Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Ліга Претендентів
ЛП 2010/11. 5 Етап
|
|
professor |
Опубліковано 10-06-2011 15:54
|
Вивчає абетку Повідомлень: 7 Зареєстровано: 13.04.11 |
Пардон май френч панове, але кому такому гумному прийшло в голову поставити гру ...мало що в неділю, що вже не типово для ЛП, так ще й на саму Трійцю? Я звісно розумію, що ґої тут в меншості, але можна мати до них хоч капку поваги? |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 10-06-2011 16:07
|
Увага! Спам-бот! Повідомлень: 2026 Зареєстровано: 04.01.09 |
А шо вам такі нє нrавіцца? Зачєм ви тrавітє? |
|
|
ічотирнадцятий |
Опубліковано 10-06-2011 16:30
|
Вміє писати Повідомлень: 17 Зареєстровано: 11.03.09 |
Ой-вей, как мы 4 раза в год на шаббат игrаем - так это нормально, а как разок на троицу - так гвалт! А серйозно - так не бачу нічого страшного. Це все таки не пасха і не різдво, а тих християнських свят в рік 356 і попробуй тут вкроїти деньок для гри. |
|
|
Stella |
Опубліковано 10-06-2011 16:44
|
Трохи пише Повідомлень: 182 Зареєстровано: 03.01.09 |
Та ладно, то ж не ЧУБР на Великдень. А особливо відповідальні християни можуть відвідати Літургію і зранку, не конче обов"язково чекати 12 години. Ну але тоді б не було ПДП I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
professor |
Опубліковано 10-06-2011 17:06
|
Та я не того шо дуже побожний. Просто розкажіть пліз моїй (і не тіко) мамі про то, що дітьо до села на сьвє́то не приїде, бо в нього якийсь там ЩДК... Думаю, що троха голосніше — чувись би її і без телефона. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 10-06-2011 17:15
|
Ой-вей, я вас умаляю, в чьом пrаблєма? Ніужта ви їщьо нє rєшилі шо для вас пrіаrітєтнєй: ЩДК ілі пrазнік в діrєвнє?
|
|
|
Stella |
Опубліковано 10-06-2011 17:44
|
professor надіслано:Просто розкажіть пліз моїй (і не тіко) мамі про то, що дітьо до села на сьвє́то не приїде, бо в нього якийсь там ЩДК... Ну то так бись і писав на форумі - йой, людоньки, поможіте покласти великого цвяха на шільшькі соціальні норми і при тому не образити дорогу родину, а ше нарешті розкласти по поличках пріоритети )) Але ПЧТЩДК? ))) I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
professor |
Опубліковано 10-06-2011 18:05
|
Ну для початку, шільшькі соціальні норми шільшкими соціальними нормами, але з простої людської точки зору поїхати до батьків маючи три дні вихідного — було б дуже незле. Особливо враховуючи, що таких от релігійних свят, які держава достойними державного вихідного аж 3 на згаданих 356 (звідки така цифра? цікаво, а що в інші 9 днів? ...певне свято по поводу того шо свята нема). Два, для атеїстів-сиріт — то є просто тупо три дні вихідних підряд. Себто їхню підрядість можна було б ще якось по іншому використати, якби не «великий цвях» посередині у вигляді ЩДК. Якби той цвях був збоку, в суботу, було б 66% відсотків підрядості, і з тим ше шось би можна було робити. А так залишається аж два кавалки по 33% з яких толку як з козла молока. Так що звиняйте, але своєї думки я не поміняв. |
|
|
Stella |
Опубліковано 10-06-2011 18:08
|
В будь-якому випадку все зводиться до розстановки пріоритетів - з боку гравців і можливості вклинитися в турнірний календар - з боку ОК.
I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
ASSA |
Опубліковано 10-06-2011 18:23
|
Пише багато Повідомлень: 260 Зареєстровано: 04.01.09 |
А головне вчасно проснулися, цей розклад вже 2 міс. висів, а от за 2 дня до гри згадали про свято. |
|
|
professor |
Опубліковано 10-06-2011 18:26
|
ЩДК має такий недолік, що воно гра командна. І якби я грав одни, цвях з високою ймовірністю ліг би на ЩДК. Але команду підставляти я не буду. ...Та що там говорити: подивимось в неділю яка явка буде. Скільки буде команд сидіти по троє-четверо? А ще цікаво яка явка буде на відкритку. ІМХО задача ОК також враховувати потенційні конфлікти інтересів і пріоритетів можливі з боку гравців, і враховувати їх потенційні наслідки. Розуміти, що для більшості гравців ЩДК є хоббі, а не професійний спорт. І відповідно враховувати, що ставлення до хоббі буде інакшим ніж до професійного спорту: при коллізії гравці можуть вибрати і не ЩДК. Пояснювати, які наслідки може мати такий конфлікт? Висока неявка, змінюється баланс сил в межах ліги, відповідно якісь команди можуть незаслужено всплисти, якісь — незаслужено втонути. Об’єктивними результати такого туру вважати буде тяжко. |
|
|
professor |
Опубліковано 10-06-2011 18:28
|
ASSA надіслано: А головне вчасно проснулися, цей розклад вже 2 міс. висів, а от за 2 дня до гри згадали про свято. Сьогодні я спілкувався з мамою і пояснював їй, чому не приїду. Можете вважати, що я тут рефлексую. |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 10-06-2011 18:39
|
professor надіслано: Висока неявка, змінюється баланс сил в межах ліги, відповідно якісь команди можуть незаслужено всплисти, якісь — незаслужено втонути. Об’єктивними результати такого туру вважати буде тяжко. Да шо ви гаваrітє? Ета ужасна, может їщо нада учітивать в каком настrаєнії каманди пrіходят на ігrу, нет лі у каво депrесії, пахмєлья, павишеннай тімпіrатуrи і дrугіх фактаrав катоrиє могут павліять на rєзультати каманди? |
|
|
professor |
Опубліковано 10-06-2011 18:47
|
За припущення що всі етапи відіграються більш-менш в однакових умовах — ні, не треба, оскільки плюси і мінуси за всі тури більш-менш усередняться. Коли ж етап суттєво відрізняється від інших, його результати не будуть погашені. ...арабську абетку. |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 10-06-2011 18:55
|
Трохи пише Повідомлень: 114 Зареєстровано: 07.01.09 |
professor надіслано: Коли ж етап суттєво відрізняється від інших, його результати не будуть погашені. во во, і я так тоже кажу. |
|
|
professor |
Опубліковано 10-06-2011 19:02
|
p.s. Якщо не віриш — можу запропонувати парі на результати цього етапу. Ставлю пиво на те, що в двох третіх команд результати будуть відрізнятись від середнього за попередні 4 гри більше, ніж на середньоквадратичне за ті самі 4 гри.
...арабську абетку. |
|
|
Stella |
Опубліковано 10-06-2011 19:02
|
Слухайте, народ, а от в мене до розкладоненависників таке питання. В ідеалі християнин має відвідувати храм щонеділі. Більшість етапів лолітозмагань саме в неділю і проводяться. То як викручуєтеся?
I am the blood of the dragon, and the dragon does not fear. |
Микола Гнідь |
Опубліковано 10-06-2011 19:16
|
проводимо етапи ф суботу |
|
|
Микола Гнідь |
Опубліковано 10-06-2011 19:17
|
professor надіслано: p.s. Якщо не віриш — можу запропонувати парі на результати цього етапу. Ставлю пиво на те, що в двох третіх команд результати будуть відрізнятись від середнього за попередні 4 гри більше, ніж на середньоквадратичне за ті самі 4 гри. після слова середньоквадратичне - приймаю! |
|
|
Ня Смерть |
Опубліковано 10-06-2011 19:20
|
Микола Гнідь надіслано: проводимо етапи ф суботу Гої нєвєrниє! |
|
Перейти на Форум: |