Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
Сторінка 1 з 2: 12
|
Оксамитовий сезон
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 01-01-2011 22:27
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
Привіт! Є одна новина. Хочу розказати про хронологію одного турніру з щдк. Отже, Фестиваль «Бархатный Сезон-2010» Турнир по игре «Что? Где? Когда?» Редактор: Дмитрий Башук (Харьков). (вже стає цікаво) 2-3 жовтня 2010р., г. Геленджик - проведення 5 листопада 2010р. вивішений пакет питань (http://chgk-krd.ru/voprosy/barxatnyj-sezon-2010-voprosy.htm). зроблено це з дотриманням місячного мораторію, який був оголошений (http://community.livejournal.com/barh.../1343.html п. 10.5) на диво, тут хронологія не закінчується. 20 листопада 2010р., 1 етап ЛП з пакету "бархатного сезону" взято питання: 2, 7, 11, 13, 14, 17, 20, 26, 28, 30, 35, 37, 39, 46, 47, 70, 71, 73, 75 18 грудня 2010р. 2 етап ЛП з пакету "бархатного сезону" взято питання: 10, 22, 54, 60, 67, 68, 74 ще десь там в ІЛ були питання 15, 16, 44, якщо не помиляюся. раз Башук не попередив ЛОЛІТ про те, що мораторій вже закінчився, може ну його, ці <вирізано цензурою> питання Башука, які він продає вже після виставлення в неті? а то ще якийсь тур буде з його редактурою, може і туди щось з цієї бархатки перепаде? Змінено: Микола Гнідь, 02-01-2011 18:22 |
|
|
Мурзік Васильович |
Опубліковано 02-01-2011 00:23
|
Пише багато Повідомлень: 277 Зареєстровано: 17.01.09 |
"Порівняно з Башуком минулого року питання значно додали в якості, а отже і в ціні" (один із адміністраторів сайту ЛОЛІТ, вибране) "Ох, як згадаю за які питання 2 роки назад ІЛ платила 70 грн... В такому контексті співвідношення ціна/якість зараз ну дуууже занижена" (він же) Можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. |
|
|
ASSA |
Опубліковано 02-01-2011 01:15
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
Хммм наскільки я зрозумів питання були опубліковані на відкритих джерелах ще то того як їх відіграли у ПЛ????? Це все стає все цікавішим і цікавішим..... |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 02-01-2011 12:39
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Саме так. Пора підписуватись на всі довколащдкашні комуни і буде щастя)))
|
|
|
Омське пташенятко |
Опубліковано 02-01-2011 14:35
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1877 Зареєстровано: 05.01.09 |
k |
|
|
Moonlight |
Опубліковано 02-01-2011 16:48
|
Супер Адміністратор Повідомлень: 676 Зареєстровано: 27.10.08 |
44 - то питання з 1-го етапу ЛП, а не ІЛ. Поправте мене, якщо помиляюсь, але питання 15 і 16 гралися на 1-му етапі ІЛ, відповідно на той час вони ще не були опублікованими. Тим не менше, по відношенню до ЛП це відвертий непрофесіоналізм з боку Башука, який продає нам питання, які є відкритому доступі, причому він про це точно знає. |
RIOTER |
Опубліковано 02-01-2011 19:58
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 1867 Зареєстровано: 25.02.09 |
Ну це вже взагалі... Виходить на 1 етап випало 20 питань, а то, вибачте мені, поділ 1 місця, як мінімум! Як на мене, не варто більше користуватися його питаннями! Раз вони й так російською написані і їх перекладають, то, ІМХО, авторів й інших вистачає... Це відвертий плювок в обличчя не лише командам, а й всьому ЛОЛІТ! Побачимо, які дії будуть прийняті і чи ще гратимуться його питання... Але я б пропонував якось обмежити кількість питань Башука в ЛОЛІТ, а краще відмовитися від них взагалі!!! Змінено: RIOTER, 02-01-2011 20:00 |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 03-01-2011 09:39
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
Цікаво ще дізнатись, коли були замовлені та отримані ці питання ЛОЛІТом
|
|
|
Corleone |
Опубліковано 03-01-2011 11:53
|
Трохи пише Повідомлень: 216 Зареєстровано: 09.03.09 |
А ще цікаво дізнатися, куди пішли питання, здані учасниками ЛП минулого сезону (і прийняті оргкомітетом, між іншим). Бо кількість прийнятих (по лізі) мала б бути достатньою для проведення цілого сезону у Відкритці. А, судячи з оголошення на сайті, у ВЛ зараз навіть немає питань на 2-й етап...
"Гарячі голови" (2008-2014) |
yurk@ |
Опубліковано 03-01-2011 13:29
|
Флудить Повідомлень: 1455 Зареєстровано: 24.02.09 |
Ну, може, з цього пакету ще кілька запитань в ВЛ збирались впихнути |
|
|
Infinite Tale |
Опубліковано 03-01-2011 13:37
|
Флудить Повідомлень: 699 Зареєстровано: 05.01.09 |
RIOTER надіслано: Побачимо, які дії будуть прийняті цікаво чи хоч когось здивує відповідь "жодні" In Iokus veritas... |
|
|
Stella |
Опубліковано 03-01-2011 14:18
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Цікаво, чи хоч один представник ор(г)комітету відпишеться у цій темі )
I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Брудна волохата дупа |
Опубліковано 03-01-2011 22:07
|
Флудить Повідомлень: 1062 Зареєстровано: 05.01.09 |
не варто все валити на Д. М. Башука. Не виключаю ситуацію, шо він сам не в курсі всього, що сталося. Зараз напишу йому листа з посиланням на оцю гілку форуму..
див нік. |
|
|
Наглий бабкозашибатєль |
Опубліковано 04-01-2011 15:34
|
Вміє писати Повідомлень: 26 Зареєстровано: 20.03.09 |
Гнідь Микола надіслано: раз Башук не попередив ЛОЛІТ про те, що мораторій вже закінчився, може ну його, ці <вирізано цензурою> питання Башука, які він продає вже після виставлення в неті? Почнемо з того, що я був би ДУЖЕ вдячний, якби люди, які є сертифікованими суддями і майже представниками оргкомітету, заодно повідомляли про подібні прецеденти мені (мій телефон мають практично всі капітани), а не лише скромно вішали інформацію на форумі. По самому факту - я теж в шоці, будемо розбиратися. З оргвисновками. Stella надіслано: Цікаво, чи хоч один представник ор(г)комітету відпишеться у цій темі ) Я тут, сонце. Можете починати кидати помідорами... Найкумедніше те, що якби я не займався "отсебятіною" і не позаміняв/поперекроював купу питань, свіченим виявився б цілий пакет ЛП. ASSA надіслано: Хммм наскільки я зрозумів питання були опубліковані на відкритих джерелах ще то того як їх відіграли у ПЛ????? Виходить, що так. Хоч на момент формування першого пакета ЛП вони ще не були опубліковані. А взагалі проблема у тому, що жодній здоровій людині не спаде на думку, що, формуючи пакет з питань, куплених на умовах суворого мораторію, потрібно перевіряти, чи не висять ті ж питання десь в мережі у вільному доступі. Жмуркотик надіслано: не варто все валити на Д. М. Башука. Не виключаю ситуацію, шо він сам не в курсі всього, що сталося. Зараз напишу йому листа з посиланням на оцю гілку форуму.. Абсолютно згоден. Я теж не став би поки що узагальнювати щодо Д.М.Башука: хоч я далеко не завжди в захваті від його питань (це моя особиста суб’єктивна думка), але на брак відповідальності з його боку досі ніхто не скаржився. Якраз із ним подібний прокол у нас трапляється вперше; тому, властиво, з ним традиційно і працювали. Не виключено, що у даній ситуації перестаралися організатори «Бархатного сезону»… Infinite tale надіслано: цікаво чи хоч когось здивує відповідь "жодні" Мене. (Андрій Пехник, яко представник орккомітету) Родіон Розкольніков зашибання бабок розумів по-своєму (с)А.Пехник |
|
|
Stella |
Опубліковано 04-01-2011 15:58
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
А в тебе за що? Сильно підозрюю, що пакет замовляли інші орки, писали другі, а чхали на мораторій взагалі треті. Просто присутність офіційної особи якось ... ммм ... надихає. I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Микола Гнідь |
Опубліковано 04-01-2011 16:58
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
Наглий бабкозашибатєль надіслано: Почнемо з того, що я був би ДУЖЕ вдячний, якби люди, які є сертифікованими суддями і майже представниками оргкомітету, заодно повідомляли про подібні прецеденти мені перепрошую. Наглий бабкозашибатєль надіслано: Не виключено, що у даній ситуації перестаралися організатори «Бархатного сезону»… мені теж так хотілося думати, доки не знайшов регламенту. як видно, мораторій там чітко прописаний. на мою скромну думку редактор пакету має цікавитися, де і КОЛИ його питання будуть гратися. |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 04-01-2011 23:20
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
Миколі: Редактор пакету, що відігрується на турнірі- це наймана особа (зрештою як і автори запитаннь). ПРАВА ВЛАСНОСТІ на пакет він не має. В подальшому доля пакету вирішується виключно ОК (при умові повного розрахунку ОК з авторами та редактором ). Редактори не взмозі фізично цікавитися долями тих пакетів, які вони опрацьовують. |
|
|
Bizba |
Опубліковано 05-01-2011 10:01
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Близнюк Георгій надіслано: Редактори не взмозі фізично цікавитися долями тих пакетів, які вони опрацьовують. Ага. Після відправки пакету оргкомітету турніру редактори впадають в анабіоз. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Близнюк Георгій |
Опубліковано 05-01-2011 11:02
|
Трохи пише Повідомлень: 218 Зареєстровано: 05.01.09 |
Редактори, Андрію, займаються редагуванням іншого пакету запитаннь. |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 06-01-2011 16:20
|
Пише багато Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Близнюк Георгій надіслано: Миколі: Редактор пакету, що відігрується на турнірі- це наймана особа (зрештою як і автори запитаннь). ПРАВА ВЛАСНОСТІ на пакет він не має. В подальшому доля пакету вирішується виключно ОК (при умові повного розрахунку ОК з авторами та редактором ). Редактори не взмозі фізично цікавитися долями тих пакетів, які вони опрацьовують. Редакторів наймають гравці своїми внесками за гру, тому власниками пакету є не ОК, а усі, хто скидувався на цей пакет, тобто команди, гравці, члени ЛОЛІТ, які платять чл. внески, а значить питання мають бути викладені на сайті ЛОЛІТ для загального доступу. Чи я не правий? Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
Сторінка 1 з 2: 12
Перейти на Форум: |