травень 01 2024 18:37:15

Авторизація

Логін

Пароль



Ви ще не зареєстровані?

 Реєстрація 


Забули пароль?

 Відновити 

Зараз на сайті

· Гостей: 1

· Користувачів: 0

· Всього користувачів: 692
· Новий користувач: 2guybay

RSS Feeds at the site

RSS - Pictures
RSS - Forum
RSS - Articles
RSS - News
RSS - Programs

Спонсори

liberty
 сайт пробного інтернет-тестування
Аквапарк - /
Кінопалац
Львівське
Mi100
New Life
пневматичний тир «RAMBO»
Rozalini

Банери



Календар

<< Травень 2024 >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Немає жодних подій.

Опитування

Що потрібно надалі робити з брейн-рингом?









Для участі в опитуваннях Ви повинні залогінитися

Міні-чат

Для участі в міні-чаті Ви повинні залогінитися

16/02/2019 14:29

Привіт! Команда Donkey Hot шукає шостого гравця в базовий склад. Багато їздимо і граємо. Якщо вам цікаво було б грати з нами -- напишіть мені в приват: https://www.facebo
ok.com/m.kobernyk

03/11/2015 15:24

ні, онлайн нікого немає

27/10/2015 23:34

хтось онлайн?

31/08/2015 15:50

Поверніть
в меню навігації
пункт з результат
ами Відкритої
ліги.

19/09/2014 21:21

Коли відбудуть
ся змагання з відкритої
ліги?Як на неї зареєстру
ватися?

11/04/2014 15:35

привіт.хт
сь в чаті є?

12/01/2014 16:34

ати.Дивна в вас в ЛОЛІТ методика роботи...

12/01/2014 16:32

Може вже хватить святкуват
и,пора вже і результат
и Відкритої
ліги 1 туру сказати,і на коли перенесен
о 2 тур Інтелект ліги В і взвагалі календар хоча б на 1 місяць вперед,що
можна було свій час спланув

17/11/2013 21:23

Бажано зареєстру
ватися якнайшвид
ше. Зараз встановле
ний термін - 25.11.2013 р. Але, оскільки команда може взяти участь у змаганнях
не обов`язко
о з першого етапу, цей термін є формальни
й.

16/11/2013 22:12

до якого числа можна зареєстру
ватись на відкритку
?

Архів чату


Перегляд теми

 Роздрукувати тему
Проект Регламенту Кубка Західної України...
Роже Гароді
#1 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 16:11
Аватара

Трохи пише


Повідомлень: 97
Зареєстровано: 28.01.09


РЕГЛАМЕНТ КУБКА ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ НА 2009-2010 РІК



ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ


1) Кубок Західної України (далі КЗУ) є офіційним турніром ЛУК, МАК, НЄБЛ, ФІДЕ та РСДРП з усіма випливаючими з сього факту привілеями та епітиміями.
2) До участі в змаганнях допускаються тільки ті населені пункти котрі зобовязалися провести у себе етап КЗУ, а також команди далекого та ближнього зарубіжжя за спецзапрошеннями по спеццінах.
3) До участі в організації етапів КЗУ допускаються міста сертифіковані на наявність інтелекту та фінансову спроможність. Наявність інтелекту в тому чи іншому місті має бути визначена не пізніше ніж за 2(два) тижні до початку офіційного сезону спеціальною виїзною комісією ЛУК (МАК, НЄБЛ і т.д.). За умови наявності в місті 6(шести) і більше людей наявність інтелекту у котрих буде підтверджено і сертифіковано незалежною комісією та як мінумум однієї людини (однозначно несертифікованої) готової за все це платити місто вважається готовим до прийому етапу КЗУ і може вносити пропозиції щодо часу проведенння

ПРО РЕГІОНИ


До участі в КЗУ допускаються команди усіх регіонів від Сяну до Дону та від Припяті до Вилкового, а також команди Засяння, Підляшшя, Поволжя, Кубані та Басарабії що безумовно розширить географію та підвищить рівень даного турніру. З часом планується обєднати участю в КЗУ провідні команди Европи та Світу. В звязку з наведеними інтеграційними тенденціями пропонується ввести офіційний герб фестивалю – на блакитному фоні жовте зображення відомого італійського регіону і нижче девіз «Piemont nahuy», котрий безумовно вірно відображатиме останні тенденції в розвитку турніру.

ПРО ЗАПИТАННЯ


1)Організатори зобовязані надати командам-учасницям турніру якісний пакет українськомовних запитань(далі ЯПУЗ). Для формування ЯПУЗ редакторам необхідний: а)якісний пакет
б) пакет російськомовних запитань
в) компютер з програмами-перекладачами та інтернетом
г) група тестерів
2)Принцип формування ЯПУЗ наступний:
а) береться російськомовний турнір незалежно від давності та ступеня складності
б) даний турнір перекладається програмою „Рута Плай” на українську мову
в) після чого програмою „Промт” на англійську і знову на російську
г) ще раз українізувати „Рутою”
д) використати якісний пакет
е) з отриманих 60 наборів слів скласти пакет з 60 нових запитань
є) придумати до 60 наведених запитань аналогічну кількість відповідей близьких за змістом до тексту запитань
ж) якщо відповісти на цю х...ню навіть після якісного пакету не видається можливим, взяти три ключових слова з наведеного запитання (перше, останнє і яке більше подобається) і забити в Google. Перше слово котре побачить редактор швидше всього і буде правильною відповіддю.
з) протестувати даний пакет.
3) Принцип тестування пакету:
а) береться від 2 до 6 тестерів – ліпше за все близьких друзів
б) йдеться в найближчий бар де в якості розминки випивається певна кількість горілки (середньостатистично – 0,5 л „Хортиці” на тестерську душу) після чого починається відігрування пакету.
в) пакет не може вважатись якісним, якщо тестери почувши відповідь на запитання починають по-дурному сміятись, кидати пляшками, погрожувати майбутніми апеляціями чи реагувати Загальновживаними Знатоцькими Фразами (далі ЗЗФ) на зразок : „Шо це за ху...ня”, „Ну ти бл...дь Вася й зморозив”, „ Заї...в ти з цими гробами”. Для більш адекватної оцінки в даному випадку рекомендується повторювати процедуру з пункту „б” до адекватної оцінки всього пакету.
г) Після тестування повідомити відповідальні комісії ЛУК (МАК та ін) та інших регіонів про наявність ЯПУЗ.

ПРО ПРОЖИВАННЯ.


В світлі останніх тенденцій розвитку КЗУ приймаюча сторона не зобовязана забезпечувати команди чим-небудь безоплатним починаючи від житла і закінчуючи нічним свяком та підножним кормом. З міркувань економії для проживання великої кількості команд ідеально підійдуть цвинтарі ( тому що „свічки”, „гроби” і „... в русском народе существует хорошая традиция оставлять сьестные припасы на могилах умерших») , каналізаційні труби (враховуючи „через що” команди братимуть 90% запитань) та квартири місцевих знавців куди команди можна буде селити пакетним методом (особливо добрий ефект даватиме ZIPування та RARування).

ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ


Враховуючи що ЩДК на відміну від серфінгу, гольфу, баскетболу та керлінгу не розвиває тіло; на відміну від шахів, кросвордів, мережевого маркетингу та шоколаду не покращує розумові здібності ; та на відміну від бані, DOOMа та будь-якої форми сексу не приносить задоволення проводити турнір бажано якомога таємніше, без жодного розголосу та шуму в ЗМІ аби уникнути актів насильства з боку темної та швидкої на розправу юрби. Тому що ся бидлота в усіх людях, котрі займаються чимось нікому не потрібним бачить або сатанистів або жидомасонів і намагається оперативно звести зі світу всіх інакомислячих. Тому ідеальним місцем проведення можна вважати підвал покинутої багатоповерхівки чи колишню шахту. Читати запитання і давати відповіді слід пошепки – аби не привертати лишньої уваги і уникнути обвалу.

ПРО АПЕЛЯЦІЇ


Апеляції відповідно до нових правил приймаються тільки на залік, тільки від команд регіону-організатора і автоматично задовільняються, крім виняткових випадків.
До переліку виняткових випадків належать наступні:
а) в картці команди-апелянта нічого не написано
б) в тексті апеляції фігурують ЗЗФ ( „Шо це за ху...ня”, „Ну ти бл...дь Вася й зморозив”, „Заї...ав ти з цими гробами” та інші), що знижує ступінь конкретизації наведеної апеляції.
в) коли АЖ заї...ться зараховувати ці тупі апеляції.

ПРО ЗАЛІК


1)Переможцем КЗУ вважається команда котра зужиє за всі етапи найбільше спиртного. Кількість випитого спиртного оцінюватиметься універсальною одиницею „ Стандартна пляшка горілки”(далі СПГ) рівною 0,5 л міцністю 40&#61616;. Розподіл місць буде вестися по різниці пляшок. Облік випитого вестиметься авторитетним зовнішнім АЖ ( на закритих листах на даний час активно обговорюються кандидатури членів незалежного АЖ – Вадима Єфімова, Артема Корзуна, Володимира Фастовського та інших достойників). Бавитися в ЩДК, брейн, свояк та іншу хрєнь будуть переважно початківці.
2) За рівної кількості спожитих на кінець сезону СПГ враховуватимуться вторинні показники ( кількість оббльованих командою номерів, розбитих унітазів, випадкових сексуальних контактів, масових мордобоїв та приводів в мінтуру). Для обліку вторинних результатів по закінченню турніру оргкомітет подає звіт для фіксації незалежному АЖ. Вторинні показники команд регіону-організатора(заради уникнення фальсифікацій) не фіксуються.
3) За рівності вторинних результатів оцінюються третинні, а саме сумарний IQ кожної з команд претендентів. Команда з більшою сумою оголошується переможцем. Немитий IQ вважається меншим наполовину. За умови наявності в команді дівчат їхній IQ рахується як стандартний – 20 (двадцять). IQ гравців котрі прийняли участь меньше ніж в половині етапів КЗУ врахований не буде.
4) За умови рівності IQ команд-претендентів кидається монетка.
5) Якщо ця йо...ана монетка встане на ребро оголошується перестрілка. Командам видається по комплекту пневматики,після чого їх зачиняють в обмеженому просторі на попередньо обумовлений часовий проміжок. Якщо переможця визначити не вдається командам видаються додаткові комплекти патронів і перестрілка продовжується. Команда, що вижила і посідає спірне міце.
6) Команди, що відмовляються брати участь в перестрілці запускаються в те саме приміщення без зброї з 6 банками вазеліну.

ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ


Даний Регламент дійсний на всій території Західної України (див.розділ „ПРО РЕГІОНИ”) на протязі 2009 -2010 років.
Усі особи котрі заявлятимуть про існування міфічного альтернативного регламенту КЗУ понесуть справедливе покарання відповідно до Закону Західної України „Про право знавців на хоч який-будь регламент” від 10.03.2009р.
Наведений Регламент відкритий до можливих поправок до 15.04.09. Усі пропозиції будуть розглянуті.

01.04.09 Підготували: Bridkiy_Pronoza
Неборак Обама
Олександр Гофман
Французький буржуазний націоналіст
 
Брудна волохата дупа
#2 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 16:19
Флудить


Повідомлень: 1062
Зареєстровано: 05.01.09

Вова, я тебе люблю.
див нік.
 
Magic_fly
#3 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 18:31
Аватара

Трохи пише


Повідомлень: 146
Зареєстровано: 03.01.09

Я так гадаю слова "покурив" і "креатив" римуються зовсім не випадково.Grin
Тут могла бути Ваша реклама.
 
Сирофім Тритій
#4 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 19:51
Аватара

Вміє писати


Повідомлень: 44
Зареєстровано: 16.03.09

Smile
 
yurk@
#5 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 21:54
Аватара

Флудить


Повідомлень: 1455
Зареєстровано: 24.02.09

мона мене в тестери вже записати??? Grin
 
Ня Смерть
#6 Роздрукувати повідомлення
Опубліковано 02-04-2009 22:38
Аватара

Увага! Спам-бот!


Повідомлень: 2026
Зареєстровано: 04.01.09

Ніззя
lh3.googleusercontent.com/-waveqXGCYxA/TaYeGnbyORI/AAAAAAAAT-8/3ae_Ztihy58/4horsemen.gif
 
Перейти на Форум:
Copyright ЛОЛІТ© 2008