Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Шкільна ліга
Вчительське ЩДК
|
|
Stella |
Опубліковано 16-01-2011 13:13
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Прочитала оцей допис http://lolit.eleks.lviv.ua/forum/view...post_18722 і відчула появу в голові деяких питань. У мене іноді складається враження, що вчительський турнір з ЩДК - то найбільш зашифроване інтелектуальне змагання Львівщини. Ок, як я розумію, написати оголошення на сайті ЛОЛІТ - неймовірно тяжко, тому повідомлення розсилається по райвно, бо так значно простіше. Однак райвно, очевидно, мають якусь свою думку з приводу інформування підлеглих шкіл. Ні, я не відчуваю ілюзій з приводу ставлення до приватних шкіл, але думаю, що заглянувши в (якщо він існує) регламент турніру, я там пункту "допускаються лише співробітники шкіл державної форми власності" не знайду. Чи знайду? По-друге. Десь рік-два тому якимось чудом мені вдалося дізнатися явки та паролі проведення турніру. Однак мені чемно відмовили в участі під приводом того, що "професійним" ЩДКшникам туди ну нізя-нізя, бо ж вони можуть попсути забаву набагато більш інтелектуально продвинутим представникам золотого фонду педагогічних кадрів Львівщини. Ок, нізя то нізя, довелось змиритися. І таки шо я бачу цього року? Значить, не нізя-нізя? Чи то критерії "нізя" кожного року міняються? Цьогоріч, до речі, я дізналася про турнір ще оригінальніше - через дзвінок представника ОК, що хотів уточнити критерії зарахування по моєму запитанню, зданому в ЛОЛІТ в 2000-бородатому році і включеному в пакет відіграного вчора інтелектуального дійства. )) Хай там як, вітаю Пашу та його команду з перемогою у Закритому Суперсекретному Чемпіонаті Львівської області з гри "Що?Де?Коли?" Серед Вчителів Шкіл Державної Форми Власності, Поінформованих Районними Відділами Освіти. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Мастер Бо |
Опубліковано 16-01-2011 16:08
|
Модератор Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Дякую, Галя! Вірю, що привітання щире! А що вас не повідомляють чи не контролюють відділи освіти??? о_О ото везуха!!! Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Stella |
Опубліковано 16-01-2011 17:23
|
Та контролюють, але в мене таке враження, що про речі типу ЩДК вони повідомляють школи якось вибірково.
I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Corleone |
Опубліковано 16-01-2011 22:57
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
+1 до посту Галі. Таке враження, що інформують районні і сільські школи та певні обрані львівські заклади...
"Гарячі голови" (2008-2014) |
Мастер Бо |
Опубліковано 17-01-2011 09:03
|
Модератор Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
До райво пишіть, просіть, щоб повідомляли, що ви зацікавлені в цьому і т.і. Вони зазвичай отримують листа і пересилають тим школам, які раніше брали участь!
Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Stella |
Опубліковано 17-01-2011 12:10
|
Та щось воно глухо навіть якщо повідомляти. Однак мене не тільки це цікавить, як видно з початкового допису ) I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Богдан |
Опубліковано 19-01-2011 07:48
|
Вміє писати Повідомлень: 11 Зареєстровано: 10.01.11 |
є результати? |
|
Перейти на Форум: |