп області. Краще б то був просто свояк, а чемп області проводити окремо.. І наспівалися офігєнно. а, ще про одне ггг розповім. Перед КуПром вирішили сходити з Ігором в їдальню за столом, шоб грати як білі люди.. Спершу стола нам не дуже хотіли давати, але як почули аргумент "якби ж ми просто так грали - то одне, але ж ми в рейтинг МАК граєм, то нам треба", відразу розтанули і вручили нам оту меблю. щоправда, то не сильно допомогло. Тре буде оте заклінаніє в інших моментах житія спробувати. да, а зуби можна почистити жуйкою, вином і чаєм - після безсонної ночі воно і приємніше і корисніше за всі ті колгейти.. див нік. |
|
|
Доктор лектор каннібал |
Опубліковано 22-10-2010 01:41
|
Трохи пише Повідомлень: 85 Зареєстровано: 18.01.09 |
Ну як авторитетні люди хвалять той свояк, може би варто якось зібратись і відіграти його тим, хто в Сокаль не їздив? |
|
|
yurk@ |
Опубліковано 22-10-2010 10:59
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Галоперідол надіслано: Ну як авторитетні люди хвалять той свояк, може би варто якось зібратись і відіграти його тим, хто в Сокаль не їздив? Підтримую. |
|
Сторінка 1 з 2: 12
Перейти на Форум: |