Перегляд теми
Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості :: Клуб Інтелектуальних Ігор :: Шкільна ліга
Реформа ВШЛ
|
|
Карплюк |
Опубліковано 25-02-2009 12:50
|
Модератор Повідомлень: 359 Зареєстровано: 08.01.09 |
З наступного року плануємо змінити формат ВШЛ: накрити область та околиці мережею синхронів. 3 етапи в районах на однакових запитаннях водночас. Район оплачує роботу та дорогу представникам оргкомітету: судді, ведучому. Результати сумуються в загальну таблицю. Краща 20 чи 25 грає ще 2-3 етапи у Львові. До Нового року: жовтень, листопад, грудень - відбіркові. Лютий, березень - фінальні, з прицілом на Україну. Позитив: масовість, райони одержують готовий захід, економічність - дешевше прийняти представників - ніж готувати виїзд, народ зайнятий справаю - потрібно буде з 20 представників |
|
|
Bizba |
Опубліковано 25-02-2009 15:53
|
Флудить Повідомлень: 847 Зареєстровано: 03.01.09 |
Приємно бачити, що Ліга еволюціонує в правильному напрямку. Млдць, Юра! Готовий допомогти і з питаннями, і з оргроботою. Давааджаргал Мунхбат! |
|
|
Мастер Бо |
Опубліковано 25-02-2009 21:31
|
Модератор Повідомлень: 405 Зареєстровано: 01.02.09 |
Супер ідея, я би фінальні раніше проводив, кін. січня, лютий ,т.я. Україна на поч. березня вроді завжди. А можна ЛШЛ тут поєднати у синхронному режимі?
Питання потрібно викладати (с) Карплюк www.krotus.org |
|
|
Карплюк |
Опубліковано 26-02-2009 12:27
|
Модератор Повідомлень: 359 Зареєстровано: 08.01.09 |
Мастер Бо надіслано: Супер ідея, я би фінальні раніше проводив, кін. січня, лютий ,т.я. Україна на поч. березня вроді завжди. А можна ЛШЛ тут поєднати у синхронному режимі? Дати будуть під Україну. ЛШЛ поєднати у синхронному режимі можна |
|
Перейти на Форум: |